maalesef ben riskli gruptayım cnm yaşım 36 olduğu için, salak doktorlar 3 senemi boşuna yemeselerde belki bu riskle hiç karşılaşmayacaktım, doktorum zaten yaştan dolayı endişeli olduğu için hemen amniyo demiştir, riske atmayalım hiç bi şi emin olalım dedi...olalım bakalım...
canım limit yok isteyen istediğini istediği kadar alır.. tabi abartmak da olmaz.. kargo ödemesini gönderen yapıyor.. ptt kargo yu önericem size hem ucuz hem de diğerleri gibi hızı. renklere siz karar vericeksiniz artık. ister sadece anneye alın ister bebege ister her ikisine. illa tekstil olcak diye bişey de yok tabi aklınıza ne gelirse. önemli olan hediye heyecanını yaşamak..
anladım cnmm tamam
akşam eşime çektiricem eşleşmeleri kaydirigubbakcemile3
akşam eşime çektiricem eşleşmeleri kaydirigubbakcemile3
ayy heyecan yaptım kim kime çıkcak acaba ohaoldumsmile
ayyy bende çok merak ediyorum yarın öğrenicez dimi. kime göndereceğimizi bilicez. bize kim göndericek onu bilmicez değil mi
kızlarrrr çilekte clinique güneş kremleri indirimde.
kullanan var mı nasıl alayım mı?
aynnen öyle olacak :1ninca:ayyy bende çok merak ediyorum yarın öğrenicez dimi. kime göndereceğimizi bilicez. bize kim göndericek onu bilmicez değil mi
aynnen öyle olacak :1ninca:
haftaya adreslerinizi toplamaya başlarım.. müsait olanlar
nicklerini
ad ve soyadlarını
adreslerini
telefonlarını
bana özelden yazarlarsa süper olur..
ne güzell ya hediye almak uzaktan bi yerdenn
merhaba kızlar benım randevu pazartesıydı dr aradım cumartesı gelebılır mıyım dedım cok tedirgınım bır arkadasım kontrole gitti kı bebegı ölmuş 9 haftalık cok tedirgın oldun kızlar ya hıç anlamamaışta
merhaba kızlar benım randevu pazartesıydı dr aradım cumartesı gelebılır mıyım dedım cok tedirgınım bır arkadasım kontrole gitti kı bebegı ölmuş 9 haftalık cok tedirgın oldun kızlar ya hıç anlamamaışta
ayyy valla insan heycanlanıyor yaaa. şimdiden düşünüom ne alsam die sositososito
bunu ben de yaşamıştım ama herkese olacak diye birşey yok.. Allaha emanet dicez. sen de çok kafana takma canım..
ense kalınlığı 1.2 mm boyuda 6.3 cm çıkmıştı, dr. um gayet normal demişti, ama kan testi 3 testten ikisi riskli çıktığı için üçlüyle vakit kaybetmeden hemen amniyo yapalım dedi, benim yaş faktörüde var cnm, 35 yaşından itibaren riskli gurubuna giriyosun zaten, oooffff çok canım sıkıldı aslında eşime belli etmedim ama üzüldüm ne yalan sölim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?