126 kalp atışı düşük değil mi ya? şimdi de kafam karıştı..
ARKADAŞLAR MERHABA SİZİNLE BİR ŞEY PAYLASŞMAK İSTİYORUM BENİM SOYADIM KARÇİÇEĞİ FİGEN KARÇİÇEĞİ KIZIM OLURSA ÇİÇEK KOYSAM ÇİÇEK KARÇİÇEĞİ NASIL OLUR ASLINDA BADENAZI ÇOK SEVİYORUM AMA YAKIN ARKADAŞIM BEDENİN ANLAMININ KÖTÜ OLDUĞUNU SÖYLEDİ TABİKİ BU DURUMDA KOYMAM içki mezesi anlamına geliyor badenaz bizde doğmamış çocuğa don biçiuyozama napim işler dırdun can sıkıntısı isimlere bakıyom bu arada öylw yemeği vakti geldii strese giriyom ne yiycem stresi bugün fırındamakarna yiycem söyledim bakalım nasıl olcak iyi gelcek mi:)
kardeler var birde oda zor biras
bende düşündüm arkadaşım o ismi kardelen :) oda güsell
angelsounds el dopleri için iyi bir marka değil o yüzden hiç ses alamamış olabilirsiniz. daha kaliteli doplerler var araştırdım ama sanırım almayacağım ebay'den bakmıştım. aslında çok iyi olurdu ama o kadar ileri gitmeyeyim diyorum.
hoşbulduk tweety:)
teolog senle bebeişlerimizin günleri yakın dr kontrolün ne zaman senin
bade farsça şarap içki manasına geliyor..
6+1 iken dört hafta sonra gel ense kalınlığını ölçelim demişti dr ama bana 10 haftalıkkken ölçtürmek mantıklı gelmedi bu hafta değil ondan sonraki haftaya hem de başka dr a görünmek istiyorum ben
çünkü bu dr kan değerlerin çok iyi çok sağlıklısın dedi
sağlık ocağındakiler ise düşük dedi haftan ilerlesin sana kan ilaçları ve vitamin vereceğiz dediler
sen ne yapmayı planlıyorsun
bende 6 haftalıkken gitmiştim düşük tehlikesi var die iğne , vitamin bide bir ilaç verdi Allahtan bir keder gelmez ise 24 mayısta görüşelim dedi tam 12 haftalık oluyor o gün walla bilmiom ozamana kadar dayanamıcam gitcem sanırım en azından 10 hafta dolsun öle gideyim diorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?