2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hım anladım canım pardon kaydirigubbakcemile3

Karnı büyümeye başlayan var mı =)

Benim hiç büyümedi hala pantolonlarımı, eteklerimi giyiyorum :1rolleyes:

ikili testler için mi yoksa kontrol mu sempatiksalakcinni

Valla bilmiyim ne için çağırdı şaşkoloz garı bir ay sonra gel dedi başka da birşey demedi
Geçen ay kan ve çiş testi yapmışlardı zaten belki ikiliyi yapar aklinialirimsmile

sağol cnm darısı başına inş..
sağol cnm evet önde gidenlerin erkek olma yüzdesi fazlaymış
sağol begümcüm sende güzel haberlerle dün canım inş..
valla bu sıralar hislerim kuvvetlendi hamişliğin verdiği bi özellik heralde
testi hemen çözeyim merak ettim
bijoux çin takvimi sana ve sezen'e kız diyor :) olmadı ki.. begüm'e de erkek..

bana çin takvimi erkek dedi rus takvimi kız demişti

Son düzenleme:
günaydınn kızlarrr geçmişi okuyarak geliyorumm baya birikmiş eren sezen bebeğinin sağlıklı olmasına cok sevindim darısı bizlerin başına gözün aydın edısh seninde gözün aydın canım ben daha öğrenemedim

ay canım çok üzüldüm yaşadıklarına.benimde kötü tecrübelerim iki tüp bebek denemem asla doğal yolla olmaz derken doğal yıolla olan iki kaybım var.ama sonrasında yine doğal yolla oğlum ve şimdi ikinci bebeğime hamileyim.tek çözümün tüp bebek derken dört defa doğal yolla hamile kaldım.korkularını çok iyi anlıyorum.inşallah sağ salim alacaksın minik mucizeni kollarına

oğluşun nasıl oldu iyileştimi?

ben oğlumda almıştım ama duymayı başaramadım.kendi kalp atışlarım bağırsak hareletlerim dışında bi şey duymadım.ama belki bu benim başaramadığım kalbini bulamadığımdandır.9 aylıkken bile duyamadım o aletle.bide üstüne korkular yaşadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…