ben 11.haftam da gitmeyi düşünüyorum
ama pazartesi normal muayene için başka dr a grüneceğim
önceki hiç içime sinmedi
Teologcum Arapça bilmiyorum ama öğrenmek istiyorum, ben dilciyim her dile ilgim var :) sözlük okumayı severim, ve kelimelerin etimolojisi ilgi alanıma giriyor...
kizlar ben geldimmmmmmmmmmmmm
arkadaslar alinti yapmadim bütün hepinize tesekkür ederim güzel dilekleriniz icin allaha sükür bebegim büyümüs oynuyordu elini kolunu oynatiyordu kafasini kasiyordu kiyamam ben ona cok tatliydi boyu 5.5cm olmus iki günde önde gidiyormus yavrum benim rabbim hepimizin yüzünü güldürsün birde ikili testi sordu yaptirmak istemiyorum dedim zaten bir problem görmüyorum besinci ayda büyük testi yapariz dedi ilaclara devan progesteronuda iki hafta sonra birak dedi
arkadaslar alinti yapmadim bütün hepinize tesekkür ederim güzel dilekleriniz icin allaha sükür bebegim büyümüs oynuyordu elini kolunu oynatiyordu kafasini kasiyordu kiyamam ben ona cok tatliydi boyu 5.5cm olmus iki günde önde gidiyormus yavrum benim rabbim hepimizin yüzünü güldürsün birde ikili testi sordu yaptirmak istemiyorum dedim zaten bir problem görmüyorum besinci ayda büyük testi yapariz dedi ilaclara devan progesteronuda iki hafta sonra birak dedi
ÇOK SEVİNDİM CANIM MAŞALLAH DİYİM
DARISI BİZLERE İNŞ SAĞLIKLI OLDUKLARINI GÖRÜRÜZ
iyi şükür hadi gözün aydın darısı başımıza
gözünaydın canım her şeyin yolunda olmasına çok sevindim.arkadaslar alinti yapmadim bütün hepinize tesekkür ederim güzel dilekleriniz icin allaha sükür bebegim büyümüs oynuyordu elini kolunu oynatiyordu kafasini kasiyordu kiyamam ben ona cok tatliydi boyu 5.5cm olmus iki günde önde gidiyormus yavrum benim rabbim hepimizin yüzünü güldürsün birde ikili testi sordu yaptirmak istemiyorum dedim zaten bir problem görmüyorum besinci ayda büyük testi yapariz dedi ilaclara devan progesteronuda iki hafta sonra birak dedi
belki cinsietide soyler hadı hayırlısıbenim kontrolüm salı günüydü ama eşimin toplantısı çıktı
bende cumartesi günü gitmeyi düşünüyorum
hem 2li test hem kontrollerimi yaptırırım inş.
canim ben önce anlamadim doktor gösterince farkettim ultrasyon resmindede kafasi kasirken cekti verdi resim koymayi bilmiyorum bilsem eklerdimbilmiyorumkismilegozun aydin canim opuyorumnanaktan cok sevindim demek kafasini kasiyordu masallahcok tatli
sagol canim allah razi olsun darisi sizlere:Saruboceq:gözünaydın canım her şeyin yolunda olmasına çok sevindim.
belki cinsietide soyler hadı hayırlısı
canım coook sevındım cok sukur
selam kızlarr
bende melegimi gördüm
çok şükür kalp atışlarını duyduk
kanda bi takım testler yaptı dr
onlarda normal çıktı
1 ay sonra gel dedi
sanırım 2li teste gerek görmedi
bende bebişimi görünce heyecandan sormayı unuttum
canim seninde gözün aydin bende yaptirmiyorum ikili testi doktorumda gerek yok dedi
selam kızlarr
bende melegimi gördüm
çok şükür kalp atışlarını duyduk
kanda bi takım testler yaptı dr
onlarda normal çıktı
1 ay sonra gel dedi
sanırım 2li teste gerek görmedi
bende bebişimi görünce heyecandan sormayı unuttum
tahmini dogumu da 28 kasım dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?