günaydın kızlar.dün yine okula gelemedim.oğlum iyileşti derken haftasonu ateşler içinde yandı.dün yine doktordaydık.çok kötü bi gündü dün.bide kırmızı ışıkta geçen bi gence çarptık.yani oğlumu doktora götürürken kaza yaptık.neyseki cana bi zarar gelmedi.arabamız hasar gördü.
ay canım ne cok korkmussundur neysekı korkacak bısey yokmus acaba kendını yoracak bısey mı yaptın...
cok dıkkatlı ol cnm
kızlar akşam çok fenaydım tansıyonum 8/4 lerde
işyerinde iş çok giremedim bugun öğleden sonra rahat olurum yine gelicem opuyorum
barayscım cok mutlu oldum... prenslerimiz çoğalıyor.
dr kontrolü iyi gecen arkadaşlar içinde cok mutlu oldum hep böyle devam etsin insallah :Saruboceq:
günaydın kıslaaarr
nalan geçmiş olsun bol bol dinlen bebiş iyi olduğuna göre bir problem yok
off çok geçmiş olsun cnmm ya kimbilir nasıl korkmuşundurr ama bebişinde sorun yokmuş allaha çok şükürr acaba kanama neden olduki?
günaydınnn annişlerrr anneler günüde geliyooo bakalım kocişlerimiz napacak
nalan nalan cok geçmiş olsun ama sıkma canını zaman zaman olabiliyo bu tür şeyler umarım son olurda seni korkutmaz
SAĞOL CANIM 2. KEZ ERKEK DEDİ DR.barayscım seninde gözün aydın cnmm erkekmişş seninde
BENDE BUNU ÇOK BEĞENDİM ÇOK ŞEKER
ve bugüm baktımm mayıs annelerinin çoğu nisan başında doğurmaya başlamışş galiba 1 ay önden oluyo bizimde ekimde olucak galibaa
kızlar naıslsınız.ben çok kötüyüdm.işe gelemdim.bugün gelbilrdim.çok üşütmüşüm.göğüs kaslarım kasılmış.hareket edemedim üç gün.sonunda bugün iyim biraz.geçmiş çok çabuk ilerlemiş.okuyamıcam galiba işlerden dolayı.inş kötü bşey olmamıştır.herkesin yavrusu iyidir.ben dünkendi doktorumada gittm.ense kalınlıı ölçüldü.1,50 mm dedi.ama yorum yapmadı.kendi doktorum bakıcakmış.kan verdim.hepsini perşembe göstricem.inş iyiidir değer.bu arda erkeğe benziyo aama göbek kordonu şaşırtabilir dedi.2 kilo vermişim kızıdı doktor.haftada 1 gün gidip serum yiycem.
BENİM HİÇ UMUDUM YOKgünaydınnn annişlerrr anneler günüde geliyooo bakalım kocişlerimiz napacak
nalan nalan cok geçmiş olsun ama sıkma canını zaman zaman olabiliyo bu tür şeyler umarım son olurda seni korkutmaz
helin hivda sizede cok geçmiş olsun oğluna acil şifalar canım
tatlım cok gecmıs olsun uamrım yakında gecerkızlar naıslsınız.ben çok kötüyüdm.işe gelemdim.bugün gelbilrdim.çok üşütmüşüm.göğüs kaslarım kasılmış.hareket edemedim üç gün.sonunda bugün iyim biraz.geçmiş çok çabuk ilerlemiş.okuyamıcam galiba işlerden dolayı.inş kötü bşey olmamıştır.herkesin yavrusu iyidir.ben dünkendi doktorumada gittm.ense kalınlıı ölçüldü.1,50 mm dedi.ama yorum yapmadı.kendi doktorum bakıcakmış.kan verdim.hepsini perşembe göstricem.inş iyiidir değer.bu arda erkeğe benziyo aama göbek kordonu şaşırtabilir dedi.2 kilo vermişim kızıdı doktor.haftada 1 gün gidip serum yiycem.
kızzzlarrr hepimiz birkaç hafta sonra doktora gittiğimizde cinsiyetini öğreneceğiz die merak edip duruyorus ama bakarmısınız forumda bir arkadaşın başına gelenekızzzz erkek farketmez ama bütün hazırlıklar yapıldıktan sonra öğrenmiş
ben 12 haftalikken hastanede ultrasyona girdim gorunurde bisey yok kiza benziyo dedi doktor sonra ben merakli dururmuyum17 haftalikken parali 4d ye girdim erkek dediler ve resimde verdiler evet simdi bakiyorumda resme pipi gibi sonra hastanede 25 haftalik check-up da cinsiyetini biliyorum erkek dedim doktora 4d ye girdim dedim adam bakmadi bile cinsiyete sadece rutun kontrolleri yapti yolladi ee guveniyom 4d ye israrda etmedim bidaha bak diye sonra hastane bebegimi buyuk buldu simdiden 34 haftaligim 3 kilo 200 grammis dogana kadar 4 bucuk kilo olurmus o yuzden buyuklugunu anlamak icin ultrasyona sokmuslardi birde ne dese doktor kizimiz dogana kadar 4 bucuk kilo olurrr ne dedimmmmm kizmi :) valla shok oldum gosterdi evet bak kiz evet baktim pipiden eser yok arkadasimda yanimdaydi evet diyo burcu bu kiz :))))neyse eve geldim aklimda hala soru isareti acabalarrrr acaba buyuk oldugundan bebek alttan bakildinda pipi kiz cinsiyeti gibimi gorunuyo ya kafam cok karisikkk bende yarin icin 4d randevu aldim bu sefer bakalim ne diyecekler son 9 saat valla kizda olsa oglando olsa benim ben kac aydir oglum diye seviyorum o kadar alisveris yaptim arkadaslarim o kadar mavis hediyeler getirdiiii hayirlisi olsun bakalimmm
kızzzlarrr hepimiz birkaç hafta sonra doktora gittiğimizde cinsiyetini öğreneceğiz die merak edip duruyorus ama bakarmısınız forumda bir arkadaşın başına gelenekızzzz erkek farketmez ama bütün hazırlıklar yapıldıktan sonra öğrenmiş
ben 12 haftalikken hastanede ultrasyona girdim gorunurde bisey yok kiza benziyo dedi doktor sonra ben merakli dururmuyum17 haftalikken parali 4d ye girdim erkek dediler ve resimde verdiler evet simdi bakiyorumda resme pipi gibi sonra hastanede 25 haftalik check-up da cinsiyetini biliyorum erkek dedim doktora 4d ye girdim dedim adam bakmadi bile cinsiyete sadece rutun kontrolleri yapti yolladi ee guveniyom 4d ye israrda etmedim bidaha bak diye sonra hastane bebegimi buyuk buldu simdiden 34 haftaligim 3 kilo 200 grammis dogana kadar 4 bucuk kilo olurmus o yuzden buyuklugunu anlamak icin ultrasyona sokmuslardi birde ne dese doktor kizimiz dogana kadar 4 bucuk kilo olurrr ne dedimmmmm kizmi :) valla shok oldum gosterdi evet bak kiz evet baktim pipiden eser yok arkadasimda yanimdaydi evet diyo burcu bu kiz :))))neyse eve geldim aklimda hala soru isareti acabalarrrr acaba buyuk oldugundan bebek alttan bakildinda pipi kiz cinsiyeti gibimi gorunuyo ya kafam cok karisikkk bende yarin icin 4d randevu aldim bu sefer bakalim ne diyecekler son 9 saat valla kizda olsa oglando olsa benim ben kac aydir oglum diye seviyorum o kadar alisveris yaptim arkadaslarim o kadar mavis hediyeler getirdiiii hayirlisi olsun bakalimmm
bafo benide listeye ekler misin? yeni olduğum için sana özel mesaj atmaya mesaj sayım yeterli değilmiş :) sat 19 şubat; muhtemel doğum tarihi 30 kasım; ikili test 12 mayıs; yaş 32; hamile kaldığım kilo 47
eren sezen arkadaşım profılındekı ultrason goruntusu kaç haftalıga aıt acaba? ben de bugun dr a gıdıcem dr kollarının bacaklarının hareketlerını gorucez demıstı. böyle bişey mı gorucez acaba? :))
kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için çok saolun.oğlum biraz daha iyi.yaza kadar alerjik yapısı onu sık sık hasta edecekmiş.bu durum 2-3 yıl sürecekmiş.sabır edeceğiz artık yapacak bi şey yok
cuma günü doktora gittim kızlar ikili test için.bebeğimi gördüm şok oldum.o kadar hareketli bi bebektiki doktor ne boyunu ne ensesini ölçebiliyordu.zıplıyor takla atıyor bi sağa bi sola dönüyordu.15 dakika ölçüm alabilmek için uğraştı doktorum.
ense kalınlığı 1.8 mm idi.bugün öğleden sonra telefonla kan sonucunu öğreneceğim.heyecanlıyım.
NALANCIM
sanırım bi kanama geçirmişsin.çok geçmiş olsun.kan görmenin insanı nasıl yıprattığını ve sinirleini bozduğunu iyi bilirim.allah bi daha yaşatmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?