Aynen bende de burun tıkanıklığıoluyor.Bu durumda gebeliğe has bir durummuş.Burun etleri genişliyormuş.geceleri burun tıkanıklığını ben de çok yaşıyorum, nefes alamıyorum.. aslında yastıkların biraz yüksek olması gerekiyormuş rahat nefes alabilmemiz için.. öyle yapıyorum ama tıkanıyor yine de.. ağzımdan nefes alıp veriyorum sonra da boğazım kuruyor uykum bölünüyor..
Güle güle giyin bebişin.Ben henüz bişey almadım.Şöyle bir ay sonra,cinsiyetleri belli olunca alıcam inşallahaminnn. cinsiyeti belli olunca alırım diyordum ama dayanamadım :))
senınkıde ii günlerde giyer inşallahhh :Saruboceq:
erkek dedi ama kesin değil bazen göbek kordonuda gözükebiliyo dedi bide bi ipucu verdi sata göre önde giden bebeklerin erkek olma yüzdesi daha fazla dedii
hoşgeldin çilek45 nasılsın
selam güzelim,
iyi canım, sen nasılsın?
bnm bulantım var ya cok afedersiniz nerdeyse cıkarmak üzereyim zor tutuyorum kendimi
Ay ne güzel.Ben de bunu hayalini kuruyorum.boshayallersmilesezen cok sevindim canım darısı basımıza artık. bugun abimler gitmis doktora esi ikizlere hamile 1 kız 1 erkek demis. super valla..
kızlar size güzel bi tavuk yemeği tarifi vercem çok basit ama çok lezzetli şu an yapıyorum sizinlede paylaşmak istedeim....
fırında kağıtta mantarlı tavuk
500 gr kuşbaşı tavuk
1 paket kültür mantarı yada kavanozda satılan hazır mantar fark etmez
1-2 adet doğranmış domates
1-2 adet küçük doğranmış sivribiber
1 adet küçük doğranmış kırmızı dolmalık biber
2 diş küçük doğranmış sarımsak
maydonoz
2-3 çorba ka. sıvıyağ
tuz, karabiber, kekik, kimyon, (isteğe göre bir çimdik tarçın harika bi koku ve tat için benim buluşum bi deneyin isterseniz...)
hepsini bi tasta çiğden karıştır sonra alüminyum folyo ve yağlı kağıtları dörtgen şeklinde kes ve bir porsiyonluk olacak şekilde önce alüminyum folyonun ortasına koy kenarları kapat ve sonrada yağlı kağıdın içine koy tekrar kapat üstüne bıçakla minik bi çizik atın ki daha ii pişsin...
kapatma şekli sağ ve sol taraflar üst üste gelecek sonra açık kalan ön ve arka taraflar kıvrılarak kapatılacak yani hava çıkmasını engellemek için...
200 C lik önceden ısıtılmış fırında 30-40 dk pişirin...
müthiş bi yemek ve çok basit yapınca anlarsınız, misafirler içinde idealdir...
afiyet olsun..
güzelim bolbol su iç,
bende çok su içiyorum, şu ana kadar bende çok hafif oldu bulantılar,
çantamda daima çubuk kraker ile su taşıyorum,
hafif bi koş hissedeyim midemi hissedeyim kendmi su içiyorum,
bazen birden bire açıkıyorum kraker atıştırıyorum iyi geliyor
Bir oğlan daha mı:hooray:Selamlar herkese
Yüksek ihtimal benimde ogluşum geliyor:=))))
Kız tahmin için erken ya.Sanırım 16.haftada falan kesinleşir.Bu erkek tahminleri yüzde yüz tutmayabili,r bu arada.Çünkü erken dahaedish bir oğlan daha mı maşallah hayırlı olsun.. kız diyen doktor yok mu :)
su da içemiyorum ki ya
bir bardaktan fazlası midemi bulandıyor yine
biraz daha nete takılıp yatıcam artık
su da içemiyorum ki ya
bir bardaktan fazlası midemi bulandıyor yine
biraz daha nete takılıp yatıcam artık
canim benim gözün aydin inanki cok sevindim herseyin yolunda olmasina bende yarin gidicem benim icinde dua et benim bugün bütün gündür karnim agriyor nedenini bilmiyorum ama cok korkuyorum deminden beri agliyorum acaba bu bebegimide kaybedicem diye tabiki rabbim herseyin en iyisini bilir bize sabretmek düser kendine iyi bak canim öptümopuyorumnanaktanikiliş testim vardı bugün çok şükür çok iyi 2 mm çıktı ense kalınlığı normalmişş doktorum çok iyi ölçüleri dedi başka ölçülerde yazıyo ama ben anlamadım onlardan kan tahlili verdim bugünn oda haftaya çıkıcakk bebiş çok iyiydi oynuyodu kolu bacağı sata göre bugün 12+3 olması gerekiyo benimki dahada öne gitmiş 13+1 gözüküyo ölçülerde bu gidişle taşımakta zorlanıcamm bide tahminde bulundu doktorr
canim seninde gözün aydin doktor sorun yok dediyse hersey yolundadir insallah sikma caniniolumunekankayizsmilesagolun arkadaşar
Dün gittik.Yuksek ihtimal erkek dedi .
Ama uzunlugu bana az geldiCok canım
sıkıldı ona gerci sordum normal dedi ama
5.74cm
Aranızda başlamayan varsa okusun
arkadaşım ikiz bebek ve sağlıklı bebek doğurmak hepimizin hayali, yeter ki sağlıklı bir bebek olsun ve sağlıklı bir gebelik,gebe kalıp 2. Veya 6. Aydan düşük yapmak hepimizi yıkar,bu da doktorlarla alakalı,sağlam embriyoları ve sağlam yumurtaları alıp ayıklarsa burda düşük olmaz.size her konuda yardımcı olacak bir arkadaşın numarasını veriyorum 05412234342
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?