geç döllenmelerde kız olma ihtimali daha büyük bu kurandada yazıyo adettten sonraki 5 gün içinde döllenme olursa erkek daha sonrası kız olma ihtimali çokmuş
sata göre 11+2 filan olması gerekiyor sanırım
Sezen Kuran'da mı yazıyor, emin misin nerede? Tahminen tefsire göredir..geç döllenmelerde kız olma ihtimali daha büyük bu kurandada yazıyo adettten sonraki 5 gün içinde döllenme olursa erkek daha sonrası kız olma ihtimali çokmuş
Çok geçmiş olsun canım.İlk gebeliklerde oluyor böyle şeyler.Ben de yaşamıştım.Yeniden hamile kalırsın canımgünaydın kasım anneleri ben bugün bu bölümden ayrılıyorum biliyorsunuz benim perşembe kontrolüm vardı ama gece yarısı kanamalarım başladı ve sabahı gittim kürtaş oldum yani bebeğimi kaybettim nasip burayakadarmış bu sıralarda böyle düşükler çok oluyormuş doktorlar yüzde 20misinde var bu olay diyor 3 ay dinlenme verdi sonrasında çocuk yapabilirsiniz dedi ve hemen pozitif cıktığında gel ki gerekirse aspirin tedavisi uygulayalım dedi allah hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin düşük gercekten zormuş bir ara terler döktüm kürtaşa girene kadar
a ayse cok uzuldum cnm Allahın takdırı ne yapalım ınsallah 3 ay sonra hamıleyım dıye bızlere haber verırsın canımmmm
kızlar hepınıze gunaydın dun gece bnıde uyku tutmadı bugun kalp atısları ıcın dr gıdıcektım bılıyorsunuz dun peceteye pembe kan geldı cok korktum dr yat dınnen dedı ancak devam etmedıı kanama sızce bebegımı kaybedıyormuyum bugun 5 de dr olucam gelınce sıze yazarım ınsallah kalp atısını duyarım dua edın ne olurrr
çok ilginçç gerçekten, bakalım ne olucak :)
sata göre benden iki gün öncesin ben erkek hissediyorum doktorumda ultrasonda baktı adett bitmiş hemen hamile kalmışın dedi sattan da 2 gün büyük çıkıyo ultrasonda bebişimin ölçüleri
geç döllenmelerde kız olma ihtimali daha büyük bu kurandada yazıyo adettten sonraki 5 gün içinde döllenme olursa erkek daha sonrası kız olma ihtimali çokmuş
Sezen Kuran'da mı yazıyor, emin misin nerede? Tahminen tefsire göredir..
allah herkezin gönlüne versin tabikide bu olasılıkta varmışş o yüzden kız dedim sana
Sezen benim de 3 gün falan büyük çıkıyoroğlum mu olacak acabaaa?
ama bir arkadaşımın kesin geç döllenmeydi oğlu oldu. böyle bir kural yok. bu da onu gösteriyor.
günaydın kızlar okuya okuya geldimm:)
çok şaşırtıcı benimde geç döllenme SAT 25 ocak ama doktorum onu 14 şubat a çekti
ben tam bilmiyorum eltim hafız benim o söylemişti kendide hamile şu anda ay sonu doğum yapıcak o şimdi arapça kursu alıyo arapçayı türkçeye çevirebiliyo o zaman okumuş oda çok şaşırmıştı ben onun yalancısıyım kendim birebir okumadım
okudum şimdi hoşuma gitti bu haftaki yazılanlar çok hoşuma gitti rahim yukarı çıkmaya başlıyo yani göbişler artık gazdan değil bebişten şişicek
Sen ondan hangi sure ayet öğreniver, çünkü merak ettim. araştırayım.
Benim göbiş çıkmaya başladı.sabahları bakıyorum dümdüz değil. Mide yanmam da geçti.İkiz olduğu için benimki ertken çıkabilir mi acaba.
Bir de benim ultrason kağıdında bebekler 3 ,4 gün önde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?