2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

selam arkadaşlar.

benimkilerin bi tanesi de 3.3 çıktı.ama ben o kadar telaş etmiyorum.tabi ki insanın kafasında bir soru işareti oluşuyor ama sonuçta bir ihtimal belirleme testi olduğunu düşündüm bunun.bizim kan testimizde yapılmadı ikiz olduğu için.başta biraz korkmuştum ama sonra biraz araştırdım.

ense kalınlığı 4 ün üzerine ve kan tahlilleri de bozuk çıkıp,amniosentez yaptıran kişilerin bile %90 ının sonucu temiz çıkıyormuş.o yüzden aslında çok takılmamak lazım galiba bu ense kalınlığına.
rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin.
neyse zaten ikincisi normal çıkmış senin

günaydın kıslar nasılsınız.bugün gene mide bulantısı var offfffff..doktordan geliyorum..ikilitest sonucum temiz çıktı.bi sorun gözükmüyo dedi.bunuda atlattık.daha neler var bakalım.
canim gözün aydin cok sevindim senin adinaopuyorumnanaktan
tamam canim:1hug:
masallah canim bebegine seninde gözün aydinopuyorumnanaktan
selam kizlar..
bende sizler gibi kasım annesi olucam kismetse..
C.tesi günü 2li testim war..Bana şans dileyin çok heyecanliyim,midemde kelebekler uçuşuyo sanki..
hosgeldin canim aramiza insallah testlerin iyi cikar:1hug:
kızlar slmmm iki dakikalık girdim ikili test sonucu için doktordaydımm hiç risk yok sonuç çok güzel dedi üçlü ve dörtlü test yapmıycam risk yok dedi bide cinsiyet kesin erkek pipiyi gördükk
canim cok sevindim masallah iki erkek annesi olucan
eskiden bende kiz isterdim ama hamile kaldiktan sonra değişti isteğim.
hep erkek diliyorum şimdi.Tabi öenmli olan sağliği ama ne biliim içimden hep ööle geçio

canim rabbim gönlüne göre versinolumunekankayizsmile

selam kızlar naber nasılsınız?Ya herkes cinsiyetleri öğrenmeye başlamış,öğrenenlerin cinsiyetleri çin takvimiyle tutuyor mu

ben çin takvimine bakmıştım tabi saçma gelmişti ama tuttu ordada erkekdi şuandoktorun ilk tahmini erkek hayırlısı...

kızlar kantestim kötü çıkmış 1/73 amniyosentez yaptırmam gerekiyormuş, üzüldüm ama yapacak bi şi yok bakalım sonuç ne çıkacak, tarihi daha sonra bildireceklermiş, Allahım bebişimi bize bağışlasın...

Gitmişsin.İnşallah canım sonucun güzel çıkacak,tüm kalbimle inanıyorum.Sen de yüreğini ferah tut.Senin için dua edicem:Saruboceq:

canim benim hemen korkma bu testlerin yanilma payida var ikinci testinde insallah hersey güzel olur allaha emanet olun bol bol dua edelim birbirimize:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım bencede korkma hemen.amniosentezde bile kötü çıktı dedikleri bebekler sağlıkla doğuyo.kaç tane birebir tanıdığım var öyle.rabbimize emanet et.bol bol dua edelim.inşallah sağlıkla kucağına alırsın.içini ferah tut ki bebeğimiz de üzülmesin annesi.

Kızlar çekilişler ne oldu ne durumdayız
bu akşam eşleşmeler belli olacak canım. bugün son katılım kaydirigubbakcemile5

hadi hayırlı olsun canım bir erkek haberi daha.. ay ben çok sevdiğim için küçük adamları, siz erkek deyince çoook mutlu oluyorum

kızlar slmmm iki dakikalık girdim ikili test sonucu için doktordaydımm hiç risk yok sonuç çok güzel dedi üçlü ve dörtlü test yapmıycam risk yok dedi bide cinsiyet kesin erkek pipiyi gördükk
oh maşallah canım atlattın stresi opuyorumnanaktan

erencim gözün aydın!
kıslar çoğunluğun erkek bebeği oluyor,
tedirgin oldum yaaa! ben kız istiyorum çok.
kız dönemi diye hamile kalmıştım.
hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum.
kusura bakma ama şu yazdığına çok kızdım hayatım.. ne demek hayal kırıklığı.. kız olsa ama sorunlu olsa? ya da hayırsız olsa? sakın bir daha böyle söyleme bence. sağlıklı olsun ama gönlümden kız geçiyor de.. oğlun olsa bile üzülmez, doğduktan sonra da aaa neden öyle düşünmüşüm ki dersin.. özellikle bebek kaybeden arkadaşlar bu durumu daha iyi anlarlar.. Allah gönlüne göre versin..

teşekkür ederim hayatım uyarın için ama bu durumu biliyorum ben çünkü üni döneminde bu ilaçtan çok kullandım :1hug:

allah allah ense kalınlığı kaç çıkmıştı ki? benim dr um ikili testin yüzde 70 ini ense burun kemiği, yüzde 5 ini kan testi oluşturur demişti. bir de 3 lü test yapmadan neden hemen amniyosentez dediler ki?

Son düzenleme:
günaydın bayanlar,
modemim bozulmuştu. akşam eşim yenisini getirmiş oh be rahatladık gidip gidip geliyodu net sinirlerimizi bozuyodu..
ben de dün arkadaşımı çağırdım. evi bir güzel temizledik, ben hafif işleri o da biraz daha ağırları yaptı Allah ondan razı olsun. bir tek camlar kaldı onu da yardımcı abla gelip silecek..

ben sabahları bir yemek kaşığı keçiboynuzu pekmezi içmeye başladım 3 gündür. Allah izin verirse de bırakmadan içicem.. bişey yapmadı mideme merak edecek arkadaşlar için yazayımm..

günaydın,
Beli ağrıyan var mı? Benim gün içinde bazı hareketlerde otururken kalkarken yatarken ağrıyor tam ortası gibi sanki bir yer yerinde oynamış. daha önce hiç bel rahatsızlığım olmamıştı, acaba hamilelikten dolayı belim mi genişliyor da bu ağrı oluyor? sizde de var mı bu bel ağrısı merak ettim?

benim var canım ama hamilelikten mi yoksa ara sıra çektiğim klasik bel ağrısından mı bilemiyorum.. ama bir arkadaşım daha var onun da beli ağrıyor sanırım normal..

günaydin hanimlar bugün nasilsiniz nalancin sen ne nasilsin bugün doktora gidicenmi

kıslar pazr anneler günüya bizde anne sayılırız. kocişlere hediye aldıran varmı :) ben başının etini yiyicem hedye alsın bana banane hihoyyythihoyyyt
eşim bana bu yıl aldı.ama zaten anneyim bi oğlum var.geçen sene hamileyken almadı.henüz anne değil anne adayısın dedi.

günaydin hanimlar bugün nasilsiniz nalancin sen ne nasilsin bugün doktora gidicenmi

günaydın cnm ii yim şimdilik, sen nasılsın? dr. dan haber bekliyorum, amniyosentez tarihini onlar ayarlayıp arıyacaklarmış, onu yaptırmak bi şi değilde sonuç 3 hafta sonra çıkıyormuş onu beklemek zor olacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…