2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın kıslar nasılsınız.bugün gene mide bulantısı var offfffff..doktordan geliyorum..ikilitest sonucum temiz çıktı.bi sorun gözükmüyo dedi.bunuda atlattık.daha neler var bakalım.

günaydın canım gözün aydın mide bulantında geçer İşallah yiyeilirsen yeşil zeytin ye benim bastıryo biraz ekşili ekşili

Selam kızlar, doktorum bugün çağırdı ama izin alamadığım için gidemedim.. yarın sabah için izin aldım Allahtan. sabah gidicem.. ense kalınlığını almadı bugün için çağırdı işte.
zeynepcim, cumartesi gittim ama eşim dün arkadaşlarını maç izlemeye davet etmiş onlar gidene kadar da eve gidemedim.. doktora gittim ben de..boşuna gitmiş oldum kontrolüm de yandı..
çok yoğunum akşama evden girerim artık.. görüşürüz.

çok fena oldum yaaa

bende haberleri izlemiyorum artık o saatte deniz yıldızı var ona bakıyorum :)

günaydın kıslar nasılsınız.bugün gene mide bulantısı var offfffff..doktordan geliyorum..ikilitest sonucum temiz çıktı.bi sorun gözükmüyo dedi.bunuda atlattık.daha neler var bakalım.

ay canım test ıcın cok sevındım hep boyle devam etsın ınsallah
bende bebişimi çok özledim:sinifsinif:

kızlar ben de 12 mayıs'a aldım 2'li test randevumu. 2'li test ense kalınlığı ve kan testini barındırıyormuş anladığım kadarıyla ya da yanlış mı anladım ki? acaba aynı gün sonucu öğrenebiliyor muyuz? yaptıran arkadaşlar bilgi verebilir mi?

evet canım doğrudur ult.ense kalınlığına bakıp söylüyo dr. hemen kan alıyolar ama hemen söylemiyolar onu 2-3 buluyo kan sonuçu

resmen ağlattı beni yaaa. ne kadar duygusallaştım ben böyle. ama müthiş anlatılmış yazıda

değilim ama okulda çalışıyorum canım.
insan öğleden sonra 1-2 saat yatmak istiyor.

sorma melodi aynı şeyi hergünnnn sayıklıyorumm bende. şuanda yine öyle bir uyku bastı ki beni. işkence resmen mafoldumben

2-3gun sonra öğrendim cnm

selam hatunlar
biraz önce doktordan geldim
başta biraz sinirlerimiz bozuldu ama sonrası çok şükür şimdilik iyi
kendi doktorumuzun cihazında ense kalınlığı 3mm çıktıkafamçokkarıştı
sonra bizi başka bi görüntüleme merkezine yönlendirdi orda 2.6 çıktı rahatladık biraz
kan testimiz yapıldı sonucu p.tesi alıcaz
bide bi pipilimiz oluyomuşhihoyyyt
2 doktorda aynı şeyi söyledi %95 erkek dediler
herşey yolundaymış çok şükür elleri parmakları herşeyi yerli yerinde çok net görüntüler verdiler inanılmaz bişi daha 1 ay önce bişi yoktu şimdi kocaman olmuş zemuszemus

selam kizlar..
bende sizler gibi kasım annesi olucam kismetse..
C.tesi günü 2li testim war..Bana şans dileyin çok heyecanliyim,midemde kelebekler uçuşuyo sanki..

gözün aydın canım.erkek bebeklerimiz çoğunlukta.inşallah kan testi sonucunda güzel çıkr.3 ten sonrasında sorun olabilir diye bakıyorlar.neyseki sonraki ölçümle rahatlamışsın

bafocum bende denizyıldızını seyrediyorum dizilerim başlayana kadar.

begümcümakşama kadar ayaklarımız sallanıyor. napcaz böyle*

ilona çok sevindim canım.

fairylike güzel haberlerle gel inşallah.

kızlar slmmm iki dakikalık girdim ikili test sonucu için doktordaydımm hiç risk yok sonuç çok güzel dedi üçlü ve dörtlü test yapmıycam risk yok dedi bide cinsiyet kesin erkek pipiyi gördükk

sezen hayırlı olsun,
haftaya randevu alayım en iyisii.. herkesi öpüyorum. yine uyuyayım biraz görüşürüz..

Eren sezen ve ılona gÖzÜnÜz aydın
gÜzel sonuÇlar ve pıpılı bebıŞ haberlerıyle gelmıŞsınız
Çok sevındım herŞeyın yolunda olmasına

erencim gözün aydın!
kıslar çoğunluğun erkek bebeği oluyor,
tedirgin oldum yaaa! ben kız istiyorum çok.
kız dönemi diye hamile kalmıştım.
hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum.

kızlar benm bebeğimin baş popo mesafesi 50 mm. doktor normal dedi ama bana az gibi geldi.normal mi acaba

kızlar slmmm iki dakikalık girdim ikili test sonucu için doktordaydımm hiç risk yok sonuç çok güzel dedi üçlü ve dörtlü test yapmıycam risk yok dedi bide cinsiyet kesin erkek pipiyi gördükk

çok sevindim. maşallah oğluşunun pipisine o zaman tebrikler:dance:

selam tatlım, hazımsızlığı bende yaşıyorum, banada dr.um ferrum ve elevit verdi ama hazırlıklı ol ferrum dışkıyı siyah renk yapıyo şimdiden haberin olsun cnm benim haberim yoktu acayip ürktüm...

geçmiş olsun kendine ii bak, akşam hafif şeyler yemeğe bak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…