benim de çin takvimi tuttu...
bebişim de 4 gün önde gidiyo bu arada...
ben erkek olursa Mehmet Emir kız olarsa babası kız olup zeynep olacağına inanıyor ama ben zeynep mina yada miray istiyorum bakalım
selaam kızlar iyi haberlerle geldimmmm.. druma önce akıntı azaldı dedim çok normal dedi. bir haftadır progestan içmiyorum dedim gerek yok artık içme dedi. sonra ultrasona girdim.. yarım saat önce çikolata yemiştim. kızlar bebiş zıp zıp yerinde durmuyodu eli kolu heryeri oynuyodu maşallah yaaa. hiç durmadı hiç. dr maşallah çok sağlıklı bir bebek dedi, ense kalınlığını ölçtü 1,7mm çıktı.. çok güzel dedi, ense kalınlığı ve burun kemiği normal olduğu için 2li kan testine gerek duymuyorum. bir ay sonra direk 3 lü test yaparız dedi. kan sulandırıcı iğneye devam dedi ve elevit verdi. bir de demir hapı ama ona 1 hafta sonra falan başlicakmışım. beslenme önerileri vsvs. ilişki yasağını kaldırdı.. veeeeeeee yüzde 80 erkekmiş allahım gönlüme göre verdi yaa çok mutluyum..
benim de çin takvimi tuttu...
bebişim de 4 gün önde gidiyo bu arada...
erkek olursa emirde düşünmedim değil aslında ama kararsızım oğlumun adı eren ona uyar diye emir düşündüm
evet depo sağlam halbuki o kadar da kilo vermiştim ama çok sebze yiyip süt içmiştim..ay ne güzel valla kusuyoruz filan ama bebişler iyi besleniyo genede depo sağlam heralde benimde 2 gün öndeydi
demek kız olursa adaş olucaz kaydirigubbakcemile3ben erkek olursa Mehmet Emir kız olarsa babası kız olup zeynep olacağına inanıyor ama ben zeynep mina yada miray istiyorum bakalım
canım biz öyle diyoruz ama değişiyor ultrason aletine göre.. bir de bebek o arayı tamamlıyormuş sen hiç üzülme opuyorumnanaktanMaşallahh ne güsel gözün aydın benimki dr. göre geri kalmış
evet çikolata ye mutlaka.. çok teşekkürler canım darısı başına..bijoux çok sevindim canım hayırlı uğurlu olsun allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşş evet giderken bende çikolta yiyeceğimm benim daha çok var gerçi 12mayıs da
mersi hayatım hepimizinkinebijoux gozun aydin canim masallah bebisine
Emirhan, Egehan isimleri çok hoşuma gidiyor benimde canım
bu sene erkek senesii kızlar burdaki annelerin çoğu erkek hissediyoogamyoncuiremsu
bende erkek hissediyorum cin takviminde de erkek cikiyo bakalim doktor ne zaman soyluycek :umursamaz:[/QUO zavallı bebişler okulda kız arkadaşları olmıycak bu gidişle okul erkek okuluna dönücek:roflol:
evet bu isimlerde çok güzell
buradan kadınlar günü hediye çekilişi vasıtasıyla tanıştığım bir arkadaşım var.. o da şimdi 30 haftalık falan. bebişi baya önden gidiyomuş ve kilosu çok iyiymiş. bana dedi ki sabahları 1 tatlı kaşığı keçiboynuzu pekmezi iç bebeği çok geliştiriyormuş. şu bulantılarım tam geçsin uygulicam inşallah...
bu arada talep olursa ilerde biz de çekiliş yapabiliriz kızlarrrr delikafadulden
Daha sayayım mıkaydirigubbakcemile3 aklımda o kadar çok varki ama henüz evet bu olmalı diyemedim
Eymen, Kuzey, Toprak, Onat, Ediz, Behlül......bilmiyorumkismile
eymende çok hoş ama eşimin amca oğlu eymen koydu oğluna
yok canım yara olmadı ama geniz akıntım full devam :bbo:keçiboynuzu pekmezi demek bende içerim ama şu anda değil anca 1 ay sonra daha geçmedi ya canım sende çok kustun boğazında yara oldumu kusmaktan benim dün yara oldu akşam yutkunamadım
inşallah canım Allah gönlüne göre versin..bijoux çok sevindim bebişin iyi olduğuna ayrıca cinsiyetinin gönlüne göre olduğuna da çok sevindim opuyorumnanaktan
Umarım benimde gönlüme göre verir Allah tabiki sağlıklı sihhatli bir şekilde inşallah:asigim:bayanssulusmile
yok canım bence içme.. pekmez yemeye çalışırsın biraz geçsin de..keçi boynuzu var evde ama yiyemiyorum acaba kürünü içsem bişey olarmıki
bende erkek hissediyorum cin takviminde de erkek cikiyo bakalim doktor ne zaman soyluycek :umursamaz:[/QUO zavallı bebişler okulda kız arkadaşları olmıycak bu gidişle okul erkek okuluna dönücek:roflol:
:roflol::roflol:
caım hayırlı olsungünaydınnn kızlarrr benim dün dr.kontrolüm vardı bebekim zıpladı :) ense kalın filan ölçüldü 2 li test sonuçlarımızda cuma cıkacakmış
benım cın takvımı erkek dedı , doktor %80 erkek dedı ve ben zaten erkek hşssediyordumhelincim geçmiş olsun Allah yardımcın olsun işin zor tabiii ...
bebişlerin cinsiyeti konusunda bu çin takvimi %99 tutuyormuş deneyebilirsiniz...
kız olursa zeynep arın koyucaktık boshayallersmileisim düşündünüzmmü kızlarr
buradan kadınlar günü hediye çekilişi vasıtasıyla tanıştığım bir arkadaşım var.. o da şimdi 30 haftalık falan. bebişi baya önden gidiyomuş ve kilosu çok iyiymiş. bana dedi ki sabahları 1 tatlı kaşığı keçiboynuzu pekmezi iç bebeği çok geliştiriyormuş. şu bulantılarım tam geçsin uygulicam inşallah...
bu arada talep olursa ilerde biz de çekiliş yapabiliriz kızlarrrr delikafadulden
Daha sayayım mıkaydirigubbakcemile3 aklımda o kadar çok varki ama henüz evet bu olmalı diyemedim
Eymen, Kuzey, Toprak, Onat, Ediz, Behlül......bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?