2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hoşgeldin canım naber ?

merhaba canımmm iyi olmaya çalışıyorum canım nezle kaptın bende yaaa:gitme:
sabah izmir de çok feci yağmur vardı servis beklerken üşüdüm çok işyerine bi geldim burun akıntım ve hapşırık ım başladı
sen nasıl oldunn nasıl geçti toplantın kötü bi anı yaşamadın dimi şutarafagitti
bulantıların azaldımı biraz

geçmiş olsun tekrar cnm, ben de biraz ıslandım bugün ama iyiyim..
toplantı iyi geçti sayılır bir aksilik olmadı sadece öğle yemeğine 1 saat geç gittim o kadar..
bulantım sabah vardı ve çıkarttım ama şimdi iyiyim çok şükür.

saol canım içtim ıhlamurumu bakalım az sonra bi fincan daha içicem işte hapşırırken bende de bi kasılma sorma aslında hasta değil gibyim ama burnum akıyor şıpır şıpır bide arka arka hapşırık işte

aman iyi canım maşallah benim bualntılarımda azalma var canım devamlı değil ara sıra olmaya başladı
o ağzımdaki metal tat da gitti çok şükür
ama hala tatlı yiyemiyorum

aman iyi canım maşallah benim bualntılarımda azalma var canım devamlı değil ara sıra olmaya başladı
o ağzımdaki metal tat da gitti çok şükür
ama hala tatlı yiyemiyorum

benim ağzımda da o tat var geçmedi daha, tatlı ben de yiyemiyorum hala yemekte istemiyorum zaten :))
doktora giderken 1 kalıp çikolata yicem ama bebiş oynasın diye.. siz de öyle yapın.. o zaman bebişler hareketli olurmuş

o biraz daha büyük bebişler için galiba ben doktoru beklerken 1 paket çikolata yedim hareket etsin diye ama uyuyodu istifini bile bozmadı bizim sıpa:roflol:

gerçekten varmı öyle bişey tatlım yaaa ben pek yimiyorum çikolata canım tatlı istemediği için hemde çikolata da yararlı değil
kafein var diye içinde sence?

o biraz daha büyük bebişler için galiba ben doktoru beklerken 1 paket çikolata yedim hareket etsin diye ama uyuyodu istifini bile bozmadı bizim sıpa:roflol:

olsun :)) küçük büyük
ben yine de yicem rahatı yerindeyse hiç tınlamaz gerçi sırnaşık şey cokacimcoook
ablam hamileyken bi bayan çikolatayla meyve suyu almış hadi oyna bebeğim bak sana neler aldım diyormuş ne gülmüştüm.. sonra aynısını ablamda yapmış bizim zilli kız oynamış hihoyyyt

slm kızlarben geldim
23 nisan provası yaptık bugün yarın yine yapıcaz inş. hava da buz gibi
bu atrada gecmişe az göz attım ben de tatlı yiyemiyorum cikolata hastası olmama ragmen 3 4 haftadır agzıma sürmedim

banada ikili teste gideceğim gün için gelmeden tatlı ye öle gel dediler bakalım nasıl bi etki gösterecek belki cinsiyetini görürüz o gün inşallah...:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…