2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar ben çıkıyorum dr gidiyorum gelince görüşürüz inş hayırlı haberlerle gelicem görüşürüz hoşcakalın

yolundadır cnmmm biz boşa panik yapıyoruz aslında sorun olsa kendini hemen belli ediyo zaten

evet katılıyorum sana canım
aslında kendi hareketlerimize biraz dikkat ettikten beslenmeye özen gösterdikten sonra bebişlerimiz göbüşlerimizde büyümeye devam edecekler ben buna inanıyorum
bizdeki bu evham stres annelik duygusu galiba:CüvCüv:

haklısın canım, ilk gebeliğimde kanamalarım kesilmemişti 2dk da bir silerdim peçete kan olurdu ters giden bişeyler olduğunu anlamıştım zaten.. boş gebelikmiş ve kesemi evde düşürdüm..

Son düzenleme:

evet ama evhamsızda duramıyoruz kendimizi yıprtıyoruz aslında ben şimdi sakinim ikili test 28 nisanda ben şimdi 27 sinde başlarım paniklemeye:roflol:

muayene gününe kadar zaman geçmek bilmez, muayene anında zaman çabucacık geçer..
ne olur sanki biraz daha fazla izlesek :))

haklısın canım, ilk gebeliğimde kanamalarım kesilmemişti 2dk da bir silerdim peçete kan olurdu ters giden bişeyler olduğunu anlamıştım zaten.. boş gebelikmiş ve kesemi evde düşürdüm..

aynen canım herşey aynıydı aynı yemekleri yer aynı dikkati gösterirdim ama oldumu oluyor işte ne kadar dikkat etsende kahverengi lekelenmem geldi doktora bi gittik kese boş tekrar hamile kalmıycam zannediyordum çok moralim bozuldu psikolojim bozuldu ama şimdi allahıma şükürler olsun ki tekrar hamileyim ve bebeğim çok iyi şükürler olsun ben de senin gibi 8+6 yım canım yaaaaa
:CüvCüv:

canım ben sana dün çizelge yaptım yapıştırmadınmı

seni öyle iyi anlıyorum ki bir de benim adetim 1 hafta 10 gün sonra olurdu dengesizleşti son bi kaç ayda.. kese düştükten sonraki ay yine umutlandım, sanırım hamilelik psikolojisiyle ilgili.. dr bir kaç ay düşünmeyin rahim dinlensin dedi.. 2 ay sonra tekrar hamiş kalmışım meğerse :))
Allahım hayırlısını veriyor. ne güzel aynı döneme denk gelmiş olmamız.. benim sat 29 ocak geç döllenme olmuş, senin sat ne canım ?

ben boş gebeliğimi 10 kasım da aldırdım canım doktor 6 ay bekle dedi 3 ay dinlen 3ayda folik iç ama nerdeeeekaydirigubbakcemile3 biz 3 ayı geçmişşşş hemen kalmışım sat 14 şubat canım aslında benim de 25 ocak son adetim ama geç döllenme olduğu için doktorum 14 şubat a aldı

doktorum bana ilk önce progestan verdi, 1 gün kullandım ertesi güne de gittim tekrar kan testi yapıldı değerim çeyreğine kadar düşmüştü. kesen boş ve düşücek dedi. bir hafta bekleyelim düşmezse kürtaj yapıcaz dedi. tamam dedim eve geldim eşimde işe gitti..
10 kiloluk deterjan şeker filan taşıdım çabuk düşsün diye birazda zıpladım. 5dk kadar sancım oldu sonra wc ye gittim idrarımı yaptım peşine de kesem düştü ceviz büyüklüğündeydi. hemen aldım onu içine baktım (ne iğrencim dimi, meraklıyımdır böyle şeylere) içi kanla doluydu sonra söndü zaten 1 hafta tuttum çürüdü attım ben deguclubacismile

aayy nasıl baktınn ben görmeye dayanamam hemen midem kalkarsempatiksalakcinni

kese düştükten 1 hafta sonra doktora gittim parça filan kalmamıştı, kürtaja da gerek kalmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…