- 15 Haziran 2009
- 6.999
- 57
- 158
valla bende bilmiorum, 9 aylık olunca vinçle kaldıracaklar herhalde artık...(
canım genelde bendede hemolize oluyor tekrar vermek zorunda kalıyorum..birde kanını alan kişinin kanı aldıktan sonra tüpü bir kez çalkalaması gerekiyormuş hemolize olmaması için..canın saolsun da yarın bir daha verirsin canım artık..
sağol canım benimm evet ilk tahmin erkek hayırlısı olsun ya sorma şimdi bidaha gitmek sorun değilde kan alırken acıyo ondan korkuyorumm
canım iyiyim tatlımbarays nasılsın cnm nihayet denk geldik burada...
haklısın benden genelde aldıklarında kolum morarıyor bazıları öyle bir kan alıyor ki
can yakıyorlar uyuzlarklava:
canım iyiyim tatlım
iyi gidiyor bakalım bacak ağrılarım ve gece uyanmalarım hariç
karın bölgem çok geriliyor uykum bölünüyor
sen nasılsın canım?
kızlar size güzel bi tavuk yemeği tarifi vercem çok basit ama çok lezzetli şu an yapıyorum sizinlede paylaşmak istedeim....
fırında kağıtta mantarlı tavuk
500 gr kuşbaşı tavuk
1 paket kültür mantarı yada kavanozda satılan hazır mantar fark etmez
1-2 adet doğranmış domates
1-2 adet küçük doğranmış sivribiber
1 adet küçük doğranmış kırmızı dolmalık biber
maydonoz
2-3 çorba ka. sıvıyağ
tuz, karabiber, kekik, kimyon,
hepsini bi tasta çiğden karıştır sonra alüminyum folyo ve yağlı kağıtları dörtgen şeklinde kes ve bir porsiyonluk olacak şekilde önce alüminyum folyonun ortasına koy kenarları kapat ve sonrada yağlı kağıdın içine koy tekrar kapat üstüne bıçakla minik bi çizik atın ki daha ii pişsin...
kapatma şekli sağ ve sol taraflar üst üste gelecek sonra açık kalan ön ve arka taraflar kıvrılarak kapatılacak yani hava çıkmasını engellemek için...
müthiş bi yemek ve çok basit yapınca anlarsınız, misafirler içinde idealdir...
afiyet olsun..
bende ii yim bitanem hafif bulantı dışında gündüzleri bi şikayetim yok allaha şükür tabi çabuk yorulmayı saymazsak, ama geceleri bi gıdım uykuya hasret kaldım valla 4-5 kere wc deyim valla deliksiz uykuya hasretim başım ağrıyo artık...
bacakların neden ağrıyo senin çok fazla ayakta durduğun içinmi acep?
özletme kendini gir arada bir ya...opuyorumnanaktan
denemek lazım sevdiğim malzemeler var mantar domates kırmızı biber çok severimlaelaelaelaelae
Selamlar herkese
Yüksek ihtimal benimde ogluşum geliyor:=))))
Selamlar herkese
Yüksek ihtimal benimde ogluşum geliyor:=))))
bende bugün ıspanak yaptım internette okudum hamilelikte acayip faydalıymış özellikle ıspanak ve cevizzz kızlar mutlaka haftada bir yapınnn....
ben çıkacam kızlarhepinizi öpüyorum görüşmek üzere opuyorumnanaktan
sagolun arkadaşar
Dün gittik.Yuksek ihtimal erkek dedi .
Ama uzunlugu bana az geldiCok canım
sıkıldı ona gerci sordum normal dedi ama
5.74cm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?