• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iyi akşamlar kızlar yine o kadar kötü oldum ki saat bir de bir yattım ama uyumadım anca kalkabildim
iş yapasım da yok bari pc başına geleyim dedim
zar zor da olsa bir bardak su içebildim siz nasılsınıx

kızlarrr gözünüz aydın hihoyyyt darısı başımıza artıkk. zeyn 2 gün öndense seninki demi erkek aceba gamyoncuiremsu
artik birdahaki randevuda belli olur benimde icimden gecen erkek ama rabbim hayirli saglikli evlat etsin hepimizinkini:Saruboceq:
Merhaba anneler, bende sizin gibi bir sorun çıkmazsa kasım annesi olcam inşallah...

Bebek önden giderse erkek diye bir görüş mü var, benimde önden gidiyor,en son 8 haftalıkken gitmiştik ve üç gün önden gidiyordu bebişim... iki hafta sonra tekrar gideceğiz,sabırsızlıkla bekliyorum,özlüyorum,bebişimi görmek için can atıyorum...
İkili test yapılacak ense pilisi kalınlığına bakılacak hayırlısı olur inşallah..
hosgeldin canim aramiza hayirli olsun bebegin
iyi akşamlar kızlar yine o kadar kötü oldum ki saat bir de bir yattım ama uyumadım anca kalkabildim
iş yapasım da yok bari pc başına geleyim dedim
zar zor da olsa bir bardak su içebildim siz nasılsınıx

canim senin isinde zor valla allah yardimcin olsun insallah biran önce gecerde hamileligin keyfini cikartirsinolumunekankayizsmile

artik birdahaki randevuda belli olur benimde icimden gecen erkek ama rabbim hayirli saglikli evlat etsin hepimizinkini:Saruboceq:

hosgeldin canim aramiza hayirli olsun bebegin

canim senin isinde zor valla allah yardimcin olsun insallah biran önce gecerde hamileligin keyfini cikartirsinolumunekankayizsmile

çok sağol zeynn 77
halbuki ne hayallerim vardı hamile olunca şöle besleneceğim şunlara dikkat edeceğim
hiç düşündüğüm gibi olmadı

Selam Kasim Anneleri;
Uzun zamandir siteye giremiyorum bulanti dan uykudan baya agir gecirdim.Dün aksam da kanamam oldu hafif siddetli bu sabah gözümüzü dr. da actik.Bebegim de birsey yok cok sükür uterus icinde eski olusmus bir kanama o dagi varmis sebebi belirsiz ama yüksek ihtimalle stressten...:(( magnesium ve progesteron verdi ayrica yatak istirahati bu arada oglusum pipisinide gösterdi dr belki dedi ama ben gördüm baya pipiydi:)))
10 gün nasil yaticam ya simdiden her yanim agridi:((bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

Selam Kasim Anneleri;
Uzun zamandir siteye giremiyorum bulanti dan uykudan baya agir gecirdim.Dün aksam da kanamam oldu hafif siddetli bu sabah gözümüzü dr. da actik.Bebegim de birsey yok cok sükür uterus icinde eski olusmus bir kanama o dagi varmis sebebi belirsiz ama yüksek ihtimalle stressten...:(( magnesium ve progesteron verdi ayrica yatak istirahati bu arada oglusum pipisinide gösterdi dr belki dedi ama ben gördüm baya pipiydi:)))
10 gün nasil yaticam ya simdiden her yanim agridi:((bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
öncelikle gecmiş olsun sonrada hayırlı olsun demek cinsiyeti erkek
kasım annelerinin çoğu erkek bebişe sahip olacak bakalım
ben de bulantıdan dolayı bolbol uyuyoryum

herkese merhaba arkadaşlar. foruma yeni katıldı. bi aksilik olmazsa bizimde 23 kasım gibi bebeğimiz aramıza katılacak. inşallah hepimiz bebişlerimizi sağ salim kucağımıza alırız.

herkese merhaba arkadaşlar. foruma yeni katıldı. bi aksilik olmazsa bizimde 23 kasım gibi bebeğimiz aramıza katılacak. inşallah hepimiz bebişlerimizi sağ salim kucağımıza alırız.

hoşgedlin tuğçem hayırlı olsun
kendinden bahsedermisin biraz

öncelikle gecmiş olsun sonrada hayırlı olsun demek cinsiyeti erkek
kasım annelerinin çoğu erkek bebişe sahip olacak bakalım
ben de bulantıdan dolayı bolbol uyuyoryum

hmm sanada gecmis olsun canim ya,ama bulantinin cok olmasi iyi birseymis bebegin cok saglikli oldugunu gösteriyormus.Bulanti haplarinin geneli uyku yapiyor.Bulantin icin sana ara sira dondurma tavsiyeedebilirim baba iyi gelmisti.

hmm sanada gecmis olsun canim ya,ama bulantinin cok olmasi iyi birseymis bebegin cok saglikli oldugunu gösteriyormus.Bulanti haplarinin geneli uyku yapiyor.Bulantin icin sana ara sira dondurma tavsiyeedebilirim baba iyi gelmisti.

çok sağol cnm bnm
dondurma beni hasta etti ya 3 haftadır da öksürük le mücadele ettim
folik asit kullanmaya başlayalı bulantılar arttı
acaba folik asit neden olabilirmi

çok sağol cnm bnm
dondurma beni hasta etti ya 3 haftadır da öksürük le mücadele ettim
folik asit kullanmaya başlayalı bulantılar arttı
acaba folik asit neden olabilirmi

Öyle mi canim ya gecmis olsun folik asitin öyle güclü bir etkisi olacagini zannetmiyorum ki sinirli biriysen sinirlerine de iyi geliyor folik asit.3. aydan itibaren azaldigini yada kayboldugunu söylüyorlar bulanti ve kusmalarin hadi bakalim insallah bizde o sanslilardan oluruz

hoşbulduk. Tuğçe ben istanbulda oturuyorum Pendikte 26 yaşındayım. bebişim 10 haftalık ama benim hamiliğim çok şükür rahat geçiyor(şeytan kulağına kurşun). Anasınıfı öğretmeniyim.böyle işte..:)

simurg 80 ve tugçem 34 hoşgeldiniz.

teolog sende hoşgeldin :D yaaa mide bulantıları için ahududu çayımı ne varmış birebirmiş
ama dikkatli kullanılması gerekiormuş istersen bir araştır sulu gıdalar daha artırıyor genelde katı gıdalar almaya çalış

teolog sende hoşgeldin :D yaaa mide bulantıları için ahududu çayımı ne varmış birebirmiş
ama dikkatli kullanılması gerekiormuş istersen bir araştır sulu gıdalar daha artırıyor genelde katı gıdalar almaya çalış

çok sağol tweety cay çmeiyorum zaten
onun yerine bu tür bitki çayları içilebilir
ben biraz da bulantıları folik aside bağlıyorum ya

hııı bide aklıma şimdi geldi mide boşken daha çok bulantı olurmuş ondan mideni boş bırakmamaya gayret et ufak ufak bişiler atıştır

hoşbulduk. Tuğçe ben istanbulda oturuyorum Pendikte 26 yaşındayım. bebişim 10 haftalık ama benim hamiliğim çok şükür rahat geçiyor(şeytan kulağına kurşun). Anasınıfı öğretmeniyim.böyle işte..:)

ooo tugce çok şanslısın o zmaan sen kilo almaya başlamışsındır artık

çok sağol tweety cay çmeiyorum zaten
onun yerine bu tür bitki çayları içilebilir
ben biraz da bulantıları folik aside bağlıyorum ya

bence folik asidle alakası yok neden dicen forumdaki arkaşların hepsi kullanıyor ama hepsinin midesi bulanmıor mide bulantısı hamilelik sırasında vücudun salgıladığı bir hormon sayesinde olurmuş

Hosbulduk tweety_07 evet bende duydum ahududu cayini ama riske girmeyegerek yok bence,denemedim ama sabah kalktigimizda havucun iyi geldigini okumustum dr.nevra nin sitesinden

Back
X