canim insallah kan sonucunda iyi cikaropuyorumnanaktancuma günü doktora gittim kızlar ikili test için.bebeğimi gördüm şok oldum.o kadar hareketli bi bebektiki doktor ne boyunu ne ensesini ölçebiliyordu.zıplıyor takla atıyor bi sağa bi sola dönüyordu.15 dakika ölçüm alabilmek için uğraştı doktorum.
ense kalınlığı 1.8 mm idi.bugün öğleden sonra telefonla kan sonucunu öğreneceğim.heyecanlıyım.
ya kızlar bi şi sorcam size, dikkatimi çektide dün büyük tuvaletim yeşil, bugün siyaha yakın bi renkteydi, noluyoruz dedim kendi kendime, hemen dr. umun hafta sonu verdiği ilaçların endikasyon bölümünü okudum demir hapı yapıyormuş, sizdede böle bi durum varmı yoksa sadece bende mi oldu bu? acaba kanamada bu haplardan mı oldu?
bendede var o sorun yeşil renkte oldu kan hapı kullandığımdan berii yapıyo ilaçlar maleseff
elevit kullanıyorsan o yapıyor canım
canim insallah kan sonucunda iyi cikaropuyorumnanaktan
canim o sorun bendede var kullandigimiz ilaclardan oluyor korkmana gerek yok:1hug:
ay sağolun kızlar valla içime su serptiniz, noluyo dedim bende dün kanama bugün siyah dışkı bünyem kafayı yiyiyo dedim valla, elevit ve ferrum forte die iki hap yazdı onlardan demek...
bu arada anneler günü için neler aldınız annelere...??
ferrum forte kan hapı oda yapar elevitte yapıyomuş onu kullanmadım ama kan hapı yapıyo bende malesef ve 9 ay kullanıcam ben doğuma kadar böyleyim galiba
bende çıkıcam eltime gidicem 1 haftalık bebişi var hergün sevmeye gidiyorumm
adidastan spor ayakkabı aldımm taşlı altın sarısı renktee sabahları yürüyüşe gidiyo kolestrolü var annemin çok işine yarıycak bu ayakkabı
demir hapı die verdi bana, ama kansızlığada ii gelio galiba, bende demir eksikliği vardı eskiden şimdi ne alemde bilmiyorum... ya ii gelsinde haplar gerisi önemli değil, ama keşke dr. söleseydi böle olacağını hazırlıklı olurdum, korktum birden valla...
bizim içinde sev cnm...
evet gerçekten işine yarar annenin çok güzel bi hediye olmuş, ben hala ne alcam bilmiorum...
kızlar doktorla görüştüm ikili sonucum çok iyi çıkmış.risk oranı1/7543 dedi doktorum çok çok iyi çıkmış dedi.çok şükür bunuda atlattık.allah bekleyen herkese hayırlı haberler nasip etsin
1.8 mm çıktı ense kalınlığıçok çok iyi hemde bende ne çıkıcak bakalımm perş. sabırsızlıkla bekliyorumm ense kalınlığı kaç çıkmıştı
1.8 mm çıktı ense kalınlığı
inşallah sende güzel haberler verirsin
kızlar doktorla görüştüm ikili sonucum çok iyi çıkmış.risk oranı1/7543 dedi doktorum çok çok iyi çıkmış dedi.çok şükür bunuda atlattık.allah bekleyen herkese hayırlı haberler nasip etsin
içini ferah tut.ense kalınlığı normalsa genelde bi sorun çıkmıyor.hatta bazı doktorlar ense kalınlığı normal ise kanda ikili test istemiyor bile.bi sorun çıkmayacağından eminim ben.oğlumda da ense kalınlığı 1.6 mm çıkmıştı ikili sonucu yine 7500 gibi bi rakamdı.ay inş. helincim ya ense kalınlığı bende 2.0 mm çıktı sorun yok normal dediler ama kanda ne olucak bakalımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?