kizlar selam, araniza yeni katildim, henuz dr.a gidemedim ama bende sanirim kasim annesiyim. bisey sorucam su bebek cizelgesini profilinize nasil ekliyorsunuz biri bana yardimci olabilir mi bulamadim kac gundur
erkek dedi ama kesin değil bazen göbek kordonuda gözükebiliyo dedi bide bi ipucu verdi sata göre önde giden bebeklerin erkek olma yüzdesi daha fazla dedii
oğlun hayırlı uğurlu olsun.bebeğin kaç haftalıkki kısa çıktı diyorsun.doktorun normal diyorsa çok takılma.daha önünde uzun haftalar var.açığı öyle bi kapatıyorlarkisagolun arkadaşar
Dün gittik.Yuksek ihtimal erkek dedi .
Ama uzunlugu bana az geldiCok canım
sıkıldı ona gerci sordum normal dedi ama
5.74cm
kilo ölçümi 14.haftadan sonra yapılıyor.doktor artık sadece baş popo mesafesi değil dört ayrı ölçüm yapıyor.kafa çapını şakaklar arasını göbek çevresini ve uykuk ölçümünü alıp haftasını söylüyor.kiloyu göbek çevresini ölçerek tahmini söylüyor.benim doktorumun kilo ölçümü oğlumda tuttu.İşallah canım
bu ultrasonda kac kilo oldugunu nasıl anlıyoruz ?
Bilen varmı ?bilmiyorumkismile
bu ne ya.ben bi şey anlamadım.kim bu arkadaş ne diyor şimdi anlamadım.topiğimize gelip garip garip mesaj yazılıp duruluyorAranızda başlamayan varsa okusun
arkadaşım ikiz bebek ve sağlıklı bebek doğurmak hepimizin hayali, yeter ki sağlıklı bir bebek olsun ve sağlıklı bir gebelik,gebe kalıp 2. Veya 6. Aydan düşük yapmak hepimizi yıkar,bu da doktorlarla alakalı,sağlam embriyoları ve sağlam yumurtaları alıp ayıklarsa burda düşük olmaz.size her konuda yardımcı olacak bir arkadaşın numarasını veriyorum
ikiliş testim vardı bugün çok şükür çok iyi 2 mm çıktı ense kalınlığı normalmişş doktorum çok iyi ölçüleri dedi başka ölçülerde yazıyo ama ben anlamadım onlardan kan tahlili verdim bugünn oda haftaya çıkıcakk bebiş çok iyiydi oynuyodu kolu bacağı sata göre bugün 12+3 olması gerekiyo benimki dahada öne gitmiş 13+1 gözüküyo ölçülerde bu gidişle taşımakta zorlanıcamm bide tahminde bulundu doktorr
erkek dedi ama kesin değil bazen göbek kordonuda gözükebiliyo dedi bide bi ipucu verdi sata göre önde giden bebeklerin erkek olma yüzdesi daha fazla dedii
bu aydan sonra bebeklere bir şey olmaz di mi kızlar yani büyük ihtimalle???
sezen cok sevindim canım darısı basımıza artık. bugun abimler gitmis doktora esi ikizlere hamile 1 kız 1 erkek demis. super valla..
günaydın cnm hoşgeldin, benim ablam da 5. ayına girdiği gün erken doğum oldu (ölü doğum) :gitme: riski atlatmak yetmiyor çok dikkat etmek gerekiyor. Allahım korusun bebişlerimizi..öncelikle herkese günaydınnnn.
Allaha emanetler canım. Ablam ilk bebeğini 4 aylıkken düşürmüştü
slm kızlar nasılsınız
iyi olmaya calışıyorum cnm bnm ya dün bir kötü oldum baş dönmesi mide bulantısıselam canım iyiyim ben çok şükür sen nasılsın ?
Günaydınnn :lepi:
nasılsınız güzel anne adayları opuyorumnanaktan
minikleriniz nasıl üzüyo mu bakalım hala kaydirigubbakcemile3
sanırım düzelme için 1 ay daha bekleyeceğiz :sinifsinif:
var mı aramızda cinsiyeti öğrenen hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?