2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ayyy masallah ne guzel bulantilarim gecsin bende icicem

sabahları kivi ve ceviz akşamları kuru kayısı, kuru erik-üzüm öneriorlar birde bebiş için

GÜnaydın cıcı anneler nasılsınızz bakalım benım mıdem bugÜn hsfıften bulanıyorrr ÖĞle yemeĞı vaktı gelıyor ne yesem dıĞe dÜŞÜnÜyorum mıdem kÖtÜÜ umarım herkez ıyıdır

neyy behlul mu ...bana kötü seyleri anımsatıyoooo:kedi:[/QUOTE]

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
aynen canım aşk-ı memnu dizisinden dolayı koyamam eşim asla istemezzz lmaz:
ama öyle kitapcıkta bakarken görmüştüm anlamıda hoşuma gitmişti o yüzden yazdım senin cinsiyetinde belli tatlım bak eymen isminin anlamına çok güsel bir anlamı var ben o ismi kullanamıycam sen kullan bari:1hug:

eymen de ne popüler isim oldu Allah'ım, kimin bebeğinin ismini duysam eymen çocuklar okula gidince bir sürü adaşlarıyla karşılaşacaklar, ben okuldayken meşhur isimler 80'li yıllarda konan merve ve tuba gibi..

Eymen sahabe ismi ama bana ses olarak kulağıma hoş gelmiyor, çok yakın bir arkadaşım koymuştu, hey men! himen gibi EY! men beymen gibi ne öyle demiştim ama çok koyan var inanılmaz... tabii tercih meselesi.. isim koymak ne kadar zor bir iş.. özellikle kız adı bulamıyorum.

günaydınnn hoşgeldinnn
benimde hafif hafif bugün sabahtan beri tıkınıyorum kahvaltı yaptım işyerine geldim birdaha kahvaltı türü bişeyler saat 10:00 da süt sonra meyve şimdi de cevizimi yiyordum vallah öğlen yemeğinede 12:00 de gitcemmm anammmm bugün aştım sanırım sınırları
Karnını tok tut canım ozman bulantın daha hafifler

aynı fikirdeyim canım vereliniortak

ben kız olsaydı Beliz veya Sâre koyucaktım..

Güanydın kızlarrr

Helin cim geçmiş olsun allah sabır, güç, kolaylık versin sana inşş canım

helin gecmis olsun canim Allah kolaylik versin
çok saolun kızlar.az önce eve gidip göreyim dedim ama uyuyordu.evim okula çok yakın.daha doğrusu lojmandayım.her gün gidip ara ara görebikliyorum.sadece 5 kat çıkıp inmek yoruyor

eymen de ne popüler isim oldu Allah'ım, kimin bebeğinin ismini duysam eymen çocuklar okula gidince bir sürü adaşlarıyla karşılaşacaklar, ben okuldayken meşhur isimler 80'li yıllarda konan merve ve tuba gibi..
ben diyarbakırda görev yapıyorum.burda da tüm erkek çocukların isimleri Muhammed.İkinci bi isim koysalar bile ön isim hep Muhammed.bide Şeyhmus var.burda bi ziyaret var.Şeyh şehmus diye.doğan erkek çocuklarının yarısının son zamanlarda ismi Şeyhmus yada Muhammed.sınıflarda o kadar çok varki.

evet canım ya bide o var ailende olmasın eşinin tarafında olmasın bide okulda aynı isim olmasın diye düşünmeye başladım benim ismim hep tek ti mesela....nasıl bulcaz yaaaa

ben oğluma hamileyken ilk haftalarda 2-3 gün öndeydi.sonra her kontrolde biraz daha öne geçerek tam üç hafta büyük çıkıyordu oğlum.o zamanlar bol bol dinlenebiliyor az yoruluyor daha iyi besleniyordum.iki hafta önceden sezeryanla doğum yaptığım halde oğlum 3600 gr doğdu.zamanını bekleseydim 4 kiloyu bulacaktı.ama dün bi arkadaşımın iki aylık oğlunu gördüm.2800 gr doğmuştu mam maşallah çok tombiş olmuş kendinden daha kilolu doğanları geçmişti.

slm kızlar nasılsınız
isimlerden bahsediyorsunuz sanırım kızım olsa ben de eymen ismini düşünüyorum çünkü peygamber efendimizin dadısının ismi

twetty cim dün eşimle afyına gittim
ama ben dün kötü oldum ya midem çok yanmaya başladı
sabah da öğleydi kahvaltı yapınca gecti çok şükür
sen cizelgeyi yapamışsın hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…