2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım sorun olmamasına çok sevindimm eski evdemisin taşınmadınızmı?

şu an eski evdeyım.. mobilyaların bır kısmı bugun kalanı çarşamba gelecek... bende çarşamba oraya yadımcı alıp mobilyaların tozunu vs. alıp ondan sonra oturmaya başlayacagım.. bu evi taşımıyoruz... oldugu gibi kaliyor.. rahatım..

çok sevindim herşeyin yolunda olmasına darısı başımıza inş.
bence de iş yapma, dinlenmeye çalış..

saolun kızlar
dün ultrasona girmeseydim kafayı yiyebilirdim
bugün bile göğüslerim az ağrıo die kendimi yiyorum vala
nasıl geçircemm 9 ay bilmiorum

sezoş akıntılrım oldu geçti bulantım başladı
bizim topiğe bile yeni yeni zaman ayırıorum
sende uğramaz oldun
çok zor günler geçiriom vala
diğer bebişleri kaybettiğim haftadayım çıldırcam canım

bende burda takılıyorum canımm diğerlerinde oldu diye bozma moralini bunda olmaz inş.. Bende 12.haftamdayım ama hala korkularım var tabikide ama kafamdan atmaya çalışıyorum

BARAYS
gözün aydın canım.aralık annelerinede takıl ama bizlerede uğra seni merak etmeyelim
AYSE
Allah sabır versin canım.inşallah üç ay sonra güzel haberler verirsin bizlere

Canım karıştırdın galiba ben kasım annesi adayıyım hayırlısı ile inş.guclubacismile

12.haftadan sonra kulanılmaya başlamalı.oluştuktan sonra çözümü yok

ben de bu hafta başlayayım o zaman
zaten sedef hastalığım var birde çatlak sorunu yaşamak istemiyorumbilmiyorumkismile

prop. bağlantın kısa zamanda olur inş. unutmadık seni:)))))))

allahın izniyle artık bişi olmaz
bide ben görsem o haftaları ve sonralarını
allah yardımcımız olsun

kıslar ben progestanda içiorum sersem yapıo beni
tekrar görüşmek üzere biraz uzancam

canım ugratın lıste ıcın sağol ellerine sağlık

bu arada bendede mide sorunu hala devam edıyor

biz de arkdaşlarla dr umuza sorunca ilk sorusu annen çatlamış mıydı oluyor.. biz önlemimizi alalım da az hasarla atlatalım..

şekerim yeni liste sata gre düzenlendi. galiab sende arada tlandın :kedi:tekrar atarmısın sana zahmet mesajla..

canım cok sukur ıyı olacak hersey:Saruboceq:

kizlar cok tembelim ya 10.30a kadar uyudum kalktim cay demledim evi süpürdüm kahvalti yapti simdi buraya geldim daha toz alicam tuvaleti temizliycem ama hic canim istemiyor:dilcikar::1no2:

gözünaydın canım.kolay gelsin çok yorma kendini

merhabalar arkadaşlar nasılsınız benim midem kötü genee öğlen zorla olsada birşeyler atıştırdımm çalışmak çok zor geliyor yaaa sabah erkenden kalkıp işe gitmek uyusam şöyle 10 lara kadarrr şimdiden tembelliğe başladımm :) hepinize iyi haftalar çalışan arkadaşlarada sorunsuz stressiz bir hafta dilerim hepinizi öpüyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…