2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

aaa negüzel
eşinle başbaşa bolbol vkit gecirirsin:jeyyar:
bnm zaten pazartesileri de tatil nalancım bu sene rahatım ben cok şükür

valla elvan cım ben de merak ediyorum öle dediğim zaman kız deyiveriyorlar hemen ye ekşiyi al ayşeyi diye bir söylenti varmış
bakalım doğru cıkacakmış
bu arada zorlayarak tatlı yiyoru vücudun ona da ihtiyacı var diye doğru mu yapıyorum bilmiyorum ama

sırnaşık şeyayyyyyy canımmm bende meraktan çatlıyorum vallah banada öyle diyorlar
ye ekşiyi çıkar ayşeyi ye tatlıyı çıkar atlıyı :roflol:ama içimede doğan ise erkekkk hep erkek olcakmış gibi geliyor

ben de erkek hissediyorum ya nedense

bende pek yemiyorum bakalım hakkımı ayşemi:ecrin_bebek:

bu arada face de bende istek gönderdim tanırsınız herhalde beni elvanyerimseniben
heyy nerdesınız bende gelicemmmmmm

harıkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :CüvCüv:

kız hisseden yok galiba

kızlar bebişlere bişeyler almaya başladınız mı ben artık almak istiyorum yaaaaaaa:lepi:

yaa beslenme alışkanlığım tamamen değişti ben etcil bir insandım şimdi bolbol meyve seb ze cekiyor cnm haa bir de hamurişi
inanın havuç yiyemiyorum süt içemiyorum agzıma şeker tadı geldiği için sizdede varmı öloe şeyler

Ne güzel işte :) Allah yardımcınız olsun kızlar bebişlerinizi sağlıkla kuçaklarınıza almanızı nasip eder inşallaaahhh:1hug: Öperim sizi.

ama daha 7+6
bu kadar zamanda hemen göbişim çıktı
kilom da aynı
çok aferdersiniz kabızlığımda yok beni düşündürüyor acıkcası

nalan ben de 1 mayısta gidicem nasipse.. benim de 1 ay olmuş olucak..
zaman geçse de görsek bebişleri, çok özledim

evet zaman hemen geçsinde görelim onları ya çok özledim valla...

selam cnm bizde merak edioz büyüdüler mi die çoğumuz haftaya gidip görecek inş., sen nasılsın bu arada?

merhaba bayanlar nasılsınız

ii yiz bafo sen nasılsın?

aaa negüzel
eşinle başbaşa bolbol vkit gecirirsin:jeyyar:
bnm zaten pazartesileri de tatil nalancım bu sene rahatım ben cok şükür

valla şanslısın o zaman 3 gün tatil yapıyosun ne ii,

evet eşimle bol bol vakit geçirmek istiyorum hafta sonu yetmio bana...Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…