ya kızlar benım randevum 10 mayısta o zaman 12+3 olmuş olcam acaba cinsiyet belli olur mu birde boyu kılosu görünür mü dr söyler mi acaba
çarşamba randevumu aldım 10.30 da ikili testimm hayırlısıyla bunuda atlatsam
Oh ne güzel az kalmış.İnşallah güzel ssonuçlar alırsın canım.Kaç gün sonra veriyorlar acaba sonucu
Mide yanması için şurup var,hem de gideriyormuş yanmayı.Gaviscon diye...Doktoruna söyleyebilirsin bu durumugünaydın dilemma
ben hala süt içemiyorum şeketr tadı agzıma geliyor
yoğurt ve peynir yiyebiliyorum çok şükür
mide yanması da arttı benim
Ne güzel işte.İllaki kilo alman gerekmiyo.Bbebek sağlıklı gelişiyorsa sorun değil bence.Bulantın varsa bu yüzden kilo almamışsındırgünaydın kızlar nasılsınız ay ben cok yemek yıyorum allahtan daha kılo almadım benim gibi olan varmı bijoux neden endişelisin canım bişey mi oldu hayırdır inş.
Biz seninle aynıyız.Sen de şu an 10+3 sün sanırımya kızlar benım randevum 10 mayısta o zaman 12+3 olmuş olcam acaba cinsiyet belli olur mu birde boyu kılosu görünür mü dr söyler mi acaba
Desene bikaç gün daha meraklanıcaz.Neyse sonuçlar güzel çıksın da inşallah:Saruboceq::Saruboceq:ultrasondaki ölçümü hemen 10 dakka içinde kan tahlilide 4 gün sonra çıkıyomuş
Mide yanması için şurup var,hem de gideriyormuş yanmayı.Gaviscon diye...Doktoruna söyleyebilirsin bu durumu
Ne güzel işte.İllaki kilo alman gerekmiyo.Bbebek sağlıklı gelişiyorsa sorun değil bence.Bulantın varsa bu yüzden kilo almamışsındır
Biz seninle aynıyız.Sen de şu an 10+3 sün sanırım
Desene bikaç gün daha meraklanıcaz.Neyse sonuçlar güzel çıksın da inşallah:Saruboceq::Saruboceq:
Mide yanması için şurup var,hem de gideriyormuş yanmayı.Gaviscon diye...Doktoruna söyleyebilirsin bu durumu
Ne güzel işte.İllaki kilo alman gerekmiyo.Bbebek sağlıklı gelişiyorsa sorun değil bence.Bulantın varsa bu yüzden kilo almamışsındır
Biz seninle aynıyız.Sen de şu an 10+3 sün sanırım
Desene bikaç gün daha meraklanıcaz.Neyse sonuçlar güzel çıksın da inşallah:Saruboceq::Saruboceq:
çok çok afedersin ama agzıma da acı tat geliyor
bunun mide yanmasıyla lakası varmı ki acep
çok çok afedersin ama agzıma da acı tat geliyor
bunun mide yanmasıyla lakası varmı ki acep
Acı tat olayı bende de oluyor.Yedikten sonra ağzının tadı bozuluyor demi.Ama mide yanması farklı bişey sanırım
evet ama bence ultrason ölçümlerinde az çok ipucu verir ense kalınlığından kan testi içinde haftaya pazartesi giderim sonucu almaya
sağol tatlım. eylül annesi olacak bir arkadaşım var onunla konuştum o da görmüş rüyasında kaç kere regl olduğunu merak etme dedi. hatta oğluşu olacak rüya tabirlerinde yazdığı gibi..bijoux tatlım bende aynı rüyayı gördüm. tedirgin olma bu kadar inşallah güzel haberlerle döneceksin bak :1hug:
atlatırsın hayatım hayırlısıyla..çarşamba randevumu aldım 10.30 da ikili testimm hayırlısıyla bunuda atlatsam
rüya gördüm regl olmuştum bi de akıntılarım azaldı evham yaptım yarınki randevumu bugüne aldım canım..günaydın kızlar nasılsınız ay ben cok yemek yıyorum allahtan daha kılo almadım benim gibi olan varmı bijoux neden endişelisin canım bişey mi oldu hayırdır inş.
Doğru tabi ultrasonda ense kalınlığı ölçülüyor zaten.Peki kanda neden bakılıyor.Kandaki değerle ölçüm arasında uyum mu aranıyor
sağol tatlım. eylül annesi olacak bir arkadaşım var onunla konuştum o da görmüş rüyasında kaç kere regl olduğunu merak etme dedi. hatta oğluşu olacak rüya tabirlerinde yazdığı gibi..
atlatırsın hayatım hayırlısıyla..
rüya gördüm regl olmuştum bi de akıntılarım azaldı evham yaptım yarınki randevumu bugüne aldım canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?