2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bademyağ çörekotu yağı kakao yağı karıştırıp banyoya gırmeden once sur.ama bırde sebamed çatlak losyonu kullandım onunda faydası oldu hıc catlak yok maşllah

arkadaşıma mail atmıştım, cevap olarak bunu yazdı kızlar ben aynen uygulicam

geç döllenmelerde kız olma ihtimali daha büyük bu kurandada yazıyo adettten sonraki 5 gün içinde döllenme olursa erkek daha sonrası kız olma ihtimali çokmuş
Sezen Kuran'da mı yazıyor, emin misin nerede? Tahminen tefsire göredir..

Çok geçmiş olsun canım.İlk gebeliklerde oluyor böyle şeyler.Ben de yaşamıştım.Yeniden hamile kalırsın canım

Bişey olmaz güzelim.Bende de oldu az az .O hafta 3 kere doktora gittim.Çok şükür kalpleri atıyordu.Düşük tehlikem de yok.İyi haberlerini bekliyoruz:Saruboceq:

sata göre benden iki gün öncesin ben erkek hissediyorum doktorumda ultrasonda baktı adett bitmiş hemen hamile kalmışın dedi sattan da 2 gün büyük çıkıyo ultrasonda bebişimin ölçüleri

Maaşallah canım ne güzel.. benimki de arayı kapatır mı acaba CADIARZUCADIARZU

Sezen benim de 3 gün falan büyük çıkıyor oğlum mu olacak acabaaa?
ama bir arkadaşımın kesin geç döllenmeydi oğlu oldu. böyle bir kural yok. bu da onu gösteriyor.

geç döllenmelerde kız olma ihtimali daha büyük bu kurandada yazıyo adettten sonraki 5 gün içinde döllenme olursa erkek daha sonrası kız olma ihtimali çokmuş

günaydın kızlar okuya okuya geldimm:)
çok şaşırtıcı benimde geç döllenme SAT 25 ocak ama doktorum onu 14 şubat a çekti

Sezen Kuran'da mı yazıyor, emin misin nerede? Tahminen tefsire göredir..

ben tam bilmiyorum eltim hafız benim o söylemişti kendide hamile şu anda ay sonu doğum yapıcak o şimdi arapça kursu alıyo arapçayı türkçeye çevirebiliyo o zaman okumuş oda çok şaşırmıştı ben onun yalancısıyım kendim birebir okumadım

Sezen benim de 3 gün falan büyük çıkıyor oğlum mu olacak acabaaa?
ama bir arkadaşımın kesin geç döllenmeydi oğlu oldu. böyle bir kural yok. bu da onu gösteriyor.

kesin değil canım ama ihtimal olarak büyükmüşş allahın takdiri sonuçta eltimin kızı olucak ama onun geç döllenmeydi mesela

Sen ondan hangi sure ayet öğreniver, çünkü merak ettim. araştırayım.

nalan nerelerde hakatten ?

bu arada görmeyenler olduysa geçmiş sayfada verdim çatlak kremi tarifini..

okudum şimdi hoşuma gitti bu haftaki yazılanlar çok hoşuma gitti rahim yukarı çıkmaya başlıyo yani göbişler artık gazdan değil bebişten şişicek

Benim göbiş çıkmaya başladı.sabahları bakıyorum dümdüz değil. Mide yanmam da geçti.İkiz olduğu için benimki ertken çıkabilir mi acaba.
Bir de benim ultrason kağıdında bebekler 3 ,4 gün önde

dilemma seni emzirirken hayal ettim böyle bir tanesi bir memede bir tanesi de diğerinde :) yerim onları ben.

ikizlerde göbek daha çabuk büyüyo dimi ben ikiz annelri topicine bakmıştımda göbişleri daha büyüktü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…