2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Güanydın kızlarrr
okuya okuya geldim oda baya vakit aldı yaaa

bijoux çok sevindim canım hayırlı uğurlu olsun allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşş evet giderken bende çikolta yiyeceğimm benim daha çok var gerçi 12mayıs da

Helin cim geçmiş olsun allah sabır, güç, kolaylık versin sana inşş canım

ay ne güzel valla kusuyoruz filan ama bebişler iyi besleniyo genede depo sağlam heralde benimde 2 gün öndeydi
evet depo sağlam halbuki o kadar da kilo vermiştim ama çok sebze yiyip süt içmiştim..

ben erkek olursa Mehmet Emir kız olarsa babası kız olup zeynep olacağına inanıyor ama ben zeynep mina yada miray istiyorum bakalım
demek kız olursa adaş olucaz kaydirigubbakcemile3

Maşallahh ne güsel gözün aydın benimki dr. göre geri kalmış
canım biz öyle diyoruz ama değişiyor ultrason aletine göre.. bir de bebek o arayı tamamlıyormuş sen hiç üzülme opuyorumnanaktan

bijoux çok sevindim canım hayırlı uğurlu olsun allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşş evet giderken bende çikolta yiyeceğimm benim daha çok var gerçi 12mayıs da
evet çikolata ye mutlaka.. çok teşekkürler canım darısı başına..

bijoux gozun aydin canim masallah bebisine
mersi hayatım hepimizinkine

buradan kadınlar günü hediye çekilişi vasıtasıyla tanıştığım bir arkadaşım var.. o da şimdi 30 haftalık falan. bebişi baya önden gidiyomuş ve kilosu çok iyiymiş. bana dedi ki sabahları 1 tatlı kaşığı keçiboynuzu pekmezi iç bebeği çok geliştiriyormuş. şu bulantılarım tam geçsin uygulicam inşallah...

bu arada talep olursa ilerde biz de çekiliş yapabiliriz kızlarrrr delikafadulden

keçiboynuzu pekmezi demek bende içerim ama şu anda değil anca 1 ay sonra daha geçmedi ya canım sende çok kustun boğazında yara oldumu kusmaktan benim dün yara oldu akşam yutkunamadım

bijoux çok sevindim bebişin iyi olduğuna ayrıca cinsiyetinin gönlüne göre olduğuna da çok sevindim opuyorumnanaktan
Umarım benimde gönlüme göre verir Allah tabiki sağlıklı sihhatli bir şekilde inşallah:asigim:bayanssulusmile

eymende çok hoş ama eşimin amca oğlu eymen koydu oğluna

aynen sezen cim yaaaa ben daha hamile kalmadan eymen ismine takmıştım kesin oğlum olursa eymen olucak diyordum kiiii eşimin amcasının kızı kızının ismini Eymen koydu olamazzzz dedim ama yapcak bişey yoksenağlama

keçiboynuzu pekmezi demek bende içerim ama şu anda değil anca 1 ay sonra daha geçmedi ya canım sende çok kustun boğazında yara oldumu kusmaktan benim dün yara oldu akşam yutkunamadım
yok canım yara olmadı ama geniz akıntım full devam :bbo:

inşallah canım Allah gönlüne göre versin..

keçi boynuzu var evde ama yiyemiyorum acaba kürünü içsem bişey olarmıki
yok canım bence içme.. pekmez yemeye çalışırsın biraz geçsin de..

günaydınnn kızlarrr benim dün dr.kontrolüm vardı bebekim zıpladı :) ense kalın filan ölçüldü 2 li test sonuçlarımızda cuma cıkacakmış
caım hayırlı olsun

helincim geçmiş olsun Allah yardımcın olsun işin zor tabiii ...

bebişlerin cinsiyeti konusunda bu çin takvimi %99 tutuyormuş deneyebilirsiniz...
benım cın takvımı erkek dedı , doktor %80 erkek dedı ve ben zaten erkek hşssediyordum
gamyoncuiremsu
isim düşündünüzmmü kızlarr
kız olursa zeynep arın koyucaktık boshayallersmile

şimdi ali mi koysak diye düşünüyoruz ama eymen ve emir de süpermiş. olabilir yani zemuszemus

aa nasıl oluyo kı o

Daha sayayım mıkaydirigubbakcemile3 aklımda o kadar çok varki ama henüz evet bu olmalı diyemedim
Eymen, Kuzey, Toprak, Onat, Ediz, Behlül......bilmiyorumkismile

neyy behlul mu ...bana kötü seyleri anımsatıyoooo:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…