buradan kadınlar günü hediye çekilişi vasıtasıyla tanıştığım bir arkadaşım var.. o da şimdi 30 haftalık falan. bebişi baya önden gidiyomuş ve kilosu çok iyiymiş. bana dedi ki sabahları 1 tatlı kaşığı keçiboynuzu pekmezi iç bebeği çok geliştiriyormuş. şu bulantılarım tam geçsin uygulicam inşallah...
bu arada talep olursa ilerde biz de çekiliş yapabiliriz kızlarrrr delikafadulden
buradan kadınlar günü hediye çekilişi vasıtasıyla tanıştığım bir arkadaşım var.. o da şimdi 30 haftalık falan. bebişi baya önden gidiyomuş ve kilosu çok iyiymiş. bana dedi ki sabahları 1 tatlı kaşığı keçiboynuzu pekmezi iç bebeği çok geliştiriyormuş. şu bulantılarım tam geçsin uygulicam inşallah...
bu arada talep olursa ilerde biz de çekiliş yapabiliriz kızlarrrr delikafadulden
sabahları kivi ve ceviz akşamları kuru kayısı, kuru erik-üzüm öneriorlar birde bebiş için
caım hayırlı olsun
benım cın takvımı erkek dedı , doktor %80 erkek dedı ve ben zaten erkek hşssediyordum
gamyoncuiremsu
kız olursa zeynep arın koyucaktık boshayallersmile
şimdi ali mi koysak diye düşünüyoruz ama eymen ve emir de süpermiş. olabilir yani zemuszemus
aa nasıl oluyo kı o
bafocum oğluşun oluyomuş inş.. dün yazdım ama görmedin canım hislerin seni yanıltmadı behlül ve bihtere benimde alerjim oldu kötü şeyler getiriyo aklıma:roflol:
çekilişi mi sordun canım.. çok heyecanlı oluyor onu diyim kaydirigubbakcemile3aa nasıl oluyo kı o
GÜnaydın cİcİ anneler nasılsınızz bakalım benİm mİdem bugÜn hsfİften bulanıyorrr ÖĞle yemeĞİ vaktİ gelİyor ne yesem dİĞe dÜŞÜnÜyorum mİdem kÖtÜÜ umarım herkez İyİdİr
aynı fikirdeyim canım vereliniortakEymen sahabe ismi ama bana ses olarak kulağıma hoş gelmiyor, çok yakın bir arkadaşım koymuştu, hey men! himen gibi EY! men beymen gibi ne öyle demiştim ama çok koyan var inanılmaz... tabii tercih meselesi.. isim koymak ne kadar zor bir iş.. özellikle kız adı bulamıyorum.
Güanydın kızlarrr
Helin cim geçmiş olsun allah sabır, güç, kolaylık versin sana inşş canım
çok saolun kızlar.az önce eve gidip göreyim dedim ama uyuyordu.evim okula çok yakın.daha doğrusu lojmandayım.her gün gidip ara ara görebikliyorum.sadece 5 kat çıkıp inmek yoruyorhelin gecmis olsun canim Allah kolaylik versin
ben diyarbakırda görev yapıyorum.burda da tüm erkek çocukların isimleri Muhammed.İkinci bi isim koysalar bile ön isim hep Muhammed.bide Şeyhmus var.burda bi ziyaret var.Şeyh şehmus diye.doğan erkek çocuklarının yarısının son zamanlarda ismi Şeyhmus yada Muhammed.sınıflarda o kadar çok varki.eymen de ne popüler isim oldu Allah'ım, kimin bebeğinin ismini duysam eymen çocuklar okula gidince bir sürü adaşlarıyla karşılaşacaklar, ben okuldayken meşhur isimler 80'li yıllarda konan merve ve tuba gibi..
eymen de ne popüler isim oldu Allah'ım, kimin bebeğinin ismini duysam eymen çocuklar okula gidince bir sürü adaşlarıyla karşılaşacaklar, ben okuldayken meşhur isimler 80'li yıllarda konan merve ve tuba gibi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?