• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam anneler buralardayım ama hiç keyfim yok okuyorum ama yazmıyorum
ablam 31 haftalık hamile ve erken doğum riski var :((
plesantası aşağıdaymış ve bebek tekme attıkça kanaması oluyo rahim ağzına düşerse bebek ki inşallah düşmez ozaman mecbur alınıcak
şuan 1800 gr ciğer geliştirici iğnesi vuruldu her ihtimale karşı hiç kalkmadan yatıyo
beklemedeyiz yani
dua edin lütfen 1 ay daha dayanabilsin inşallah :Saruboceq:

6 mayısta bizim 2li test günümüz inşallah hepimiz için herşey güzel olur :Saruboceq:

kıyamam ya :çok üzgünüm:
inşallah 1 ay daha dayanırlar

benimde 5 inde hayırlısıyla güzel olur inşallah iloşum üzme kendini :teselli:

benimde geçen hafta olmuştu mide yanmam ağzımın içinde pas gibi bir tat vardı bal yedim iki gün boyunca geçti
Tweety cim bizim seninle haftalarımız aynıydı sanırım.Bugün 9 . haftaya girdim ben. 3,4 gün önce benimde ağzımda metalik tat vardı.ne yapsam geçmiyordu.Midem sürekli kazınıyordu.,bu durum baya azaldı.Ama sabah bulantıları devam ediyor.Çok güzel beslenemiyorum , dün doktorum 1 ay sonra dikkat edersin, şimdilik okadar önemli değil bebek senden besleniyor zaten dedi.

plesantası aşağıdaymış ve bebek tekme attıkça kanaması oluyo rahim ağzına düşerse bebek ki inşallah düşmez ozaman mecbur alınıcak
şuan 1800 gr ciğer geliştirici iğnesi vuruldu her ihtimale karşı hiç kalkmadan yatıyo
beklemedeyiz yani

6 mayısta bizim 2li test günümüz inşallah hepimiz için herşey güzel olur :Saruboceq:

insallah 1 ay daha dayanir minik Allah ablanin minik bebisinin yardimcisi olsun sagsalim kucaginiza almayi nasip etsin insallah :Saruboceq:

kizlar ikili test sonucu cikan varmi ?

birde benim aksamdan beri ara ara karnim ariyo sizlerdede oluyomu ?

QUOTE=esraa_;12964946]elvan hoşgeldin canım naber ?

mide bulantıları benim de sabahları oluyor sadece gün içinde rahatım çok şükür.
mide yanmam henüz yok, tweety canım bal benim midemi daha çok yakar.. o yüzden yiyemiyorum.[/QUOTE]

iyiyim esracım sen nasılsın ayyyy canım bitmişti oh be dedim bitti dedim az evvel birden çok ağır şekilde bi bulantı geldi kötüyüm şimdi geçmek bilmiyor:sinifsinif:

bilmiorum balın yatıştırıcı özelliğini düşünerek kullandım iyide geldi hamileliğin 6 ayından sonra sanırım dahada artan bir mide yanması oluyormuş onun içinde beyaz leblebi ve kabak çekirdeği öneriorlar

evet canım dün sağlık ocağına gittim oradaki ebe hemşire söyledi mide yanmasına beyaz leblebi ye dedi
Bu arada arkadaşlar hamişlerin:CüvCüv:sağlık ocaklarına gidip kayıt yaptırması gerekiyormuş bilginiz olsun tetonoz aşılarımızı hepatit B aşımızı ücretsiz sağlık ocakları vuracaklar aylık rutin kontrollerimizide orada yaptırıyoruz ben ayda bi kendi doktoruma ayda bir sağlık ocağına ayarlıyacağım 15 de bir bebişimi görmüş olcağım:lepi:

[
kızlar nasılsınız.ben çok kötüyüm sahabtan beri kusmaktan ciğerelerm acıyo artık.ne zaman biticek bu bulantılar.sürekli hastyım bide iştiyim üstelik.allahım yardım ettt mafoldumbenmafoldumben

ah basakcım sorma aynı dertten muzderibim. psikolojim bozuldu valla...insallah en yakın zamnda gecer:Saruboceq:

birde benim aksamdan beri ara ara karnim ariyo sizlerdede oluyomu ?
karın ağrısı normal canım.bebek büyüdükçe rahim kasları geriliyor bebek baskı yapıyor

beklemedeyiz yani

ay canım inşallah dayanır.şu aşamada doğsada yaşar ama henüz çok küçük.küveze alınma sorunu olur.allahım tüm bebekler vaktinde gelsinler

günaydın kızlar geçmişi okuyamadım 2 gündür de giremiyordum baya ilerlemişsiniz. Benim midem daha kötü oldu kızlar geçicek diye beklerken şok oldum valla bir haftadır bulantı yanma mahvetti beni gece gündüz farketmiyor sürekli kötüyüm böyle oluncada psikolojim bozuluyor hasta hissediyorum kendimi.. Ve bugün yoğun bir gün ofisteeyim ve girmem gereken toplantı var bende de dikkat diye birşey yok.. Neyse canınızı sıktım. Nalancım hostesler beyan etmedikleri sürece uçuşlarına devam edebilirler. Ama karnın çıkınca zaten beyan etmek durumunda kalıyon. Arkadaşım 6.5 aya kadar uçtu ama hiç hamile gibi gözükmyordu. Yapı meselesi tabi ben öyle istesemde olamam bu ay son artık.. Sonra zaten belli olur. Sezencim yengen 16 haftalık hamile tüp bebek yapmışlardı. Bir kız bir erkek olması süper oldu.. Darısı buradaki ikiz annelerine. Içinizde hamile olmadan öncede mide rahatsızlığı olan var mı. Acaba benim onun için mi çok azdı. Mevsimsel mi merak ettim.
canım benim yoktu ama 2 onceye kadar berbattım sonra bırden gectı ınsallah senınde gecer

kızlar nasılsınız.ben çok kötüyüm sahabtan beri kusmaktan ciğerelerm acıyo artık.ne zaman biticek bu bulantılar.sürekli hastyım bide iştiyim üstelik.allahım yardım ettt mafoldumbenmafoldumben

kıyamam ya ne zaman bıtecek acaba

beklemedeyiz yani
dua edin lütfen 1 ay daha dayanabilsin inşallah :saruboceq:

6 mayısta bizim 2li test günümüz inşallah hepimiz için herşey güzel olur :saruboceq:
canım allah yardımcınız olsun ınsallah zamanında doğacak yegenın

Birde benim aksamdan beri ara ara karnim ariyo sizlerdede oluyomu ?

hem nasıl regl olucak gıbı dımı. Buyyormus ondan dedıler

evet canım dün sağlık ocağına gittim oradaki ebe hemşire söyledi mide yanmasına beyaz leblebi ye dedi
Bu arada arkadaşlar hamişlerin:CüvCüv:sağlık ocaklarına gidip kayıt yaptırması gerekiyormuş bilginiz olsun tetonoz aşılarımızı hepatit B aşımızı ücretsiz sağlık ocakları vuracaklar aylık rutin kontrollerimizide orada yaptırıyoruz ben ayda bi kendi doktoruma ayda bir sağlık ocağına ayarlıyacağım 15 de bir bebişimi görmüş olcağım:lepi:[/QUOTE]

merhaba kızlar doktorum tetenoz aşısı olmana gerek yok dedi.önceden evde doğum yapan kadınlar için geçerli hiçbişey olmaz dedi.açıkçası sevindim.sağlıkocağınada bulaşma dedi:)

birde kızlar geçen hafta bulantıdan sürünüyordum.hastaneye yattım serumlar takıldı.şimdi hiçbirşeyim yok.çok kötü bişey bulantı hiç çekmeyin çok iyi anlıyorum.besleniilmiyor çünkü. vücudum su kaybetmişti ve hiçbirşey yiyemiyordum.doktorum vitamin,protein,mide bulantısı için metpamit,glikoz yükledi ben sapasağlam çıktım

Mrhabalar gÜsel anne adayları sabah dıŞarıya Çıktım elekrtırk faturasını yatırdım baya yÜrÜdÜm ıyı geldı sabah saĞ kasıĞını yan tarafı boŞluk sıkıŞtırıyor gıbı aĞrıyor gıbı bır sızı yÜrÜdÜm bıras hafıfledı sızınde oluyor mu bugÜn 10 haftalıpım gÜnler nasıl geÇıyor sankı bıze geÇmıyormuŞ gıbı gelıyor ama bır bakmıŞız kasım gelıvermıŞŞŞŞŞŞŞ ınŞallah saĞlıklı bır Şekılde ılonacım canım ablan ıÇın dua edeceĞım allah korusun annesınıde bebıŞınıde bulantısız bır gÜn dılıyorum :) gÜnÜnÜz gÜsel geÇsın :)

merhaba kızlar doktorum tetenoz aşısı olmana gerek yok dedi.önceden evde doğum yapan kadınlar için geçerli hiçbişey olmaz dedi.açıkçası sevindim.sağlıkocağınada bulaşma dedi:)[/QUOTE]

Farklı bi yaklaşım canım bende bi doktoruma sorayım o zaman bakalım nedicek??

figencim nbr canım bana doktor uzun yürüyüşler yapma dedi yaaa halbuki en çok sevdiğim şeylerden bitanesi yürüyüş

selam ben de bu siteye yeni katıldım. aşılara ne zaman başlamamız gerekiyor acaba?
Hoşgeldin aramıza,nasılsın?
Hangi aşılar?Doktorum aşıyla ilgili bir şey söylemedi henüz bana.11inde sadece 2li tarama ve ense ölçümü var o şimdilik.İnşallah güzle sonuçlar alırız.

figencim nbr canım bana doktor uzun yürüyüşler yapma dedi yaaa halbuki en çok sevdiğim şeylerden bitanesi yürüyüş
Selam, neden yürüyüşü yasakladı ki riskli gebelikten mi?Kendini yormadan yürü bari en azından.3 ayı tamamlayınca uzun yürüyüşlere izin verir belki.

beklemedeyiz yani

canım benim Allah ablana yardım etsin umarım sağlıkla kavuşur bebişine :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Back
X