2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
en popüler kızzz ver erkek isimleri böyleymiş....

KIZ ÇOCUK ıSıSMLERı
Talya, Zeynep, Ela, Duru. Yaren, Ceren, Ece, Melis, Naz, Su, Berra, Ecem, Sena, ırem, Azra, Dilay, ıdil, Eylül, ıpek, Nazlı, Yağmur, Derin, Ilgın, Havin, Nilsu, Kayra, Begüm, ılkin, Tuana, Beril, ılgi, Simay, Pelin, Beren, Mira, Yazmira, Bade, Selin, Simge, Rana, Şimal, Damla, Melike, Pınar, Başak, Özü, ılayda, Elçin, Minel, Arzum

ERKEK ÇOCUK ıSıMLERı
Emir, Cem, Ege, Çağan, Sarp, Kerem, Deniz, Yağız, Yiğit, Emre, Kağan, Mert, Görkem, Burak, Meriç, Berke, Kutay, Tuna, Baran, Efe, Onur, Doruk, Bartu, Emirhan, Alp, Arhan, Bora, Canberk, Dağhan, Rüzgar, Derin, Toprak, Arın, Aşkın, Çınar, Armağan, Derin, Koray, Barlas, Ada, Atakan, Berk, Ali, Polat, Göktürk, Serhan, Ege, Utku, Berkay, Güney

slm kızlar nasılsınız
isimlerden bahsediyorsunuz sanırım kızım olsa ben de eymen ismini düşünüyorum çünkü peygamber efendimizin dadısının ismi

Rasullullah (SAV)'ın dadısının ismi ümmü eymen yanii eymenin annesi eymen erkek ismi kıza koymayın ha.. tıpkı ebu derda, ebu derda Rasullah'ın çok yanında bulunmuş şam valisi olarak görevlendirdiği sahabe ama o da derdanın babası demek ver derda da kız ismi. hatta Muaviye'nin oğlu Yezid, Ebu'd-Derdâ'dan kızı Derdâ'yı istedi. Ancak Ebu'd-Derdâ, kızını ona vermedi onun yerine fakir bir müslümanla evlendirmiş, derda zenginlik içinde dinini unutmasın diye. bir aralar derda ismine takmıştım ama bir türlü arapça manasını bulamadım.

bende isim düşünüyorum ama bulamıyorum hiçç ne koycaz bılmem...
erkek olursa yiğit efe düşünüyorduk . eşimin yengesinin oğlu olcakmış yiğit düşünüyoruz dedi. bizde koyamıcaz alsanaalsanasmile beyendiğim isimler hep çevremde var . kız düşünüyorum aklıma gelmıyor hiç ne olcak bakalımmm

anneler nasılsınız.bafo ve bijogx çok sendim sizin aıdnıza.açıkcası bende yüzde doksan erkek hissediyorum.mayıs 5 inde randevum var gösterirse beli olur dedi doktor.bizizm eşimle düşündüğümüz ismler.kız olursa asya zümra. ömür .erkek olursa yağız kaan (ben hiç istemiyorum kaan ismini ).

cnm ben ümmü eymen olarak koymayı düşünüyordum ama dediği n doğru cnm o kısmını hiç düşünmeiştim
bu arada laf acılmışken söyleyeyim kezban zaten koymazsınıda yalancı manasına geliyor asiye isyankar sanem de put manasına geliyor ama senem
koyulabilir
erkek olursa tunahan düşünüyorum kız olursa diğer düşündüğüm isim de rüveyda

mrblar kızlar. sonunda girebildim. çok yoğundum. geçmişe bakaım bi. bijoux doktora gidicekti güzel sonuçları okuyum geliom

mrblar kızlar. sonunda girebildim. çok yoğundum. geçmişe bakaım bi. bijoux doktora gidicekti güzel sonuçları okuyum geliom

hoşgeldin begümcüm sana bişi sorucam face de fotograflarına baktım da cnm seni tatarlara benzettim
tatar arkadaşlarım vardı da hatta öğrencilerim eskişehir tatarlarıydı
onu bi sorayım dedim

teşekkürler canım Allah senin de gönlüne göre versin inşallah..

hoşgeldin canım kaydirigubbakcemile5

görüşürüz canım..

nalancım hoşgeldinnn..

benim de belim ağrıdı bilg başında oturmaktan, biraz tv ye bakayım olmadı ders çalışayım olmadı kitap okuyayım sonuçta uzanayım :)

zeynep canımmm yaa nasıl sevindim. Maşallah valla bende çikolata yicem en sütlüsünden hihoyyyt bi erkek daha gelio haa bana herkes erkek diyor. ama ben kız hissediyorum bayanssulusmile ayyy cuma günü bende inşallah sizin gibi çok mutluyum diyerek gelirim :Saruboceq:

helinim yaa çok geçmiş olsun canım. Allah sana kolaylık versin olumunekankayizsmile benim 2 kuzenimde astım biliorum nasıl olduğunu

hoşgeldin begümcüm sana bişi sorucam face de fotograflarına baktım da cnm seni tatarlara benzettim
tatar arkadaşlarım vardı da hatta öğrencilerim eskişehir tatarlarıydı
onu bi sorayım dedim

hoşbulduk canım. evet tatarım ama özbek tatarıyım. eskişehirle bağlantımız yok bizim

görüşürüz canım..

nalancım hoşgeldinnn..

benim de belim ağrıdı bilg başında oturmaktan, biraz tv ye bakayım olmadı ders çalışayım olmadı kitap okuyayım sonuçta uzanayım :)

hoşbulduk cnm, nihayet geçmişi okumayı bitirdim

hayırlı olsun cnm demek erkekmiş senin minik yerim ben onu ya, bakalım benim c.tesi belli olacakmı

kocam koşu bandına çıktı bende hemen bi geçmişi okuyayım dedim, sabahtan peri açık bilg. yok kahvaltıydı, ortalıktı, sohbetti derken anca vakit buldum valla...

bu arada sonunda ev buldum. bu hafta sonu taşınıcaz inşallah. ben yandım ama. evi toplamaya başladım. akşamları iş çıkışı topluorum üşene üşene.

ya banada nerdeyse herkes erkek dio baştan beri, ben kız olmasını isterdim ama öncelikle sağlıklı olması önemli tabi, hani kız böle daha bi arkadaş gibi oluyo anneyle ya o çok hoşuma gidio benim, bizim annemle öle bi ilişkimiz yoktu annem çok ciddi ve resmi bi hatun öle sevgi gösterilierinden felanda hoşlanmaz onun için böle anne kız arkadaş gibi olunca çok hoşuma gidio eskiden beri çok özenirim öle anne kızlara...

aynennn canım banada herkes erkek diyor ama ben kız hissediyorum ve istiyorum. Tabi Rabbim hayırlı sağlıklı evlat versin en başta.

hayırlı olsun cnm, kendini çok yormadan toparlan zaten nakliye şirketleride çoğu şeyi toparlıyo artık...

o yüzden ben öldüm dedim işte canım. nakliye şirketi diil biz kendimiz taşıcaz. eşyalarımda hiç hayır kalmaz artık :sinifsinif:

neyy behlul mu ...bana kötü seyleri anımsatıyoooo:kedi:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
aynen canım aşk-ı memnu dizisinden dolayı koyamam eşim asla istemezzz lmaz:
ama öyle kitapcıkta bakarken görmüştüm anlamıda hoşuma gitmişti o yüzden yazdım senin cinsiyetinde belli tatlım bak eymen isminin anlamına çok güsel bir anlamı var ben o ismi kullanamıycam sen kullan bari:1hug:[/QUOTE]
eymen gerkeçten güzel yoğunlaşıyorum bu isme

arın önerim

çekilişi mi sordun canım.. çok heyecanlı oluyor onu diyim kaydirigubbakcemile3
,
evet nasıl oluyor ne cekılısı anlatsana biraz şeker

benim beğendiğim kız isimleri mina- miray - dila - nisa - lal - zülal - ecrin - ceylin
lal eğer inceltme harfi söylenmezse manası dilsiz demek ama

slm kızlar nasılsınız
isimlerden bahsediyorsunuz sanırım kızım olsa ben de eymen ismini düşünüyorum çünkü peygamber efendimizin dadısının ismi
neyyy kız ismi mi dedim ama birisi sağolsun aydınlattı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…