2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar ben bıde bıse sorcam ben sımdı 8+6 haftalık hamıleyım 8 haftalgımı okuycam yoksa 9 haftalıgımı bunu pek anlayamıyorum

teşekkürler canım ama iş yerinde onu yapmak mümkün değil artık akşama gidince yapacağım. Eve gidince de hiç halim kalmıyor ama mecburen iyişleşmek için yapacağım.

öğretmenmisin ? ilaç kullanmaktan iyidir yatmadan önce mutlaka dene canım çok rahatlayacaksın sabah evden çıkmadan tekrar yap umarım iyileşirsin hemencik bebişinde üzülmez :)

kızlar ben bıde bıse sorcam ben sımdı 8+6 haftalık hamıleyım 8 haftalgımı okuycam yoksa 9 haftalıgımı bunu pek anlayamıyorum

canım bazı sitelerde 9. haftayı 8+1 'den 8+6 kadar zaman dilimi olarak vermiş ben 9. haftayı okuyorum çünkü 8 bitmiş 9 uncu haftadan gün almış alıyoruz

hayır canım olurmu öyle şey zaten 9. gebelik haftası diye çıkıyor.9. haftanın gelişimini okuyacaksın.9+6 10. hafta oluyor

ay cok sagol bunu anlıyamıyodum.benım bebıs sımdı daha buyuk geldı gozume ohhh anıden buyudu gıbı oldu sagol canımkaydirigubbakcemile5

ben de test sonuçlarımı gösterdim doktora herşey normalmiş :)

benim çıkmam lazım kızlar opuyorum hepınızı kendınıze ve bebıslerınıze ıyı bakın..

hemen yorum yapıyorum şimdi ceviz ve fındık yiyelim olur mu??????

İyi güzel de şimdi hemen cevizi fındığı herkes nasıl yiyecek örneğin ben çalışıyorum ve şuan bulmam imkansız
Birde bana saçma geldi doğrusu ne yiyeceğimizi birbirimize hatırlatmak kimsenin 3 öğün yemek yemesi gerektiğini unutacağını sanmıyorum.
Ha bir de bazı şeyleri alabilme gücü olmayan da olabilir aramızda.
Dikkat etmek lazım böyle şeylere..

ben de test sonuçlarımı gösterdim doktora herşey normalmiş :)

Gözün aydın hayatım:1hug:
İlk yapılan tahlil mi bu? kan ve idrar yapıldı bana en son gittiğimde ilk olarakfisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…