2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Günaydınlar, İyi haftalar..

Geçmişi okudum çok şükür yaklaşık 30 sayfa :bbo:

Miğdem bugün fena ayakta artık nolur geçsin bu bulantılar :1no2:

Ladycim yok, Nalan yok, iloş yok umarım iyidirler :çok üzgünüm:

hoşgeldin fınfık bende bu hafta geçmesini ümid ediyorum

keşke bir anda bulantılar geçse de keyfini sürsek hamileliğimizin..
kendimi hamile olarak değil de hastaymışım gibi hissediyorum.

begüm sen de yeni evlisin maşallah :) genç anne olmak çok güzel bir şey bence..

evet canım bebeğimle birlikte büyücez

aa liste sata göre olmuşş

evet çok ii olmuş böyle.

drun verdiğini de yazda canım onuda yapalım zarar gelmez fazla yapmaktan kaydirigubbakcemile3 biz de hiç çatlamasak ahhh. her bulduğumu sürebilirim sempatiksalakcinni

Dün öğlen duş aldım çıktım üzerimde bornozla bütün gün salonun ortasında yerde yattım :bbo:
Bir o yana bir bu yana :bbo:
Normal zamanda beni bağlasan pazar günü evde durmazdım kırardım zincirlerimiboshayallersmile

ağrın mı vardı?halsizlikmi yoksa

evet canım sat 29 ocak. doktor geç döllenme olmuş dedi. 14 şubatta hamile kalmışım yaptığım araştırmalara göre :kedi: sempatiksalakcinni

takviminde 216 gün yazıyo geç döllenmeye göremi hesapladın bayağı geç döllenmiş o zaman bence senin kızın olucak bak görürsünn

geceleri bana ateş basıyor cayır cayır yanıyorum sanki, gündüzleri de üşüme hissi oluyor..
nasıl oluyor bu böyle

sendemi mide gazisi oldun fınfıkım :teselli:

burdayım ben bomba gibiyim sinirden başka derdim yok çok şükür boshayallersmile

evet canım sat 29 ocak. doktor geç döllenme olmuş dedi. 14 şubatta hamile kalmışım yaptığım araştırmalara göre :kedi: sempatiksalakcinni
::lepi: ama çizelgen 9 haftalık gösteriyor, sezen ondan merak etti herhalde..

takviminde 216 gün yazıyo geç döllenmeye göremi hesapladın bayağı geç döllenmiş o zaman bence senin kızın olucak bak görürsünn

doğum tarihine göre hesapladım canım.. doktorun verdiği tarihe göre..

kızım mı olucak nasıl hissettin canım, hayırlısı olsun da kız erkek farketmez.

::lepi: ama çizelgen 9 haftalık gösteriyor, sezen ondan merak etti herhalde..

evet canım doğum tarihine göre baktım 14 şubatta döllenme olmuş tahminen..sata göre yapmadım çizelgemi. doktor son gitmemde 6+6 dedi ona göre yaptım bugün de 9+1 olduk artık

doğum tarihine göre hesapladım canım.. doktorun verdiği tarihe göre..

kızım mı olucak nasıl hissettin canım, hayırlısı olsun da kız erkek farketmez.

geç döllenmelerde kız olma ihtimali daha büyük bu kurandada yazıyo adettten sonraki 5 gün içinde döllenme olursa erkek daha sonrası kız olma ihtimali çokmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…