2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

çok geçmiş olsun, Allah bi daha göstermesin neyseki sadece mala zarar gelmiş size bişi olmasında, şimdi nasıl oğluşun daha ii oldumu?

kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için çok saolun.oğlum biraz daha iyi.yaza kadar alerjik yapısı onu sık sık hasta edecekmiş.bu durum 2-3 yıl sürecekmiş.sabır edeceğiz artık yapacak bi şey yok

cuma günü doktora gittim kızlar ikili test için.bebeğimi gördüm şok oldum.o kadar hareketli bi bebektiki doktor ne boyunu ne ensesini ölçebiliyordu.zıplıyor takla atıyor bi sağa bi sola dönüyordu.15 dakika ölçüm alabilmek için uğraştı doktorum.
ense kalınlığı 1.8 mm idi.bugün öğleden sonra telefonla kan sonucunu öğreneceğim.heyecanlıyım.

NALANCIM
sanırım bi kanama geçirmişsin.çok geçmiş olsun.kan görmenin insanı nasıl yıprattığını ve sinirleini bozduğunu iyi bilirim.allah bi daha yaşatmasın

çok saol cnm, yok kendimi yorcak bi şi yapmadım dr. da sordu bunu aksine bütün gün oturmuştum olacağı varmış işte, sanada çok geçmiş olsun çok düşmüş tansiyonun dikkat et kendine...

off çok geçmiş olsun cnmm ya kimbilir nasıl korkmuşundurr ama bebişinde sorun yokmuş allaha çok şükürr acaba kanama neden olduki?

çok korktum canım ama hemen kendimi toparladım eşimi aradım sakin bi şekilde sonrada dr. umu, bebeğimi görünce rahatladım zaten, ALLAHIM onu nazarlardan korusun...

valla kanama neden oldu anlaşılmadı cnm, bende annamadım, bütün günde yatmıştım hatta uykum vardı uyudumda, anlaşılır gibi değil...

barayscım seninde gözün aydın cnmm erkekmişş seninde
SAĞOL CANIM 2. KEZ ERKEK DEDİ DR.
BEN NEDENSE HALEN İNANAMIYORUMguclubacismile

BENDE BUNU ÇOK BEĞENDİM ÇOK ŞEKER

ve bugüm baktımm mayıs annelerinin çoğu nisan başında doğurmaya başlamışş galiba 1 ay önden oluyo bizimde ekimde olucak galibaa

BENİM TAHMİNİMDE EKİM SONU FALAN OLACAK GALİBA

nalan_nalan; CANIM GEÇMİŞ OLSUN ÇOK DİKKAT ET OLUR MU HİÇ YORMA KENDİNİ CANIM BENİM

helin hivda;
OĞLUN VE KAZA İÇİN GEÇMİŞ OLSUN CANIM. ALLAH YARDIMCIN OLSUN CANIM BENİM

geçmiş olsun cnm kendinede bebeğinede ii bak, beslenmene dikkat etmeye çalış eğer yerken zorlanmıyorsan...

BENİM HİÇ UMUDUM YOK

tatlım cok gecmıs olsun uamrım yakında gecer

oooo cok fena yaaa bilmiyorumkismile

ama bunlar coookkk tatlı.. ay o gunlerde gelıcek ınsallah

ilginç bi olay demek son ana kadar fazla hazırlık yapmamak lazım..

bafo benide listeye ekler misin? yeni olduğum için sana özel mesaj atmaya mesaj sayım yeterli değilmiş :) sat 19 şubat; muhtemel doğum tarihi 30 kasım; ikili test 12 mayıs; yaş 32; hamile kaldığım kilo 47

bafo benide listeye ekler misin? yeni olduğum için sana özel mesaj atmaya mesaj sayım yeterli değilmiş :) sat 19 şubat; muhtemel doğum tarihi 30 kasım; ikili test 12 mayıs; yaş 32; hamile kaldığım kilo 47

amanın cok zayıfmıssın almaya başladınmı kilo bari

bu arada tabi hoşgeldin aramızaopuyorumnanaktan

canım benim sata göre bugün 13+1 ama ultrasondaki gidişe göre 14+0

kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için çok saolun.oğlum biraz daha iyi.yaza kadar alerjik yapısı onu sık sık hasta edecekmiş.bu durum 2-3 yıl sürecekmiş.sabır edeceğiz artık yapacak bi şey yok

Allah kolaylık versin inşallah onu fazla hırpalamaz bu alerji...

hayırlısı olsun cnm, ense kalınlığı gayet ii çıkmış eminim kan tahlilinde ii çıkar...

NALANCIM
sanırım bi kanama geçirmişsin.çok geçmiş olsun.kan görmenin insanı nasıl yıprattığını ve sinirleini bozduğunu iyi bilirim.allah bi daha yaşatmasın

çok saol cnm, bende ilk bebişimi yoğun bi kanamayla kaybettiğim için zaten sürekli tedirginim, Allahım bi daha yaşatmasın, hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimizi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…