2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
annem de kardeşiminkilerı sakladı bı kısmını ama oyle ıkı canta fln cıkar kızın olursa dıye... bakalım hayırlısı...

ya bana yakın olsa yarın chicconun 3 ayda bir olan depo satışı var karşıda sadece yarınlık tulumlar 10 tl ye düşüyo bebek arabaları yarı fiatına bi sürü şey ama uzak kalıyorumm

aslında iyi olur almak.. yakında tekar olurmu?? birde günşlide bir yer var.. oralara baktın mı hiç..

aslında iyi olur almak.. yakında tekar olurmu?? birde günşlide bir yer var.. oralara baktın mı hiç..

benim telefonuma msj geliyo başka chiccolarda yok sadece karşıda 1 yerde var orasıda deposuymuş chicconun 3 ayda 1 yapıyolar artık bidahakine inş.hem cinsiyetide belli olur chicconun ürünleri çok güzell ve pahalı normalde

artık yakın olcak... 3 dk mesafe araç ile.. iyi olcak... rahatlayacagız..

anladım.. inşallah bir dahakıne olur...
evet kaliteli oluyor... bende yavaş yavaş başlayacagım.. ama ne alacagımı hala bilmiyorum..
taşınma bitsin.. rahat rahat gezeri o zaman...

anladım.. inşallah bir dahakıne olur...
evet kaliteli oluyor... bende yavaş yavaş başlayacagım.. ama ne alacagımı hala bilmiyorum..
taşınma bitsin.. rahat rahat gezeri o zaman...

evet gezeriz kadir has center sana yakın olucak orasıda sırf çocuk üstüne ordada güzel şeyler varr

kızlar son kez ve kesın olarak vedalasıorum sızınle kocacım gelır bırazdan artık kapatıyım ıslerıme bakıyım aksam da gonulcelen var gıremem bı daha hoşkalın kızlar ve minik bebiklerrrr

kızlar son kez ve kesın olarak vedalasıorum sızınle kocacım gelır bırazdan artık kapatıyım ıslerıme bakıyım aksam da gonulcelen var gıremem bı daha hoşkalın kızlar ve minik bebiklerrrr

hadi by byyy öptüm seni kendine çok iyi bakkkkkk görüşürüzzzz bizi özleee:gitme:

arkadaşlar eksiklikler olmuş olabilir. mesaj atarsanız düzeltirim. Uzun süre güncellemeyen arkadaşları listeden silmek durumundayız. bilginize... sevgiler

Lilypie - Pregnancy ticker details
1-siteye giriş yapın..
2-karşınıza çıkan sayfada, sol taraftan bir arka plan beğenin,sağ taraftaki şemaya next deyin..
3-yine sol taraftan bir resim seçin ve next leyin..
4-sol tarafta bulunan Event date bölümüne beklenen doğum tarihinizi..
5-hemen altındaki Optional settings bölümüne de son adet tarihinizi yazın
6-yine altındaki Optional text to display above the ticker: bölümüne eklemek istediğiniz yazıyı türkçe karakter kullanmadan yazın.. next leyin
7-çıkan sayfada hazır olan resmin altında yazan For Websites:in karşısındaki Image URL ye basın.
8-alt tarafta Code snippet: Image URL bölümünde bunun gibi; http://lbdf.lilypie.com/sWrIp2.png bi link çıkıyor kopyalayın
9-kendi profilinize gelip-hakkımda bölümüne girin.. çizelge satırındaki kaleme basarak kopyaladığınız linki yapıştırın..[/QUOTE]

uzun bir aradan sonra merhaba,

kafamçokkarıştı duzeltmelerı yaptım ama atladığım, unuttuğum olmuş muusempatiksalakcinni

hadi ben cıktım kızlar.
akşam memlekete gideceğim...

öpüyorum sizziiiiizemuszemusopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…