• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ssk anlaşmalı canım..Ama dediğin gibi miktar baya tuttu.Bende acaba başka nerelerde yaptırabilirim diye sizlere danışmak istedim..

haklısın bafocum, herşey yolunda olsun da alt üst fark etmez..

yagmur8183, canım hayırlı olsun bebişin.. benim de 1 ay oldu görmeyeli.. insan çok özlüyor o kadar gün sıktım kendimi ama son 2 gün olunca dayanamıyorum.. sağlığı yerinde olsun da insan herşeye katlanıyor..

Sağol canım hayırlısı olur inşallah..benim iki hafta var sana az kalmış, hadi hayırlısı..

Kızlar bebek ilerlemesi önden giderse erkek diyi bir düşünce mi var, daha önce duymamıştım, bu şekilde doğru çıkan bildiğiniz arkadaşlar varmı? Benim de önden gidiyor da cinsiyeti merak ediyorum, Daha hiç bi şey almadım bebişime hayırlısı ile cinsiyeti belli olsun gidip alışverişe başlicam..

Kızlar bebek ilerlemesi önden giderse erkek diyi bir düşünce mi var, daha önce duymamıştım, bu şekilde doğru çıkan bildiğiniz arkadaşlar varmı? Benim de önden gidiyor da cinsiyeti merak ediyorum, Daha hiç bi şey almadım bebişime hayırlısı ile cinsiyeti belli olsun gidip alışverişe başlicam..

evet öyle bir görüş var eren sezen ve bijoux önden gidiyordu ve ilk tahmin erkek.

Slm kızlar yarın ikili testim var ve hayırlısıyla bebişimi göreceğim. Aranızda ikili test yapan varmı? Labor sonucları ne zaman çıkıyor bir bilginiz var mı gecen 1 gafta diye birşey okudum, üfffff bir hafta çooook :(

slm kızlar ..
ben yıne ne zamandır gıremedım evde degıldım zaten..neyse gecmıse baktım herkes iyi masallah.
bende 2 gundur acayıp dondurma yıyorum yemek yıyemıyorum sadece kasarlı tost sabah aksam tost hıc vıtamın alamıyorum cok uzuluyorum ama tostla portakal suyu sıkıp ıcıyorum yeterlımı sızce ..cokkk uzuluyorum annem bu gıdısle o cocuk hayatta buyumez dıyo.....

slm kızlar ..
ben yıne ne zamandır gıremedım evde degıldım zaten..neyse gecmıse baktım herkes iyi masallah.
bende 2 gundur acayıp dondurma yıyorum yemek yıyemıyorum sadece kasarlı tost sabah aksam tost hıc vıtamın alamıyorum cok uzuluyorum ama tostla portakal suyu sıkıp ıcıyorum yeterlımı sızce ..cokkk uzuluyorum annem bu gıdısle o cocuk hayatta buyumez dıyo.....

Slm cıncık,

iki günden bir şey olacağını zannetmiyorum ama bundan sonra vitaminlere ağırlık versen iyi olur bence :)

Slm kızlar yarın ikili testim var ve hayırlısıyla bebişimi göreceğim. Aranızda ikili test yapan varmı? Labor sonucları ne zaman çıkıyor bir bilginiz var mı gecen 1 gafta diye birşey okudum, üfffff bir hafta çooook :(

canım kan tesi 1 hafta sonra çıkıyor diye biliyorum, evet uzun bir süre ama beklemekten başka çaremiz yok.. ben henüz yaptırmadım sanırım haftaya yaptırıcam. yaptıran arkadaşlar var aramızda. senin de sonuçların güzel çıkıcak hayırlısıyla..

benim bebişte 2 hafta geriden geliyordu en son geç döllenme olduğu için.. bakalım ne çıkıcak en fazla 1 ay sonra öğrenirim inşallah :))

canım kan tesi 1 hafta sonra çıkıyor diye biliyorum, evet uzun bir süre ama beklemekten başka çaremiz yok.. ben henüz yaptırmadım sanırım haftaya yaptırıcam. yaptıran arkadaşlar var aramızda. senin de sonuçların güzel çıkıcak hayırlısıyla..

tahmin etmiştim :(
tşk ler canm hepimizin bebişleri sağlıklı gelişir

benim bebişte 2 hafta geriden geliyordu en son geç döllenme olduğu için.. bakalım ne çıkıcak en fazla 1 ay sonra öğrenirim inşallah :))

birdaki randevum bir ay sonra mı? bildiğim kadar ikili testi 11.-14.hafta arası yapıyorlar, dikkat et o günler kaçırma canım

Slm cıncık,

iki günden bir şey olacağını zannetmiyorum ama bundan sonra vitaminlere ağırlık versen iyi olur bence :)

canım yanlıs anlatmısım sanırım ıkı gundur dondurma cok yıyorum.ama tost 1 haftadır kahvaltı kesınlıkle yapamıyorum oglen desen yıne aynı belkı aksamları bı ıkı kasık yıyebılırsem yıyemezsem yıne tost..yardım edın ne yapmalıyımmmmmmmmmmmeyvahedigeldismile

birdaki randevum bir ay sonra mı? bildiğim kadar ikili testi 11.-14.hafta arası yapıyorlar, dikkat et o günler kaçırma canım

yok canım, cumartesi akşam randevum. 10 gün sonrasında bir daha gidicem. ikili testi sanırım o zaman yaptırıcam..
1 ay sonra da büyük ihtimalle cinsiyet belli olur dedim canım kaydirigubbakcemile4

kızlar bırde benım 3 gundur anıden bosluguma bıse gırıyo gıbı olup gecıyo bu nedeır bılen varmı.yanı sureklı olmuyo sadece aksamları oldu bır ıkı kez acaba neden olur.bıde sag tarafımda yıne karın boslugumda bıse hısseder gıbı oluyorum hanı bole karıncalanma gıbı ama degıl.yada ben kendımı cokmu dınlıyorum

kızlar ben çıkıyorum yarın görüşmek dileğiyle, iyi akşamlar kendinize ve bebişlerinize çok iyi bakın...

Kızlar ikili teste bizde iki hafta sonra gideceğiz, kan tahlili yapılıyor bildiğim kadarıyla,peki kan tahliline aç karınına mı gidilecek tok karnına mı gidilecek, yoksa fark etmiyor mu,bilgilendirirseniz sevinirim sağolun....

Kızlar ikili teste bizde iki hafta sonra gideceğiz, kan tahlili yapılıyor bildiğim kadarıyla,peki kan tahliline aç karınına mı gidilecek tok karnına mı gidilecek, yoksa fark etmiyor mu,bilgilendirirseniz sevinirim sağolun....

ben yarın test için gideceğim doktorum aç veya tok hiç farketmez dedi ama sen istersen doktorunu yine de bir ara

Back
X