günaydın kıslar nasılsınız.bugün gene mide bulantısı var offfffff..doktordan geliyorum..ikilitest sonucum temiz çıktı.bi sorun gözükmüyo dedi.bunuda atlattık.daha neler var bakalım.
BEN ANNE OLMADAN ÖNCE! ♥
Anne olmadan önce: Gece ne kadar geç yatacağım ya da sabah ne kadar geç kalkacağımı düşünmezdim.Dişlerimi fırçalar, saçlarımı uzun uzun tarayabilirdim... Kesintisiz, düşüncesiz uyuyabilmenin kıymetini bilmezdim.Evimi her gün temizlerdim. Hatta süsler, püsler, küçük dekorasyon oyunları yapardım. Evimi dağıtacak şeylerin küçük oyuncaklar, yırtık kağıtlar olacağı aklıma bile gelmezdi... Saksılarımın zehirli olup olmadığını düşünmemiştim bile. Ya da banyoda duran el sabununun bir içecek gözüyle görülebileceğini... Üzerime bu kadar işeneceğini, kusulacağını ve daha da ilginci bundan rahatsız olmayacağımı bilemezdim. Gaz çıkartmanın eğlenceli tarafını göremezdim. Ağlayan bir bebeği aşısı yapılsın ya da test için kan alınacak diye böğüre böğüre kucağımda sıkabileceğimi bilmezdim. Ağlamaklı gözlere bakıp ağlayabileceğimi, minik bir tebessümden büyük mutluluklar yaşayabileceğimi düşünemezdim. Saatlerce uyuyan bir bebeği seyretmek için uyanık kalabileceğimi... Kalbimin vücudumun dışında bir yerlerde olabileceğini... Aç bir bebeği doyurmanın insanın ruhunu nasıl doyurabildiğini.. Bir anne ile çocuğunun arasındaki bağın göbek bağından çok daha sağlam olduğunu... Bu kadar küçük bir bedenin bu kadar büyük bir huzur verebileceğini...Düşünemezdim... Bütün bir gece boyunca, hatta geceler boyunca her şeyin yolunda gidip gitmediğini kontrol etmek için 10 dakikada bir uyanacağıma.Kapılardan nefes sesi dinleyeceğime.Başkasının öksürüklerinin ciğerimi parçalayabileceğine.Bir insan öpücüğünün kesilen parmağımın acısını dindirebileceğine.İnanamazdım.... İyiki bana bu duyguları yaşatıyorsun iyiki benimsin bebeğim....
değilim ama okulda çalışıyorum canım.
insan öğleden sonra 1-2 saat yatmak istiyor.
ayyy benimde en büyük korkum kusma meslesi.
naparım diye düşünüyorum.
biri yanımda kussa anında öğürmeye başlarım.
yada yolda görsem fenalıklar basardı. hemen kolanya şişemi alıp hem koklar hemde boynuma, koynuma sürerdim.
tahammül edemediğim konulardan biri.
evet bende ağlıyorum çocuk gibi.
o nedenle gazatenin magazin haberlerini okuyorum.
diğerlerinin başlıklarına bakıp okumuyorum.
haber seyretmiyorum.
günaydın kıslar nasılsınız.bugün gene mide bulantısı var offfffff..doktordan geliyorum..ikilitest sonucum temiz çıktı.bi sorun gözükmüyo dedi.bunuda atlattık.daha neler var bakalım.
kızlar ben de 12 mayıs'a aldım 2'li test randevumu. 2'li test ense kalınlığı ve kan testini barındırıyormuş anladığım kadarıyla ya da yanlış mı anladım ki? acaba aynı gün sonucu öğrenebiliyor muyuz? yaptıran arkadaşlar bilgi verebilir mi?
BEN ANNE OLMADAN ÖNCE! ♥
Anne olmadan önce: Gece ne kadar geç yatacağım ya da sabah ne kadar geç kalkacağımı düşünmezdim.Dişlerimi fırçalar, saçlarımı uzun uzun tarayabilirdim... Kesintisiz, düşüncesiz uyuyabilmenin kıymetini bilmezdim.Evimi her gün temizlerdim. Hatta süsler, püsler, küçük dekorasyon oyunları yapardım. Evimi dağıtacak şeylerin küçük oyuncaklar, yırtık kağıtlar olacağı aklıma bile gelmezdi... Saksılarımın zehirli olup olmadığını düşünmemiştim bile. Ya da banyoda duran el sabununun bir içecek gözüyle görülebileceğini... Üzerime bu kadar işeneceğini, kusulacağını ve daha da ilginci bundan rahatsız olmayacağımı bilemezdim. Gaz çıkartmanın eğlenceli tarafını göremezdim. Ağlayan bir bebeği aşısı yapılsın ya da test için kan alınacak diye böğüre böğüre kucağımda sıkabileceğimi bilmezdim. Ağlamaklı gözlere bakıp ağlayabileceğimi, minik bir tebessümden büyük mutluluklar yaşayabileceğimi düşünemezdim. Saatlerce uyuyan bir bebeği seyretmek için uyanık kalabileceğimi... Kalbimin vücudumun dışında bir yerlerde olabileceğini... Aç bir bebeği doyurmanın insanın ruhunu nasıl doyurabildiğini.. Bir anne ile çocuğunun arasındaki bağın göbek bağından çok daha sağlam olduğunu... Bu kadar küçük bir bedenin bu kadar büyük bir huzur verebileceğini...Düşünemezdim... Bütün bir gece boyunca, hatta geceler boyunca her şeyin yolunda gidip gitmediğini kontrol etmek için 10 dakikada bir uyanacağıma.Kapılardan nefes sesi dinleyeceğime.Başkasının öksürüklerinin ciğerimi parçalayabileceğine.Bir insan öpücüğünün kesilen parmağımın acısını dindirebileceğine.İnanamazdım.... İyiki bana bu duyguları yaşatıyorsun iyiki benimsin bebeğim....
değilim ama okulda çalışıyorum canım.
insan öğleden sonra 1-2 saat yatmak istiyor.
kızlar ben de 12 mayıs'a aldım 2'li test randevumu. 2'li test ense kalınlığı ve kan testini barındırıyormuş anladığım kadarıyla ya da yanlış mı anladım ki? acaba aynı gün sonucu öğrenebiliyor muyuz? yaptıran arkadaşlar bilgi verebilir mi?
gözün aydın canım.erkek bebeklerimiz çoğunlukta.inşallah kan testi sonucunda güzel çıkr.3 ten sonrasında sorun olabilir diye bakıyorlar.neyseki sonraki ölçümle rahatlamışsınselam hatunlar
biraz önce doktordan geldim
başta biraz sinirlerimiz bozuldu ama sonrası çok şükür şimdilik iyi
kendi doktorumuzun cihazında ense kalınlığı 3mm çıktıkafamçokkarıştı
sonra bizi başka bi görüntüleme merkezine yönlendirdi orda 2.6 çıktı rahatladık biraz
kan testimiz yapıldı sonucu p.tesi alıcaz
bide bi pipilimiz oluyomuşhihoyyyt
2 doktorda aynı şeyi söyledi %95 erkek dediler
herşey yolundaymış çok şükür elleri parmakları herşeyi yerli yerinde çok net görüntüler verdiler inanılmaz bişi daha 1 ay önce bişi yoktu şimdi kocaman olmuş zemuszemus
inşallah bizlere güzel haberler vereceksin canım.selam kizlar..
bende sizler gibi kasım annesi olucam kismetse..
C.tesi günü 2li testim war..Bana şans dileyin çok heyecanliyim,midemde kelebekler uçuşuyo sanki..
kızlar slmmm iki dakikalık girdim ikili test sonucu için doktordaydımm hiç risk yok sonuç çok güzel dedi üçlü ve dörtlü test yapmıycam risk yok dedi bide cinsiyet kesin erkek pipiyi gördükk
işte ilk prenses haberimizzz opuyorumnanaktan
herkese günaydın,
netimde sorun var yarına falan anca düzelirmiş o yüzden pek gelemiyorum. dr dün kan ve idrar tahlili yaptı. herşey normal ama biz yine de demir hapı kullanalım dedi. ferrum verdi. folbiol ü bırak artık yeterli değil o dedi yerine elevit verdi. bir de kan sulandırıcı iğnelere devam dedi bir sonraki kontrole kadar.. o zaman bakarız tamam mı devam mı diye dedi amanhiç sorun değil zaten onlar 7 ay kullanılıyor alıştım artık karnımdan vuruyorum..
hazımsızlık yaşıyorum çoğu zaman yemekten sonra karnım davul gibi oluyor, onu sordum bir hap verdi ama çok rahatsız olunca iç dedi. almadım o hapı napalım katlanırız..
erensezencim değerler iyi gibi ama tabi dr daha iyi bilir. haberlerini bekliyoruz..
günaydın herkezee dün kötü bir kşam geçirdim midem ço kötüydü nasıl bir yanmaa ağrı bulantııı hiç uyumadım bir ara dalmışım sabah gene aynı midem kahvaltı yaptım ama lokmakar ağzımda büyüyorrmide yanması için şurup vrmişti doktor onu içtim ama zorla oda midemi bulandırdıı şimdide sanki midemde taş varr ağrıyor gibi bulanıyor gibi zor duruyom iide tansiyonumda düşük heralde yada uykusuzluktan gözlerim kapanıyorrr bugün geçermi bilmiyorum ilaçlarım bitti onlar yazdırılacak birde bugün rapor çıkartmıştık sağlık ocağına gidilcek ama benim yürümeğe halim yokk öyle işte kızlarr hepinize güsel bir gün diliyorummm bulantısız :)
kızlar benm bebeğimin baş popo mesafesi 50 mm. doktor normal dedi ama bana az gibi geldi.normal mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?