2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

cnmm senin ikili testin ne olduu

SAĞOL CANIM 2. KEZ ERKEK DEDİ DR.
BEN NEDENSE HALEN İNANAMIYORUMguclubacismile
nalan_nalan; CANIM GEÇMİŞ OLSUN ÇOK DİKKAT ET OLUR MU HİÇ YORMA KENDİNİ CANIM BENİM

çok saol cnm benim..

senin kesin erkek geliyo herhalde baştan beri erkek diolar, son ay kız derlermiş ne komik olur ama...-tatlicadiarzu-

kızzlarrr karnınız sürekli gerginmi benim birkaç gündür geçti bu gerginlik durumu sizede oldumu

cnmm senin ikili testin ne olduu

kan aldılar cnm sonucu bu hafta arayıp haber vereceklermiş, ense kalınlığı 1.2 mm çıktı, boyuda 6.5 cm olmuş teyzesi sorma acayip büyümüş, ultrsound da gördük kocaman olmuş hiç yerinde durmadı döneldi durdu hep çok tatlıydı...

ayy ne güzell yerim ben onuu benimkide 6,9 mm dii ayaklarını oynatıyodu yüzer gibi bende perş.alıcam sonucu inş. onlarda temiz çıkarda rahat nefes alırız canımcımm

canım geçer kısa zamanda inş. sende 9 ay çekenlerden olma benim dayımın gelini doğuma giderken bile kustu off ne kötü ya benim 5 gün oldu bulantım yok kusmam yokk galiba geçtii daha iyiyim galiba
inşallah sezencim benimde geçer. yarın kontrolüm var çok stresliyim benim için dua edin kızlar

canım çok geçmiş olsun.
[

inşallah sezencim benimde geçer. yarın kontrolüm var çok stresliyim benim için dua edin kızlar

canım çok geçmiş olsun.
[

iyi geçer cnm kontrolün hepimizde ultrasona girmeden önce bu stres oluyo ne desem boş şimdi ancak bebişini ultrasonda görünce rahatlıycaksınn ne güzel kıpır kıpır hareket edicektir yarınn görörsün cnmm

ayy ne güzell yerim ben onuu benimkide 6,9 mm dii ayaklarını oynatıyodu yüzer gibi bende perş.alıcam sonucu inş. onlarda temiz çıkarda rahat nefes alırız canımcımm

canım benim kocaman olmuş seninkide , Allah hayırlısıyla şu son 6 ayıda atlatmamızı sağlasın inşallah, bu arada bi hafta geriydi ya benimki bu sefer sadece 2 gün geriydi çok sevindim valla...

ya kızlar bi şi sorcam size, dikkatimi çektide dün büyük tuvaletim yeşil, bugün siyaha yakın bi renkteydi, noluyoruz dedim kendi kendime, hemen dr. umun hafta sonu verdiği ilaçların endikasyon bölümünü okudum demir hapı yapıyormuş, sizdede böle bi durum varmı yoksa sadece bende mi oldu bu? acaba kanamada bu haplardan mı oldu?

bendede var o sorun yeşil renkte oldu kan hapı kullandığımdan berii yapıyo ilaçlar maleseff

elevit kullanıyorsan o yapıyor canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…