- 27 Temmuz 2008
- 3.732
- 11
- 158
- 39
selam henüz yaptırmadım ben ama yaptıran ark var forumda ultrasonda ense ölçümüne bakılıor ve kan testi yapılıyor
benim dr bi takım testler yaptı kanda
ama 2li test demed acaba bu başka bişimi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam henüz yaptırmadım ben ama yaptıran ark var forumda ultrasonda ense ölçümüne bakılıor ve kan testi yapılıyor
benim dr bi takım testler yaptı kanda
ama 2li test demed acaba bu başka bişimi
artik birdahaki randevuda belli olur benimde icimden gecen erkek ama rabbim hayirli saglikli evlat etsin hepimizinkini:Saruboceq:kızlarrr gözünüz aydın hihoyyyt darısı başımıza artıkk. zeyn 2 gün öndense seninki demi erkek aceba gamyoncuiremsu
hosgeldin canim aramiza hayirli olsun bebeginMerhaba anneler, bende sizin gibi bir sorun çıkmazsa kasım annesi olcam inşallah...
Bebek önden giderse erkek diye bir görüş mü var, benimde önden gidiyor,en son 8 haftalıkken gitmiştik ve üç gün önden gidiyordu bebişim... iki hafta sonra tekrar gideceğiz,sabırsızlıkla bekliyorum,özlüyorum,bebişimi görmek için can atıyorum...
İkili test yapılacak ense pilisi kalınlığına bakılacak hayırlısı olur inşallah..
iyi akşamlar kızlar yine o kadar kötü oldum ki saat bir de bir yattım ama uyumadım anca kalkabildim
iş yapasım da yok bari pc başına geleyim dedim
zar zor da olsa bir bardak su içebildim siz nasılsınıx
artik birdahaki randevuda belli olur benimde icimden gecen erkek ama rabbim hayirli saglikli evlat etsin hepimizinkini:Saruboceq:
hosgeldin canim aramiza hayirli olsun bebegin
canim senin isinde zor valla allah yardimcin olsun insallah biran önce gecerde hamileligin keyfini cikartirsinolumunekankayizsmile
mrb arkadaşlar 2009 mayıs annesiyim
size zahmett bi oy atın benim cimcimeye :)sayfa 2'de GAZEL GÜNDÜZ :)
http://akillibebek.com/index.php?op...=183&task=browse&cat=0&limit=20&limitstart=20
öncelikle gecmiş olsun sonrada hayırlı olsun demek cinsiyeti erkekSelam Kasim Anneleri;
Uzun zamandir siteye giremiyorum bulanti dan uykudan baya agir gecirdim.Dün aksam da kanamam oldu hafif siddetli bu sabah gözümüzü dr. da actik.Bebegim de birsey yok cok sükür uterus icinde eski olusmus bir kanama o dagi varmis sebebi belirsiz ama yüksek ihtimalle stressten...( magnesium ve progesteron verdi ayrica yatak istirahati bu arada oglusum pipisinide gösterdi dr belki dedi ama ben gördüm baya pipiydi:)))
10 gün nasil yaticam ya simdiden her yanim agridi(bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
herkese merhaba arkadaşlar. foruma yeni katıldı. bi aksilik olmazsa bizimde 23 kasım gibi bebeğimiz aramıza katılacak. inşallah hepimiz bebişlerimizi sağ salim kucağımıza alırız.
öncelikle gecmiş olsun sonrada hayırlı olsun demek cinsiyeti erkek
kasım annelerinin çoğu erkek bebişe sahip olacak bakalım
ben de bulantıdan dolayı bolbol uyuyoryum
hmm sanada gecmis olsun canim ya,ama bulantinin cok olmasi iyi birseymis bebegin cok saglikli oldugunu gösteriyormus.Bulanti haplarinin geneli uyku yapiyor.Bulantin icin sana ara sira dondurma tavsiyeedebilirim baba iyi gelmisti.
çok sağol cnm bnm
dondurma beni hasta etti ya 3 haftadır da öksürük le mücadele ettim
folik asit kullanmaya başlayalı bulantılar arttı
acaba folik asit neden olabilirmi
simurg 80 ve tugçem 34 hoşgeldiniz.
teolog sende hoşgeldinyaaa mide bulantıları için ahududu çayımı ne varmış birebirmiş
ama dikkatli kullanılması gerekiormuş istersen bir araştır sulu gıdalar daha artırıyor genelde katı gıdalar almaya çalış
hoşbulduk. Tuğçe ben istanbulda oturuyorum Pendikte 26 yaşındayım. bebişim 10 haftalık ama benim hamiliğim çok şükür rahat geçiyor(şeytan kulağına kurşun). Anasınıfı öğretmeniyim.böyle işte..:)
çok sağol tweety cay çmeiyorum zaten
onun yerine bu tür bitki çayları içilebilir
ben biraz da bulantıları folik aside bağlıyorum ya
simurg 80 ve tugçem 34 hoşgeldiniz.
teolog sende hoşgeldinyaaa mide bulantıları için ahududu çayımı ne varmış birebirmiş
ama dikkatli kullanılması gerekiormuş istersen bir araştır sulu gıdalar daha artırıyor genelde katı gıdalar almaya çalış