Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sagol canım çok teşekkür ederimmmgozun aydin canim
sagol canim artik rahat uyuycam inankihayırlı olsun zeyn, rahat rahat uyu...
benimki sordu yaptirmak istiyomusun diye ben istemedim birde onun stresini yasamak istemiyorum dedim hak verdi zaten gerekte görmüyorum dedi 20.haftada üclü testi yapariz dedisagol canım benimm
seninde gözün aydın
benim dr bahsetmedi bile
seninki gerek yok mu dedi?
öyle canim rabbimin mucizesi o kücücük sey sen ne biliyon kafani kasimayiŞenizzeyn gözün aydınnndemek kafasını kaşıyordu hey Allahımmm
eren sezen senınde gözün aydın . cinsiyetide belli olmuş ne güsel bir erkek dahaa
diğer arkadaşlarında gözü aydın. opuyorumnanaktan
haftaya bizde gidicez bakalım bizimki neler yapıyor çook merak ediyoorummmmhihoyyyt
canim hamileligim basindan beri kullaniyorum iki hafta sonra birakicam eger hafif kanamam olursa tekrar almami söyledi doktorumzeyn cim
bende progestan kullanıyorum
bana da dr 10 gün daha kullan bırak dedi
zeyn canım çok sevindim, endişe edecek birşey yokmuş dimi :)))
serra senin adına da çok sevindim.. ben de görmek istiyorum artık bebişimi ufff...
haklisin canim genede insan endise ediyor ama allahima cok sükür hersey yolundaymis sen nezaman gidiceksin
bu arada muayene olanlar göbekten ultrasonla mı baktırdınız?
ben hep vajinal baktırmıştım bundan sonra vajinal bakmaz herhalde dimi ?
2 günüm var daha hazırlık yapmam lazım yaaa...
Cumartesi akşam 6 gibi canım, iş çıkışı direk gidicem.:sm_cool:
canim bugün doktor önce alttan bakti sonrada karindan bakti heralde birdahaki sefere karindan bakar
sende güzel haberlerle gelirsin insallah![]()
arkadaslar alinti yapmadim bütün hepinize tesekkür ederim güzel dilekleriniz icin allaha sükür bebegim büyümüs oynuyordu elini kolunu oynatiyordu kafasini kasiyordu kiyamam ben ona cok tatliydi boyu 5.5cm olmus iki günde önde gidiyormus yavrum benim rabbim hepimizin yüzünü güldürsün birde ikili testi sordu yaptirmak istemiyorum dedim zaten bir problem görmüyorum besinci ayda büyük testi yapariz dedi ilaclara devan progesteronuda iki hafta sonra birak dedi
selam kızlarr
bende melegimi gördüm
çok şükür kalp atışlarını duyduk
kanda bi takım testler yaptı dr
onlarda normal çıktı
1 ay sonra gel dedi
sanırım 2li teste gerek görmedi
bende bebişimi görünce heyecandan sormayı unuttum
tahmini dogumu da 28 kasım dedi
kızlarrr gözünüz aydın hihoyyyt darısı başımıza artıkk. zeyn 2 gün öndense seninki demi erkek aceba gamyoncuiremsu
bafocuğum tatlım nasılsın canım?
ben 10.haftaya kadar alttan baktılar. sonra üstten ama 2li test oncesi yıne alttan baktı cok daha net gorebılmek ıcın ama bundan sonra ustten dedıbu arada muayene olanlar göbekten ultrasonla mı baktırdınız?
ben hep vajinal baktırmıştım bundan sonra vajinal bakmaz herhalde dimi ?
2 günüm var daha hazırlık yapmam lazım yaaa...
Merhaba anneler, bende sizin gibi bir sorun çıkmazsa kasım annesi olcam inşallah...
Bebek önden giderse erkek diye bir görüş mü var, benimde önden gidiyor,en son 8 haftalıkken gitmiştik ve üç gün önden gidiyordu bebişim... iki hafta sonra tekrar gideceğiz,sabırsızlıkla bekliyorum,özlüyorum,bebişimi görmek için can atıyorum...
İkili test yapılacak ense pilisi kalınlığına bakılacak hayırlısı olur inşallah..
Arkadaşlar doktorunuzun istediği kan ve idrar tahlillerini nerelerde yaptırdınız.Benim bugün kontrolüm vardı.bir çok tahlil istedi doktorum.Özel hastane olduğu için istediğin yerde yaptırabilirsin dedi.Ssk nın karşıladığı yerlerde yaptıranız oldumu..