2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kizlar selam, araniza yeni katildim, henuz dr.a gidemedim ama bende sanirim kasim annesiyim. bisey sorucam su bebek cizelgesini profilinize nasil ekliyorsunuz biri bana yardimci olabilir mi bulamadim kac gundur

ilk sayfanın en altında lilypie pregnancy diye başlığı var altındakileri okursan yapabilirsin. hoşgeldin.

günaydın kasım anneleri bugün iş yerinde yanlızım diğer arkadaşlar satışda bugün sabah midem kötüydü kahvaltı yapamadım şimdi iş yerinde yapıyorum hepinize bulantısız günler

kasım anneleri erkek ten gidiyor hadi bakalımm :) bizde iki hafta sonra gitcez göstercekmi bizim sıpa :)

bende 10 gün sonra gidicem bakalım cinsiyetini geöterecek mi 12+3 olmuş olcam o zaman

Günaydın herkezee,

sezen çok sevindim canım Allah hayırlısını versin inş.
kasım anneleri erkek bebeklerle mi dolucak yoksa :)
dün ablamla telde konuştum, erkek bebek 40ında pıt pıt edermiş dün konusu geçiyordu ya.. ablam ilk bebeğinde öyle hissetmiş.. kız yeğenimde hiç hissetmemiş.. hatta 20. haftasına doğru öğrenmişti cinsiyetini.. göstermemişti bizim zilli :)))

sabahları mide bulantılarım devam ediyor, su içince daha da çok bulanıyor hemen çıkarıyorum...
dün çubuk kreker yedim sürekli iyi geldi.. akşam da salata yaptım kendime yanına da 3-4 bardak ayran..
meyve olarakta erik ve çilek. baya şişti karnım sonra da uyumuşum zaten.. gece 1-2 defa uyandım. yine kötü kötü rüyalar gördüm Allah yardımcımız olsun..

zeyn, canım lütfen üzülme, belki gazın vardır ondan ağrıyordur karnın.. stres yaptın tabi ondan da olabilir. lütfen biraz rahatlamaya bak. Allahın izniyle herşey yolunda olucak. Ben de cumartesi akşam gidicem sabırsızlanıyorum 1 ay oldu görmeyeliii.. inşallah herşey yolundadır.

erkek dedi ama kesin değil bazen göbek kordonuda gözükebiliyo dedi bide bi ipucu verdi sata göre önde giden bebeklerin erkek olma yüzdesi daha fazla dedii

gözünaydın canım.bende önde giden bebeklerin çoğunun erkek olma ihtimalinin yüksek olduğunu düşünüyorum.oğlumda üç hafta önde gidiş vardı.bu bebeğim en son gittiğimde üç gün gerideydi.o yüzden kız hissediyorum.bakalım doktorumuz ne zaman söyler.benimki garantici bi doktor kesinleşmeden söylemez.

sagolun arkadaşar
Dün gittik.Yuksek ihtimal erkek dedi .
Ama uzunlugu bana az geldi Cok canım
sıkıldı ona gerci sordum normal dedi ama
5.74cm
oğlun hayırlı uğurlu olsun.bebeğin kaç haftalıkki kısa çıktı diyorsun.doktorun normal diyorsa çok takılma.daha önünde uzun haftalar var.açığı öyle bi kapatıyorlarki

Son düzenleme:
Edish bu arada bebeğin kilosunu sormuşsun yazar mı diye...
tam haftasını bilmiyorum ama belli bir haftadan sonra kaç gram olduğu yazmaya başlıyor.

İşallah canım
bu ultrasonda kac kilo oldugunu nasıl anlıyoruz ?
Bilen varmı ?bilmiyorumkismile
kilo ölçümi 14.haftadan sonra yapılıyor.doktor artık sadece baş popo mesafesi değil dört ayrı ölçüm yapıyor.kafa çapını şakaklar arasını göbek çevresini ve uykuk ölçümünü alıp haftasını söylüyor.kiloyu göbek çevresini ölçerek tahmini söylüyor.benim doktorumun kilo ölçümü oğlumda tuttu.

bu ne ya.ben bi şey anlamadım.kim bu arkadaş ne diyor şimdi anlamadım.topiğimize gelip garip garip mesaj yazılıp duruluyor

bazı ultrasondan ultrasona fark olabiliyor.. ablamda ve kuzenimde 200-300 gram fazla söylemişti doktor
kasımda doğum yapan arkadaşımda da 400-500 gr gibi fazla söylemişti..
yanılma payı olmayan doktorlar çok nadir sanırım..

herkes geçmişi mi okuyor yoksa :)
hadi kızlar biraz sohbet edelim sonra işim çıkıyor muhabbete katılamıyorum aklım burada kalıyor.
ben de geçmişi okumakla yetiniyorum..

öncelikle herkese günaydınnnn.

sezenim yaaa maşallah maşallah öncelikle nasıl sevindim. dün merak ettim seni baya gelmedin. efe olacağı belli yiğenimizin önden önden koşuyor hihoyyyt

erkek dedi ama kesin değil bazen göbek kordonuda gözükebiliyo dedi bide bi ipucu verdi sata göre önde giden bebeklerin erkek olma yüzdesi daha fazla dedii

abowww bi erkekimiz daha oluo sositososito acep benimde hissettiğim gibi kız mı ki CADIARZU

bu aydan sonra bebeklere bir şey olmaz di mi kızlar yani büyük ihtimalle???

Allaha emanetler canım. Ablam ilk bebeğini 4 aylıkken düşürmüştü

sezen cok sevindim canım darısı basımıza artık. bugun abimler gitmis doktora esi ikizlere hamile 1 kız 1 erkek demis. super valla..

ayyy ne güzel maşallah bi erkek bi kız. bi daha doğurmasına gerek yok aklinialirimsmile

öncelikle herkese günaydınnnn.

Allaha emanetler canım. Ablam ilk bebeğini 4 aylıkken düşürmüştü
günaydın cnm hoşgeldin, benim ablam da 5. ayına girdiği gün erken doğum oldu (ölü doğum) :gitme: riski atlatmak yetmiyor çok dikkat etmek gerekiyor. Allahım korusun bebişlerimizi..

selam canım iyiyim ben çok şükür sen nasılsın ?
iyi olmaya calışıyorum cnm bnm ya dün bir kötü oldum baş dönmesi mide bulantısı
akşam yediklerimi öylece cıkardım
rahatladım yine baş dönmesi başlayınca hemen yatağa attım kendimi
şuan başım yine agrıyor
saat 10 buçukta da dersim var

Günaydınnn :lepi:

nasılsınız güzel anne adayları opuyorumnanaktan

minikleriniz nasıl üzüyo mu bakalım hala kaydirigubbakcemile3

sanırım düzelme için 1 ay daha bekleyeceğiz :sinifsinif:

var mı aramızda cinsiyeti öğrenen hihoyyyt

ben tam düzeldim derken yine başladı
cinsiyeti öğrenemedik daha bakalım pazartesi yine muayaneye gideceğiz öğrenemeyiz yine ama ikili test için de gün alalım diyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…