opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hoşgeldin canım naber ?
Merhaba opuyorumnanaktan
Bu günlüğün olduğu site hangisiydi acaba..
ben tanıdım cnmm
bu anlatım tarzına bayıldım ya, çok şekerrrrr...alkisalkisalkisalkisalkisalkis
8. haftadan 13. haftaya kadar olanları paylaştım.. daha az ya da daha fazla hasftası olan yok sanırım aramızda
canım ben face deki ne katıldım ama kim var kim yok göremiyorum eklenmediğim içinmi
merhaba canımmm iyi olmaya çalışıyorum canım nezle kaptın bende yaaa:gitme:
sabah izmir de çok feci yağmur vardı servis beklerken üşüdüm çok işyerine bi geldim burun akıntım ve hapşırık ım başladı
sen nasıl oldunn nasıl geçti toplantın kötü bi anı yaşamadın dimi şutarafagitti
bulantıların azaldımı biraz
geçmiş olsun canım dikkat et kendine limonlu ıhlamur iç iyi gelir..
ben de çok hapşuruyorum ama hasta değilim.. hemde peşpeşe 2 kere hapşuruyorum normalde tek olurdu..
sabah midem bulantı çıkartırken kasıklarım kasıldı o zaman çok korktum ama şimdi bişey yok.
emeğine sağlık çok güzel anlatılmış gerçekten...
slm kızlarrrr
bende nezle oldumçok kötüyüm iişm yoğun tempo devam burnum şapur şupur akıyor devamlı hapşırıyorum hapşırırken bebişime bişey olcak diye çok korkuyorumm
geçmiş olsun tekrar cnm, ben de biraz ıslandım bugün ama iyiyim..
toplantı iyi geçti sayılır bir aksilik olmadı sadece öğle yemeğine 1 saat geç gittim o kadar..
bulantım sabah vardı ve çıkarttım ama şimdi iyiyim çok şükür.
geçmiş olsun cnm acil şifalar sana...
aman iyi canım maşallah benim bualntılarımda azalma var canım devamlı değil ara sıra olmaya başladı
o ağzımdaki metal tat da gitti çok şükür
ama hala tatlı yiyemiyorum
benim ağzımda da o tat var geçmedi daha, tatlı ben de yiyemiyorum hala yemekte istemiyorum zaten :))
doktora giderken 1 kalıp çikolata yicem ama bebiş oynasın diye.. siz de öyle yapın.. o zaman bebişler hareketli olurmuş
benim ağzımda da o tat var geçmedi daha, tatlı ben de yiyemiyorum hala yemekte istemiyorum zaten :))
doktora giderken 1 kalıp çikolata yicem ama bebiş oynasın diye.. siz de öyle yapın.. o zaman bebişler hareketli olurmuş
o biraz daha büyük bebişler için galiba ben doktoru beklerken 1 paket çikolata yedim hareket etsin diye ama uyuyodu istifini bile bozmadı bizim sıpa:roflol:
çok sağolll canımm
bu havalar mahfetti vallah şuraya bakın 21 nisan oldu daha hava soğuk
o biraz daha büyük bebişler için galiba ben doktoru beklerken 1 paket çikolata yedim hareket etsin diye ama uyuyodu istifini bile bozmadı bizim sıpa:roflol:
evet bijoux onaylayınca görürsün oda dışarda akşam onaylar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?