2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

anladım cnmm 1 ay için içini yiycekk bariş hemen alsalar sıvıyıda bir an önce sonucu öğrensek ama dua et tek çare oo canım allahın izniyle sorun olmıycak bebişinde

anladım cnmm tamam

kızlarrrr çilekte clinique güneş kremleri indirimde.
kullanan var mı nasıl alayım mı?

ayyy bende çok merak ediyorum yarın öğrenicez dimi. kime göndereceğimizi bilicez. bize kim göndericek onu bilmicez değil mi
aynnen öyle olacak :1ninca:

haftaya adreslerinizi toplamaya başlarım.. müsait olanlar

nicklerini
ad ve soyadlarını
adreslerini
telefonlarını

bana özelden yazarlarsa süper olur..

merhaba kızlar benım randevu pazartesıydı dr aradım cumartesı gelebılır mıyım dedım cok tedirgınım bır arkadasım kontrole gitti kı bebegı ölmuş 9 haftalık cok tedirgın oldun kızlar ya hıç anlamamaışta

Herkese günaydın geçmişi okuyup gelicem

Ayy var ya böyle şeyleri bende çok duyuyorum 2 hafta önce bende sırf kontrol için başka doktora gidip baktırdım kalbi atıyor mu diye, aslında bu haftada gitsem iyi olacak daha benim kontrolüme 2 hafta var çok endişeleniyorum, gerçektende hiç belirtisi yokmuş. Allah korusun herkesin bebeğini :Saruboceq:

bunu ben de yaşamıştım ama herkese olacak diye birşey yok.. Allaha emanet dicez. sen de çok kafana takma canım..

merhabalar kızlar nasılsınız
benim bugün midem biras daha iyi çok değil biraz iyi:) düne göre iyiyim amaa işlerde yavaş yavaş hareketleniyoo bende heyacan yaptım şimdi kim kime ne alacak ilk defa katılıyorum hediye çekilişine arkadaşım paylaşmıştı bu heyacanı katılmak burda nasipmiş :) ve burda olmaktan büyük mutluluk duyuyorumm :):) hepinize güsel bulantısız bir gün diliyorum :)

mrb kızlar nasılsınız dün artık baş dönmedinden dolayı dr a gittim tansiyonum 8 e 3 çıktı
dr um bu durumun gayet normal olabileceğini bişeyler yemem konusunda kendimi zorlamamam gerektiğini söyledi
3.ayın bitinceye kadar gününü kurtarmaya calış dedi
bebişimi ultrasonda gördüm kıpır kıpır dı
ilk tahmin cinsiyeti erkek olabilir dedi

tosti arkadaşım herpimiz yaşıyoruz bu duyguyu inan benimde haftaya cumartesi kontrolüm var çok heyacanlıyım istemesemde endişeleniyorum ama iyi düşünelimki iyi olsun allah hepimizin bebeklerini korusun

üzülünür tabi ama cokta dert etme bence bi sorun yoktur yaştan belki de riskr grubun girmişdir cok kısa zaman mübarek gün hürmetine ii haberlerinede alırız dualerımız seninle canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…