2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tesekur ederim canım olumunekankayizsmile
rica ederim canım kaydirigubbakcemile5

o süreçler o kadar kısa olmuyor canım hemen oldu bitti gibi değil yaniii. son katılım ekleyelim tamam ama merak etme isimler belli olur ondan 1 hafta sonra falan hediye yollama tarihi olur o da bir gün degil 1 hafta içinde yollanacak falan olur. sen canını sıkma herşey halledilir..

o zaman koyalım bir son katılım.. mayıs 7 cuma günü son katılım olsun. takip eden hafta çekiliş yapılır ve adresler dağıtılır..sonra da gönderim tarihi belirleriz :lepi:

İnşalllah ya ben de cinsiyet için meraktan sabırsızlanıyorum iyice::) neden 2li tarama yaptırmıcaksın canım?doktorun mu önermedi mi

Yollayacağım arkadaşa mahçup olmayım diye dedim canım Şimdi siz ben giremediğimde konuşursunuz benden ses çıkmıyor sanırsınız diye durumlar olmasın da Tamam o zaman anlaştık çok sağol :)

oyyy çok tatlı bi erkek bebek gördüm :roflol: :roflol: :roflol:
bakalım ne kadar doğru
ikili test sonucuma göre de tahmin yapıcem :jeyyar:

günaydın cnm hoşgeldin, benim ablam da 5. ayına girdiği gün erken doğum oldu (ölü doğum) :gitme: riski atlatmak yetmiyor çok dikkat etmek gerekiyor. Allahım korusun bebişlerimizi..

evet canım Allah emanet bebeklerimiz. ne olacağını bilmiyoruz. inşallah topicten o sebeple ayrılan hiç olmasın :Saruboceq:

nirelerdesin sen kaydirigubbakcemile
ben yarın gidecem bir merak bir merak var bende aklinialirimsmile
bence benümkü kız bayanssulusmile

1 hafta falan görmeyenler için duyuru yapalım diyorum. arada gelen birkaç arkadaşımız var belki katılmak isterler. eşleşme olunca da bir daha geri dönüş olmaz. siz ne dersiniz?

tatlım mayıs sonuna yapsak çekilişi daha ii olmaz mı. cinsiyetlerin çoğuda belli olur o zamana

canım benimmm inşallah bişey olmucak. içini ferah tut lütfen. Rabbim onca şeyden sonra evlat vermiş sana sağlıkla kucağına alırsın inşallahhh :Saruboceq:

İnşalllah ya ben de cinsiyet için meraktan sabırsızlanıyorum iyice::) neden 2li tarama yaptırmıcaksın canım?doktorun mu önermedi mi
doktoruma sordum tamamen senin tercihin bu testler dedi eğer aldırmayı düşünmüyorsan yaptırmayabilirsin dedi, çok tabii karşıladı. ben erkek mi kız mı onu merak ediyorum kaydirigubbakcemile5

Bana da kız çıktı testte :) çin takvimi erkek diyor bu kız diyor ne olcak acaba :)

bende yaptım cinsiyet tstinden %86 kız çıktı
zaten benimde içime kız doğuyordu

zaten öyle olur canlarım. mayısın son haftası yollama tarihi olur. çekilişten sonra araştırma dönemleri hediye bakma dönemleri oluyor öyle hemen sana bu çıktı koş hediye al demiyoruz.. o zamana da belli olur cinsiyetler.. bu çekilişte eglenirsek sonlara doğru bir tane daha yaparız :)

bana da Bebeğiniz %63 ihtimalle "kız" olacak dedi :roflol:

Herkese kız diyor herhalde bu test :) Çin takvimi bana erkek dedi 11 mayısta inşallah cinsiyet belli olur.Herkes 16.haftada belli olur diyor benim 2 li taramaya gittiğimde 14 haftalık olcak inşalllah görünür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…