2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba herkese
Ben her zaman giremiyorum çünkü bilgisayar başımı ağrıtıyor arada bir giriyorum öyle olunca sayfalara hiç yetişemiyorum geçmişi okuyamıyorum ama takip edebildiğim kadar takip ediyorum sizi...
Benimde bebeğim erkek büyük bir ihtimalle bacaklarını sele serpe açmış yatıyordu canım benim :))
Benim bugünlerde sadece gaz sorunum var karnım acayip şişiyor...o yüzden yürümeye çalışıyorum hergün ama çabuk yoruluyorum...
2.trimester dönemi 13,hafta bitince başlıyor di mi kızlar o zaman daha dinç oluyormuşsun en güzel dönemmiş...opuyorumnanaktan

kızlar size yaşanan tecrübeden yola çıkarak bişey söyleyeyim eltim geçen hafta görümcem bu hafta doğum yaptı bebişlere karıştık hergün seviyorum onları eltim 4 kg görümcem 3.5 kg doğurdu yenidoğan prima bez almışlardı hiç kullanamadılar yenidoğen yerine 3 aylık yazıyo üzerinde bezin en küçük beden ondan kullanabildiler bebeğin göbeği düşmediği için bezi sıkı sıkı kapatamadılar yenidoğanda küçük geldi bacaklarını sıktı bebişlerin almayın derim ben 3 aylık yazan bedeni alın daha rahat

fairycim sekiz kilo mu aldın çokmuş ya, ben şimdiden 2.5 kilo aldı diye üzülüyorum, ilk dönem hiç kilo almamak en iyisiymiş aslında ama her yediğim yarıyor sanırım. :) aşırı da yemiyorum..

durun ben doktora gideyim cinsiyetini öğreniyim ondan sonra hediyeyi alın haaaaaaa.. meraktan çatlıcam haftaya salı ya da çarşamba gideyim diyorum. bir ben kaldım öğrenemeyen.

kombi servisi geldi, kombinin fanı bozulmuş söküp götürdüler, tamir edip yarın geri getirceklermiş, ooffff sinir bi durum böle kombisiz kaldım şimdi, neyse halletsinlerde....terslikler üst üste gelir derler ya...

Su içiyorsunuz değil mi? Su, doku metabolizmasının vazgeçilmez bir ögesidir ve bu özellikleriyle aslında bir besin maddesi olarak görülebilir. Günde en az 8 bardak su içmeye ve sıvı gıdalar almaya özen gösterin. Bu miktar yaz aylarında artmalıdır.

Pratik olarak söylemek gerekirse: idrar renginizin açık sarı olması yeterince sıvı aldığınızın güvenli bir göstergesidir.

GEBELıKTE SUYUN ÖNEMı

durun ben doktora gideyim cinsiyetini öğreniyim ondan sonra hediyeyi alın haaaaaaa.. meraktan çatlıcam haftaya salı ya da çarşamba gideyim diyorum.

git inş.gösteriri seninki benimki dün açmış bacaklarını oturuyoduu 3 dönüm bostan yan gel yat osman:roflol: ohh keyif yerinde tabi bulantı tiksinti halsiziliği biz çekiyoruz

neyse yarın kısa bi zaman allahtan haftaya kalmadı cnm sıkma canını herşey yoluna giricek olumunekankayizsmile

görümcemin 4 aylık bebişi var ondanda kemik gelişimi ile ilgili sorun varmış, kafasını tutmakta zorlanıyormuş, fizik tedavi görecekmiş herhalde, dün akşam bide onu öğrendik, diorum ya terslikler üst üste gelio...

ay kıyamam yaçok geçmiş olsun dünde komşumuzun gelini pazar günü doğum yapmıştı bebek dün ölmüş onu öğrendim sinirim bozuldu

neyse yarın kısa bi zaman allahtan haftaya kalmadı cnm sıkma canını herşey yoluna giricek olumunekankayizsmile

ya bizim servisler ne dandik, adamlar geçen sefer kombiyi alıp götürdü tamir ettik die geri getirdi, bi taktılar kombi deli gibi fan sesi çıkartıyo, bu ne böle dedim, öncedende böle çalışıyordu siz fark etmemişsiniz dedi adam benim sinirimi zıplattı tartıştık kombiyi öle bırakıp gittiler, şimdi aynı adam gelmiş bunun fanı bozuk onun için ateşlemeyi yapmıyo dio, ölürmüsün öldürürmüsün,

geçen sene kombiyi güya komple elden geçirdiler ve 2 yıl garanti verdiler, onun için şimdi her şeyini mecbur gelip yapıyorlar ama nasıl yapıyorlar tabi...

türk işi yapıyolar cnmm zaten neyimiz doğrukii baştan savma yapıtıkları için böyle oluyoklava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…