2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
1 saat kadar daha buradayım ondan sonra öğle yemeğine gidicem sonra da bir sürü iş beni bekliyor olacak :) yarın toplantımız var hazırlık yapmam gerekicek ahh ahh..
32. hafta gelse de çıksam işten kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3sırnaşık şey

canım krem tarifini ben göremedim yazabilirmisin tekrar

Bademyağ çörekotu yağı kakao yağı karıştırıp banyoya gırmeden once sur.ama bırde sebamed çatlak losyonu kullandım onunda faydası oldu hıc catlak yok maşllah

arkadaşıma mail atmıştım, cevap olarak bunu yazdı kızlar ben aynen uygulicam

banyodan önce sürersen banyoda çıkar ben banyodan sonra diye biliyorum..

kızlar çatlaktan konuşmuşsunuz ben oğlumda her akşam bademyağı kullandım hiç çatlağım yok sanki o kocaman göbek benim değildi gibi.karnım aşırı büyüdü benim son aylarda gören hayret ediyordu ama hiç çatlamadı

her kanamada bebek kaybedilmez.benim 10 haftalık oluncaya kadar oldu kanamam.oğlumda da oldu ama dünyaya geldi.güzel haberlerini bekliyoruz

Son düzenleme:
ben sürüyorum hemen emiyor banyodan sonra onun için dedim krem gibi.. çok fazla sürersen emmez tabi yıkanmak gerekir. ama ben onunla uğraşamam, saçım için yeterince banyo öncesi yağlar maskeler yapardım şimdi üşenirim.

BARAYS
gözün aydın canım.aralık annelerinede takıl ama bizlerede uğra seni merak etmeyelim
AYSE
Allah sabır versin canım.inşallah üç ay sonra güzel haberler verirsin bizlere

ben oğlumu ilk 18.haftada hissettim.sonra zamanla hareketler daha belirgin daha güçlü ve sıklık daha fazla olmaya başladı.her sabah onun tekmeleriyle uyanıyordum sabahın altısında

ben kendime bile zaman ayıramıyorum bir de krem sürmeyle uğraşamam sanırım.. çok üşengeç oldum ya.. annemde de ablamda da çatlak olmuş ama aşırı derecede değil ne yaparsam yapayım sanırım bende de olucak. kuzenim birsürü kremdi yağdı kullandı ama onun çatlağı aşırı derecedeydi..
yine de fark etmiyor..

SLM KIZLAR
ben 2 hafta boyunca mide bulantısndan yataktan bile kalkamadım
çıkarmodum ama şiddetli bulantılarım oldu
cts günü kalktığımda yine başlıcak dedim ama o günden beri hiç bişi yok
hatta dün korktuk acile gittik kalp atımını görmek için
şükürler ossun iyi ama bulantıların birden kesilmesi normal mi
yaada tekrar başlarmı acaba

kıss sen nerdesin niye uğramıyosunn buralara listede adın yazdı kaldı öyleee çokmu bulantın var benimde var ya herşeyden tiksinir oldum

bulantıların birden kesilmesi normal canım.her an geride gelebilir.bu dönmelerde azalabilir yok olabilir tekrardan başlayabilir.

benimde hergün olmuyo korkma canım bazen üst üste kusuyorum sonra günlerce yok sonra tekrar başlıyo senin endişeni biliyorum cnmm bende aynı endişeye kapılıyorum bazen ama rahat ol bebişin iyidir

slm kızlar.. cumartesı bebegımı gördum.. buyumuş benım kuzum... sevdım... çok iyiyiz şu anda.. ilaçı bıre duşurdu doktor.. ama iş vs. yasak..

neyse eşyalar yenı eve bugun geliyor.. buradakı evı temızlemeye komşuları çagırdım.. bırazdan derın temızlık başlayacak.. sizi bır göreyım dedim.. nasılsınız...

canım sorun olmamasına çok sevindimm eski evdemisin taşınmadınızmı?

normal canım bulantılarının kesilmesi ama yine de çok sevinme her an geri gelebilir. benim de 2-3 gün kesilip sonra geri döndüğü oldu.
dün bulantım oldu ama çıkarmadım. bu sabah çıktı. hergün bir olmuyor malesef.. keşke geçse de tamamen kurtulsak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…