slm kızlar nasılsınız
isimlerden bahsediyorsunuz sanırım kızım olsa ben de eymen ismini düşünüyorum çünkü peygamber efendimizin dadısının ismi
evt tweety cim ilk bebeişim olacak inş.
Rasullullah (SAV)'ın dadısının ismi ümmü eymen yanii eymenin annesi eymen erkek ismi kıza koymayın ha.. tıpkı ebu derda, ebu derda Rasullah'ın çok yanında bulunmuş şam valisi olarak görevlendirdiği sahabe ama o da derdanın babası demek ver derda da kız ismi. hatta Muaviye'nin oğlu Yezid, Ebu'd-Derdâ'dan kızı Derdâ'yı istedi. Ancak Ebu'd-Derdâ, kızını ona vermedi onun yerine fakir bir müslümanla evlendirmiş, derda zenginlik içinde dinini unutmasın diye. bir aralar derda ismine takmıştım ama bir türlü arapça manasını bulamadım.
mrblar kızlar. sonunda girebildim. çok yoğundum. geçmişe bakaım bi. bijoux doktora gidicekti güzel sonuçları okuyum geliom
teşekkürler canım Allah senin de gönlüne göre versin inşallah..anneler nasılsınız.bafo ve bijogx çok sendim sizin aıdnıza.açıkcası bende yüzde doksan erkek hissediyorum.mayıs 5 inde randevum var gösterirse beli olur dedi doktor.bizizm eşimle düşündüğümüz ismler.kız olursa asya zümra. ömür .erkek olursa yağız kaan (ben hiç istemiyorum kaan ismini ).
hoşgeldin canım kaydirigubbakcemile5mrblar kızlar. sonunda girebildim. çok yoğundum. geçmişe bakaım bi. bijoux doktora gidicekti güzel sonuçları okuyum geliom
selaam kızlar iyi haberlerle geldimmmm.. druma önce akıntı azaldı dedim çok normal dedi. bir haftadır progestan içmiyorum dedim gerek yok artık içme dedi. sonra ultrasona girdim.. yarım saat önce çikolata yemiştim. kızlar bebiş zıp zıp yerinde durmuyodu eli kolu heryeri oynuyodu maşallah yaaa. hiç durmadı hiç. dr maşallah çok sağlıklı bir bebek dedi, ense kalınlığını ölçtü 1,7mm çıktı.. çok güzel dedi, ense kalınlığı ve burun kemiği normal olduğu için 2li kan testine gerek duymuyorum. bir ay sonra direk 3 lü test yaparız dedi. kan sulandırıcı iğneye devam dedi ve elevit verdi. bir de demir hapı ama ona 1 hafta sonra falan başlicakmışım. beslenme önerileri vsvs. ilişki yasağını kaldırdı.. veeeeeeee yüzde 80 erkekmiş allahım gönlüme göre verdi yaa çok mutluyum..
günaydın kızlar.ben çok zor bi hafta sonu geçirdim.oğlum çok hasta.alerjik bronşit.sık sık hastalanıyor bu yüzden.bahar ayında fazlalaştı rahatsızlıkları.gece öksürük nöbetleri başlıyor astım hastaları gibi.tutunca geçmek bilmiyor nefes darlıkları yaşıyor.kaç gecedir sabaha kadar uyumuyoruz.dün okulada gelemedim.sabaha karşı oğlum bitkin düşüp dalmış bizde dalmışız o ara.doktorumuz üç yaşına kadar çok hasta olacak dedi
geçmişe şöyle bi göz atayım.çok birikmiş hepsini okuyamam zaten.
hoşgeldin begümcüm sana bişi sorucam face de fotograflarına baktım da cnm seni tatarlara benzettim
tatar arkadaşlarım vardı da hatta öğrencilerim eskişehir tatarlarıydı
onu bi sorayım dedim
görüşürüz canım..
nalancım hoşgeldinnn..
benim de belim ağrıdı bilg başında oturmaktan, biraz tv ye bakayım olmadı ders çalışayım olmadı kitap okuyayım sonuçta uzanayım :)
bu arada sonunda ev buldum. bu hafta sonu taşınıcaz inşallah. ben yandım ama. evi toplamaya başladım. akşamları iş çıkışı topluorum üşene üşene.
ya banada nerdeyse herkes erkek dio baştan beri, ben kız olmasını isterdim ama öncelikle sağlıklı olması önemli tabi, hani kız böle daha bi arkadaş gibi oluyo anneyle ya o çok hoşuma gidio benim, bizim annemle öle bi ilişkimiz yoktu annem çok ciddi ve resmi bi hatun öle sevgi gösterilierinden felanda hoşlanmaz onun için böle anne kız arkadaş gibi olunca çok hoşuma gidio eskiden beri çok özenirim öle anne kızlara...
hayırlı olsun cnm, kendini çok yormadan toparlan zaten nakliye şirketleride çoğu şeyi toparlıyo artık...
neyy behlul mu ...bana kötü seyleri anımsatıyoooo:kedi:
Eymen sahabe ismi ama bana ses olarak kulağıma hoş gelmiyor, çok yakın bir arkadaşım koymuştu, hey men! himen gibi EY! men beymen gibi ne öyle demiştim ama çok koyan var inanılmaz... tabii tercih meselesi.. isim koymak ne kadar zor bir iş.. özellikle kız adı bulamıyorum.
,çekilişi mi sordun canım.. çok heyecanlı oluyor onu diyim kaydirigubbakcemile3
lal eğer inceltme harfi söylenmezse manası dilsiz demek amabenim beğendiğim kız isimleri mina- miray - dila - nisa - lal - zülal - ecrin - ceylin
neyyy kız ismi mi dedim ama birisi sağolsun aydınlattıslm kızlar nasılsınız
isimlerden bahsediyorsunuz sanırım kızım olsa ben de eymen ismini düşünüyorum çünkü peygamber efendimizin dadısının ismi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?