Amin canım benim amin,güzel şeyler düşünelim ki güzel şeyler olsun,stresli olma üzgün olma hiç yoksa stresli hep asık suratlı bir bebeğin olur bak :)Gül hep neşeli ol daima güzel şeyler düşün canım benim
çıkıorum canım kendine dikkat et öptüm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım benim amin,güzel şeyler düşünelim ki güzel şeyler olsun,stresli olma üzgün olma hiç yoksa stresli hep asık suratlı bir bebeğin olur bak :)Gül hep neşeli ol daima güzel şeyler düşün canım benim
Görüşürüz canım benim güle güleçıkıorum canım kendine dikkat et öptüm
Sağlıklı olun da gerisini boşver :)Yakında hepimizin karnı kocaman olur :):CüvCüv:teşekkür ederim teolog hoşbuldum:)
asogkl evet bugun bi arkadasda iç karnın küçük olabılır dedi. çıkması hoş ama erken cıkınca tuhaf oluyo:) yine de güzel.
Selam canım,26 mayıs geç dğeil mi canım 2li tarama için 11-14. haftalar arasında yapılması gerekmiyor mu?O tarihler arasında yapıldığında daha iyi görünüyormuş sonuçlar.Aman korkma iğneden tahlilden doğum yapcan doğumun yanında iğnenin lafı mı olur şekerim =))))))Selam güzel kasım anneleri:) kaç zamandır giremiyordum anca nete girebildim. Geçen gün doktor kontrolüm vardı allaha şükür bir yaramazlık yok. Tahlillerimi yaptıracağım kan ve idrar tahlillerimi. 26 Mayısta da ikili testim var. İşin ilginci kızlar ben iğne olmaktan çok korkan bir insanım. Hem tahliller hem de test için nasıl iğne yaptıracağım. off şimdiden strese girdim. Kendimi haftaya hazırlıyorum:))))
yasemincim bilgiler için teşekkürler çünkü su içmeyi unutuyorum mutlaka ama mutlaka artırmalıyım.
haziranda çalışmayacak mısın canım?
Selam güzel kasım anneleri:) kaç zamandır giremiyordum anca nete girebildim. Geçen gün doktor kontrolüm vardı allaha şükür bir yaramazlık yok. Tahlillerimi yaptıracağım kan ve idrar tahlillerimi. 26 Mayısta da ikili testim var. İşin ilginci kızlar ben iğne olmaktan çok korkan bir insanım. Hem tahliller hem de test için nasıl iğne yaptıracağım. off şimdiden strese girdim. Kendimi haftaya hazırlıyorum:))))
Selam canım,26 mayıs geç dğeil mi canım 2li tarama için 11-14. haftalar arasında yapılması gerekmiyor mu?O tarihler arasında yapıldığında daha iyi görünüyormuş sonuçlar.Aman korkma iğneden tahlilden doğum yapcan doğumun yanında iğnenin lafı mı olur şekerim =))))))
canim iğneden endişe etme bence aliş okadar çok olacaksınkı kaldıki birde dogum yapacaksın..iğne neki onun yanındaakannehir
gel de bana sor şekerim:))))) şu anda üç buçuk atıorum:))))
bimiyorum ki cnım, doktor o tarihi verdi. 10 haftalığım o zaman da 14 haftalık olmuş olacağım. Umarım sonuçlar ii çıkar. İğneyi bırak doğumu hele hele hiç düşünemiyorum hayatım:))))
canim iğneden endişe etme bence aliş okadar çok olacaksınkı kaldıki birde dogum yapacaksın..iğne neki onun yanındaakannehir
hı iyi bari cnm 14ü geçiyor gibi geldi birden de neyse ki değilmiş.Korkma canım benim allah güç verir :)
Kızlar ya bir şey sorcam.3 gündür kuyruk sokumumda bir ağrı var neden olabilir.Bu durumla karşılaşan oldu mu
bimiyorum ki cnım, doktor o tarihi verdi. 10 haftalığım o zaman da 14 haftalık olmuş olacağım. Umarım sonuçlar ii çıkar. İğneyi bırak doğumu hele hele hiç düşünemiyorum hayatım:))))
minnacık bi kan alıylar hissetmiyosun bile kokrma cnm
Kızlar ya bir şey sorcam.3 gündür kuyruk sokumumda bir ağrı var neden olabilir.Bu durumla karşılaşan oldu mu
Hiç bilmiyorum valla bir gün 1 saat yürüyorum 1 gün 1 saat yüzüyorum sürekli oturmuyorum da ama ben de anlamadım.Geçer herhalde diye umuyorum :Sgeçmiş olsun canım, belki uzun süre sert zeminde oturduğun için ağrı olabilir. Yumuşak bir yerde oturmayı dene. Yürüyüş yapmayı da ihmal etme. Ağırlık belde olduğu için dikkatli olmak gerekir.
Selam güzel kasım anneleri:) kaç zamandır giremiyordum anca nete girebildim. Geçen gün doktor kontrolüm vardı allaha şükür bir yaramazlık yok. Tahlillerimi yaptıracağım kan ve idrar tahlillerimi. 26 Mayısta da ikili testim var. İşin ilginci kızlar ben iğne olmaktan çok korkan bir insanım. Hem tahliller hem de test için nasıl iğne yaptıracağım. off şimdiden strese girdim. Kendimi haftaya hazırlıyorum:))))
Ciddi bir problem sebebi olmasın da napalım katlanırız popomuzun ağrısına napalım :)))))ayni agri bugun bende de var canim hamilelikte oluyormus :umursamaz: