erencim gözün aydın!
kıslar çoğunluğun erkek bebeği oluyor,
tedirgin oldum yaaa! ben kız istiyorum çok.
kız dönemi diye hamile kalmıştım.
hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum.
Eren sezen ve İlona gÖzÜnÜz aydın
gÜzel sonuÇlar ve pİpİlİ bebİŞ haberlerİyle gelmİŞsİnİz
Çok sevİndİm herŞeyİn yolunda olmasına
selam kizlar..
bende sizler gibi kasım annesi olucam kismetse..
C.tesi günü 2li testim war..Bana şans dileyin çok heyecanliyim,midemde kelebekler uçuşuyo sanki..
selam hatunlar
biraz önce doktordan geldim
başta biraz sinirlerimiz bozuldu ama sonrası çok şükür şimdilik iyi
kendi doktorumuzun cihazında ense kalınlığı 3mm çıktıkafamçokkarıştı
sonra bizi başka bi görüntüleme merkezine yönlendirdi orda 2.6 çıktı rahatladık biraz
kan testimiz yapıldı sonucu p.tesi alıcaz
bide bi pipilimiz oluyomuşhihoyyyt
2 doktorda aynı şeyi söyledi %95 erkek dediler
herşey yolundaymış çok şükür elleri parmakları herşeyi yerli yerinde çok net görüntüler verdiler inanılmaz bişi daha 1 ay önce bişi yoktu şimdi kocaman olmuş zemuszemus
günaydın kıslar nasılsınız.bugün gene mide bulantısı var offfffff..doktordan geliyorum..ikilitest sonucum temiz çıktı.bi sorun gözükmüyo dedi.bunuda atlattık.daha neler var bakalım.
Selam kızlar, doktorum bugün çağırdı ama izin alamadığım için gidemedim.. yarın sabah için izin aldım Allahtan. sabah gidicem.. ense kalınlığını almadı bugün için çağırdı işte.
zeynepcim, cumartesi gittim ama eşim dün arkadaşlarını maç izlemeye davet etmiş onlar gidene kadar da eve gidemedim.. doktora gittim ben de..boşuna gitmiş oldum kontrolüm de yandı..
çok yoğunum akşama evden girerim artık.. görüşürüz.
selam hatunlar
biraz önce doktordan geldim
başta biraz sinirlerimiz bozuldu ama sonrası çok şükür şimdilik iyi
kendi doktorumuzun cihazında ense kalınlığı 3mm çıktıkafamçokkarıştı
sonra bizi başka bi görüntüleme merkezine yönlendirdi orda 2.6 çıktı rahatladık biraz
kan testimiz yapıldı sonucu p.tesi alıcaz
bide bi pipilimiz oluyomuşhihoyyyt
2 doktorda aynı şeyi söyledi %95 erkek dediler
herşey yolundaymış çok şükür elleri parmakları herşeyi yerli yerinde çok net görüntüler verdiler inanılmaz bişi daha 1 ay önce bişi yoktu şimdi kocaman olmuş zemuszemus
selam kizlar..
bende sizler gibi kasım annesi olucam kismetse..
C.tesi günü 2li testim war..Bana şans dileyin çok heyecanliyim,midemde kelebekler uçuşuyo sanki..
kızlar slmmm iki dakikalık girdim ikili test sonucu için doktordaydımm hiç risk yok sonuç çok güzel dedi üçlü ve dörtlü test yapmıycam risk yok dedi bide cinsiyet kesin erkek pipiyi gördükk
kızlar benm bebeğimin baş popo mesafesi 50 mm. doktor normal dedi ama bana az gibi geldi.normal mi acaba
ay deme öyle yaaaaaa!
ben kızı çok istiyorum herkes kız olacak diyor.
tek çocuk istiyorum o da kız olsun istiyorum.
belli olanlar var fairylike cım.
ama 4. ay kesin diyorlar.
kıslar bende bişey soracağım henüz çok ağırlaşmadığım için normal ayakkabılar rahatsız etmiyor.
yaz için ayakkabı almam gerekiyor.
yazın nasıl ayakkabı giymeyi düşünüyorsunuz.
önerileriniz nelerdir?
allah gonlune gore versin tatlımfairylike cım ben erkek yeğenimi büyüttüm bol bol bibi gördüm.
ama kıza karşı bir zaafım var. anne kız olmak istiyorum.
cici cici etekler giydirip süslemek istiyorum.
önce sağlıklı olsun sonra kız olsun.
ben parmak arası giyemiyorum canım.
selam kızlar naber nasılsınız?Ya herkes cinsiyetleri öğrenmeye başlamış,öğrenenlerin cinsiyetleri çin takvimiyle tutuyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?