2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benim daha çok var randevuma ya mayıs ortasına doğru neyse o zamana cinsiyeti belli olur inşallah..
İnşallah.erkekse belli olabilir sanırım
Olsun canım yaa.Aslında ben de 2 kilo aldım ama.Bu iştaha 4 kilo almalıydım diyorum kendime.Çok takılmamak gerekiyor
belki bugün bana söyler cinsiyeti dr um. çok önceden görmesi ve bugüne kadar hatasız tutturması ile ünlü buralarda :)

Hadi hayırlısı canım.

günayddın kızlar... umarım herkes iyidir ben düne göre daha iyiyim.. strese girince midemde kötü oluyor.. bu stres bebegime zarar verir diye cok korkuyom.

bijoux bende geçen hafta senin rüyana benzer bir rüya gördüm ertesi gün mide bulantılarımında olmayışı yinemi düşük yapıyorum sorusunu gün içersinde binlerce kez aklıma getirdi Allaha şükür ertesi gün daha şiddetli mide bulantılarıyla uyandım tabeee daha önce düşükleri olan biri için böle durumlar çok zor ama kalbini ferah tut insan bir şeye taktıkça olayın o yönde ilerlemesini sağlıyor akşam bize hayırlı haberlerle gelirsin umarım

:Saruboceq:
günayddın kızlar... umarım herkes iyidir ben düne göre daha iyiyim.. strese girince midemde kötü oluyor.. bu stres bebegime zarar verir diye cok korkuyom.

niye bu kadar stresss yapıyon yaseminnnn?

gerçi içini rahat tut 9 ay boyunca 2 -3 lü test, 4 lü tarama , şeker yüklemesi diye devam eden süreç zaten stres olarak geçior testleri verdin sonuçları nasıl olcak sonraki test nasıl olcak Allah sağlıklı sıhhatli bir hamilelik süreci nasip etsn hepimize:Saruboceq:

kızlar nasılsınız.ben uzun zamandır giremiyodum.işlerden dolayı.sayfalr çok hızlı ilerlemiş.okuyamıyorum hepsni.innş önemli bişey yoktur

merhaba sevgili kasım anneleri:CüvCüv:
11+4 olduk çok şükür...geçen hafta doktorumuz cinsiyet tahmininde bulunduCADIARZU ama çok erken olduğu için çok önemsemedim..
heyecanla 15.haftamı bekliyorum o zaman kesin belli olur dedi...
ense kalınlığımız normal çıktı şükürler olsun:Saruboceq: inşallah 16.haftadaki 3lü testimiz de normal çıkar..hepimizin inşallah:Saruboceq:
kocaman sevgiler:ecrin_bebek:

ayy hihoyyyt hayırlı olsun. peki cinsiyetine ne dedi

kızlar kötü ruyalardan bahsettik ya allah sizi inandırsın öyle kötu bir ruya gordum ki ödüm patladı diyebilrim. töbe yarabbim resmen sabah ezanı oncesi (rüyada) güya kalkmısım abdest almısım namaz kılmısım ama son namaz oldugunu biliyorum. ve birden bir ses ve karanlık töbe töbe sanki kıyamet koptu ama ilginç olan benim için nasıl rahat ruyada hiç korkmadım da uyanınca cok korktum..

ohaoldumsmile namaza mı başlamam gerekiyor acaba buna mı ısaret :1no2:

rüya anlamlarını pek bilmem cnmm ama tabirlere bi bak istersenn sen nasılsın?ilk tahmin erkekmiş içine doğanmı çıkıyo nedir bakalım benim ne olucak?

ben de merak ettimCADIARZU

gidemedim bitanem. dün o kadar kötüydüm ki.. mazeret izni aldım. ama bu ay cıkmadan bir ucus yapmam lazım.. yoksa dogru dürüst maas alamıyacam. buda beni cok strese sokuyor.. hersey bebislerimiz icin ama onun bu stresten etkilenmesini istemiyorum...

ahh canım haklısın ama iste gel bunu kalbine anlat.. korku ve evham cok kemirici bir duygu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…