sağol hayatım inşallah.. bundan sonra hiç kaybımız olmasın istiyorum..bijoux canım endişelenme rüya sonuçta pozitif düşün canım bebişin cok iyidir inş sıkma canını
İnşallah.erkekse belli olabilir sanırımbenim daha çok var randevuma ya mayıs ortasına doğru neyse o zamana cinsiyeti belli olur inşallah..
Olsun canım yaa.Aslında ben de 2 kilo aldım ama.Bu iştaha 4 kilo almalıydım diyorum kendime.Çok takılmamak gerekiyordilemma canım hiç bulantım olmadı cokta iştahlıyım basından beri kıloda almadım cok şükür ama bundan bıle şüphelenır duruma gelcem yakına acaba bir sorun mu var diye:) evet canım aynıyız bende
10+3 üm bugün
belki bugün bana söyler cinsiyeti dr um. çok önceden görmesi ve bugüne kadar hatasız tutturması ile ünlü buralarda :)
yasemin uçuşa gittin mi dün?
günayddın kızlar... umarım herkes iyidir ben düne göre daha iyiyim.. strese girince midemde kötü oluyor.. bu stres bebegime zarar verir diye cok korkuyom.
teolog bu çizelgeyi nerden nasıl yapıyorsunuz bebişle ilgili olanı
merhaba sevgili kasım anneleri:CüvCüv:
11+4 olduk çok şükür...geçen hafta doktorumuz cinsiyet tahmininde bulunduCADIARZU ama çok erken olduğu için çok önemsemedim..
heyecanla 15.haftamı bekliyorum o zaman kesin belli olur dedi...
ense kalınlığımız normal çıktı şükürler olsun:Saruboceq: inşallah 16.haftadaki 3lü testimiz de normal çıkar..hepimizin inşallah:Saruboceq:
kocaman sevgiler:ecrin_bebek:
kızlar kötü ruyalardan bahsettik ya allah sizi inandırsın öyle kötu bir ruya gordum ki ödüm patladı diyebilrim. töbe yarabbim resmen sabah ezanı oncesi (rüyada) güya kalkmısım abdest almısım namaz kılmısım ama son namaz oldugunu biliyorum. ve birden bir ses ve karanlık töbe töbe sanki kıyamet koptu ama ilginç olan benim için nasıl rahat ruyada hiç korkmadım da uyanınca cok korktum..
ohaoldumsmile namaza mı başlamam gerekiyor acaba buna mı ısaret :1no2:
ben de merak ettimCADIARZU
:Saruboceq:
niye bu kadar stresss yapıyon yaseminnnn?
gerçi içini rahat tut 9 ay boyunca 2 -3 lü test, 4 lü tarama , şeker yüklemesi diye devam eden süreç zaten stres olarak geçior testleri verdin sonuçları nasıl olcak sonraki test nasıl olcak Allah sağlıklı sıhhatli bir hamilelik süreci nasip etsn hepimize:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?