2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

aa senin niye oluyo bana telde zor alınmış ondan dedi[/QUOTE]

canım dr anlatmıştı bana ama unuttum..galiba kan makinaya girip ısınmaya başlayınca parçalanıyormuş ben hemşireye 3 kez bu durumu yaşadığımı söylüyorum kan verince hemolize olabileceğini söylüyorum artık diyorumki hemen makinaya giricekse 5 dk bekliyeyim diyorum hemşire hemolize olup olmadığını söylüyor sende yarın bekle istersen cnm .. 5-10 dk ...bir daha gitmekten iyidir

sağol canım benimm evet ilk tahmin erkek hayırlısı olsun ya sorma şimdi bidaha gitmek sorun değilde kan alırken acıyo ondan korkuyorumm

haklısın benden genelde aldıklarında kolum morarıyor bazıları öyle bir kan alıyor ki
can yakıyorlar uyuzlarklava:

barays nasılsın cnm nihayet denk geldik burada...
canım iyiyim tatlım
iyi gidiyor bakalım bacak ağrılarım ve gece uyanmalarım hariç
karın bölgem çok geriliyor uykum bölünüyor
sen nasılsın canım?

kızlar size güzel bi tavuk yemeği tarifi vercem çok basit ama çok lezzetli şu an yapıyorum sizinlede paylaşmak istedeim....

fırında kağıtta mantarlı tavuk

500 gr kuşbaşı tavuk
1 paket kültür mantarı yada kavanozda satılan hazır mantar fark etmez
1-2 adet doğranmış domates
1-2 adet küçük doğranmış sivribiber
1 adet küçük doğranmış kırmızı dolmalık biber
2 diş küçük doğranmış sarımsak
maydonoz
2-3 çorba ka. sıvıyağ
tuz, karabiber, kekik, kimyon, (isteğe göre bir çimdik tarçın harika bi koku ve tat için benim buluşum bi deneyin isterseniz...)

hepsini bi tasta çiğden karıştır sonra alüminyum folyo ve yağlı kağıtları dörtgen şeklinde kes ve bir porsiyonluk olacak şekilde önce alüminyum folyonun ortasına koy kenarları kapat ve sonrada yağlı kağıdın içine koy tekrar kapat üstüne bıçakla minik bi çizik atın ki daha ii pişsin...

kapatma şekli sağ ve sol taraflar üst üste gelecek sonra açık kalan ön ve arka taraflar kıvrılarak kapatılacak yani hava çıkmasını engellemek için...

200 C lik önceden ısıtılmış fırında 30-40 dk pişirin...

müthiş bi yemek ve çok basit yapınca anlarsınız, misafirler içinde idealdir...

afiyet olsun..

Son düzenleme:

bende ii yim bitanem hafif bulantı dışında gündüzleri bi şikayetim yok allaha şükür tabi çabuk yorulmayı saymazsak, ama geceleri bi gıdım uykuya hasret kaldım valla 4-5 kere wc deyim valla deliksiz uykuya hasretim başım ağrıyo artık...

bacakların neden ağrıyo senin çok fazla ayakta durduğun içinmi acep?

özletme kendini gir arada bir ya...opuyorumnanaktan

denemek lazım sevdiğim malzemeler var mantar domates kırmızı biber çok severimlaelaelaelaelae

canım bende deliksiz uykuya hasretim walla
çalışıyorum yaa ondan kaynaklanıyor galiba bacak ağrılarım öğleden sonra başlıyor ağrımaya yorgunluk ve çabuk yorulmayı bende yaşıyorum
aslında sürekli giriyorum ama işlerden dolayı yazamıyorum sadece okuma kısmına yetişiyorumohaoldumsmile

Son düzenleme:
barays cnm akşamları eve gidince yere uzan ayaklarını koltuğa koy kan dolaşımı olsun ii gelir bacak ağrılarına hiç olmazsa yarım saat yapmalısın tatlım...

denemek lazım sevdiğim malzemeler var mantar domates kırmızı biber çok severimlaelaelaelaelae

mutlaka dene tatlım he bu arada yazmayı unutmuşum 200 C lik fırında 30-40 dak. arası pişicek tepsiye dizip atarsın fırına zahmetsiz ve çok lezzetli bende o malz. çok seviyorum...

bende bugün ıspanak yaptım internette okudum hamilelikte acayip faydalıymış özellikle ıspanak ve cevizzz kızlar mutlaka haftada bir yapınnn....

bende bugün ıspanak yaptım internette okudum hamilelikte acayip faydalıymış özellikle ıspanak ve cevizzz kızlar mutlaka haftada bir yapınnn....

haklısın cnm özellikle ıspanakta bol bol demir var mutlaka yemek lazım, bu arada semiz otuda çok güzel oluyo ben ıspanak yerine onu tercih ediorum ama onu ayıklaması biraz daha zahmetli oluyo... cevize sölencek bi şi yok zaten her şeye ii gelio normalde de mutlaka günde 1 tane yemek lazımmış...

sagolun arkadaşar
Dün gittik.Yuksek ihtimal erkek dedi .
Ama uzunlugu bana az geldi Cok canım
sıkıldı ona gerci sordum normal dedi ama
5.74cm

sagolun arkadaşar
Dün gittik.Yuksek ihtimal erkek dedi .
Ama uzunlugu bana az geldi Cok canım
sıkıldı ona gerci sordum normal dedi ama
5.74cm

sıkma canını tatlım dr. bi şi demediyse sorun yoktur hem kısa erkekler büyüyünce birden uzarlar bakarsın ilerde hidayet gibi basketçi olur...)

canlarım ben çıkıyorum yarın görüşürüz hoşcakalın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…