2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Cannnım işallah belli olur :ecrin_bebek:
Ama kesin olarak ögrenmek icin daha zaman var
Doktorum yüksek ihtimalle dedi.Benimde nasıl içim gidiyor
minicik patikleri görünce zemuszemus
Birdahaki randevum bir ay sonraAncak o zaman kesinleşir.

iyi akşamlar kızlar nasılsınız
bn geldim sizyoksunuz gündüz netim yoktu daha yeni geldi ondan ancak girebildim bugün bebişime fıstık yeşili bir hırka aldım dayanamadım daha erken diyordum ama...

selam kızlar,

4-5 gündür giremedim,

geçmişe bakayım görüşürüz, biterbilirsen tabii, maşşallah sayfalar çoğalmış

Aynen bende de burun tıkanıklığıoluyor.Bu durumda gebeliğe has bir durummuş.Burun etleri genişliyormuş.
aminnn. cinsiyeti belli olunca alırım diyordum ama dayanamadım :))
senınkıde ii günlerde giyer inşallahhh :Saruboceq:
Güle güle giyin bebişin.Ben henüz bişey almadım.Şöyle bir ay sonra,cinsiyetleri belli olunca alıcam inşallah
erkek dedi ama kesin değil bazen göbek kordonuda gözükebiliyo dedi bide bi ipucu verdi sata göre önde giden bebeklerin erkek olma yüzdesi daha fazla dedii

Canım sonuçlarının iyi çıkmasına çok sevindim.Demek bir erkek daha geliyor
Sata göre ultrason kağıdında benimkiler de önde çıkıyor.Hatta biri daha önde diğerinden.Biri erkek biri kız olsun o zaman benim de yaaa:Saruboceq::Saruboceq:

bnm bulantım var ya cok afedersiniz nerdeyse cıkarmak üzereyim zor tutuyorum kendimi

güzelim bolbol su iç,
bende çok su içiyorum, şu ana kadar bende çok hafif oldu bulantılar,
çantamda daima çubuk kraker ile su taşıyorum,
hafif bi koş hissedeyim midemi hissedeyim kendmi su içiyorum,
bazen birden bire açıkıyorum kraker atıştırıyorum iyi geliyor

sezen cok sevindim canım darısı basımıza artık. bugun abimler gitmis doktora esi ikizlere hamile 1 kız 1 erkek demis. super valla..
Ay ne güzel.Ben de bunu hayalini kuruyorum.boshayallersmile

ya şimdi hastaneden aradılar verdiğim kan hemolize olmuş yani işlem yapılmıyomuşş zor çıkmıştı zaten salak kadın canımıda çok acıtmıştı dengesiz damardan almadımı ne yarın sabah bidaha gidip kan vericem[/QUOTE]
Ay canım ne sinir bir durum.Yarın tekrar gideceksin demek.Sor hesabıbı hiç duymamuştım böyle bişey

Valla canım tavuğu da amntarı da çok severim.Hafif ve lezzetli bir yemeğe benziyor.En kısa zamanda deneyeceğima.s.

su da içemiyorum ki ya
bir bardaktan fazlası midemi bulandıyor yine
biraz daha nete takılıp yatıcam artık

Selamlar herkese
Yüksek ihtimal benimde ogluşum geliyor:=))))
Bir oğlan daha mı:hooray:
edish bir oğlan daha mı maşallah hayırlı olsun.. kız diyen doktor yok mu :)
Kız tahmin için erken ya.Sanırım 16.haftada falan kesinleşir.Bu erkek tahminleri yüzde yüz tutmayabili,r bu arada.Çünkü erken daha
su da içemiyorum ki ya

Mide bulantın mı var canım.Geçmiş olsun ne diyim.Ben şanslı gruptanım.Sen de tuzlu kraker falan ye onlar mideyi tutar sanırım

su da içemiyorum ki ya

ara ara iç güzelim, gayret et,
beni rahatlatıyor su, içemezsen maden suyu iç,
ben güne 2 kere içiyorum, ama doktoruma danışacağım miktarını,

sana iyi dinlenmeler güzelim

Son düzenleme:
uzanmaya gideyim derken lavaboda buldum kendimi ama o kadar rahatladım ki şimdi maden suyu içiyorum ne zamandır hiç olmamıştı

kizlar selam, araniza yeni katildim, henuz dr.a gidemedim ama bende sanirim kasim annesiyim. bisey sorucam su bebek cizelgesini profilinize nasil ekliyorsunuz biri bana yardimci olabilir mi bulamadim kac gundur

canim benim gözün aydin inanki cok sevindim herseyin yolunda olmasina bende yarin gidicem benim icinde dua et benim bugün bütün gündür karnim agriyor nedenini bilmiyorum ama cok korkuyorum deminden beri agliyorum acaba bu bebegimide kaybedicem diye tabiki rabbim herseyin en iyisini bilir bize sabretmek düser kendine iyi bak canim öptümopuyorumnanaktan
sagolun arkadaşar
Dün gittik.Yuksek ihtimal erkek dedi .
Ama uzunlugu bana az geldi Cok canım
sıkıldı ona gerci sordum normal dedi ama
5.74cm
canim seninde gözün aydin doktor sorun yok dediyse hersey yolundadir insallah sikma caniniolumunekankayizsmile

arkadas kusura bakma ben senin nedemek istedigini anlamadim:sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…