2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ARKADAŞLAR MERHABA SıZıNLE BıR ŞEY PAYLASŞMAK ıSTıYORUM BENıM SOYADIM KARÇıÇEĞı FıGEN KARÇıÇEĞı KIZIM OLURSA ÇıÇEK KOYSAM ÇıÇEK KARÇıÇEĞı NASIL OLUR ASLINDA BADENAZI ÇOK SEVıYORUM AMA YAKIN ARKADAŞIM BEDENıN ANLAMININ KÖTÜ OLDUĞUNU SÖYLEDı TABıKı BU DURUMDA KOYMAM içki mezesi anlamına geliyor badenaz bizde doğmamış çocuğa don biçiuyozama napim işler dırdun can sıkıntısı isimlere bakıyom bu arada öylw yemeği vakti geldii strese giriyom ne yiycem stresi bugün fırındamakarna yiycem söyledim bakalım nasıl olcak iyi gelcek mi:)

126 kalp atışı düşük değil mi ya? şimdi de kafam karıştı..

bu arada barays arkadaşımın dediği gibi bütün arkadaşların testleri iyi çıkar inşallah dualarda buluşalı :)

mrb kızlar ben geldim yine çok şükür sağsalim gelebildim
şimdi de meyve yedim
figenk kız ismi düşünüoyr sanırım bence de çiçekten ziyade kardelen daha güzel olur

angelsounds el dopleri için iyi bir marka değil o yüzden hiç ses alamamış olabilirsiniz. daha kaliteli doplerler var araştırdım ama sanırım almayacağım ebay'den bakmıştım. aslında çok iyi olurdu ama o kadar ileri gitmeyeyim diyorum.

figencim kardelen güzel bir isim ama bu seferde ad ve soyad aynı olacak

bencede alma biz acemiyiz dinleyemeyiz zaten ayda 1 doktora gidiyoruz aradada sağlık ocağına gider dinleriz

teolog senle bebeişlerimizin günleri yakın dr kontrolün ne zaman senin

6+1 iken dört hafta sonra gel ense kalınlığını ölçelim demişti dr ama bana 10 haftalıkkken ölçtürmek mantıklı gelmedi bu hafta değil ondan sonraki haftaya hem de başka dr a görünmek istiyorum ben
çünkü bu dr kan değerlerin çok iyi çok sağlıklısın dedi
sağlık ocağındakiler ise düşük dedi haftan ilerlesin sana kan ilaçları ve vitamin vereceğiz dediler
sen ne yapmayı planlıyorsun

bade farsça şarap içki manasına geliyor..

şarap aslında tüm içecekleri kapsayan kelimedir Türkçemiz e bir içki türü olarak yer almaktadır mesela kevser suyu kevser şarabı olarak da gecer
bu arada birisi sen de Arapça var mı az bana öle geldiCADIARZU

bende 6 haftalıkken gitmiştim düşük tehlikesi var die iğne , vitamin bide bir ilaç verdi Allahtan bir keder gelmez ise 24 mayısta görüşelim dedi tam 12 haftalık oluyor o gün walla bilmiom ozamana kadar dayanamıcam gitcem sanırım en azından 10 hafta dolsun öle gideyim diorum

ben 11.haftam da gitmeyi düşünüyorum
ama pazartesi normal muayene için başka dr a grüneceğim
önceki hiç içime sinmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…