canın niye bu kadar acıyo o alet çok kalın değil ince bişeyy rahim ters olduğundanmı acıyo acaba
kasmadandır ben iki kere baktırdım alttan acı olmadı
bakalim yarin yine olcakmi bende..
bi an önce yarin sabah olsun istiorum..
kalbim pır pır atio
doktorla konuşcam belki ordanda bi diyetisyene giderim..
bence karından bakar büyümüştüğr çünkü bebişin kaç kilosun cnm
62 ile hamile kaldim 70 kiloyum şu anda
artik bi dur demek lazim bence
gidişat pek ii gelmio bana
durun ben doktora gideyim cinsiyetini öğreniyim ondan sonra hediyeyi alın haaaaaaa.. meraktan çatlıcam haftaya salı ya da çarşamba gideyim diyorum.
kombi servisi geldi, kombinin fanı bozulmuş söküp götürdüler, tamir edip yarın geri getirceklermiş, ooffff sinir bi durum böle kombisiz kaldım şimdi, neyse halletsinlerde....terslikler üst üste gelir derler ya...
görümcemin 4 aylık bebişi var ondanda kemik gelişimi ile ilgili sorun varmış, kafasını tutmakta zorlanıyormuş, fizik tedavi görecekmiş herhalde, dün akşam bide onu öğrendik, diorum ya terslikler üst üste gelio...
ay kıyamam yaçok geçmiş olsun dünde komşumuzun gelini pazar günü doğum yapmıştı bebek dün ölmüş onu öğrendim sinirim bozuldu
neyse yarın kısa bi zaman allahtan haftaya kalmadı cnm sıkma canını herşey yoluna giricek olumunekankayizsmile
ya bizim servisler ne dandik, adamlar geçen sefer kombiyi alıp götürdü tamir ettik die geri getirdi, bi taktılar kombi deli gibi fan sesi çıkartıyo, bu ne böle dedim, öncedende böle çalışıyordu siz fark etmemişsiniz dedi adam benim sinirimi zıplattı tartıştık kombiyi öle bırakıp gittiler, şimdi aynı adam gelmiş bunun fanı bozuk onun için ateşlemeyi yapmıyo dio, ölürmüsün öldürürmüsün,
geçen sene kombiyi güya komple elden geçirdiler ve 2 yıl garanti verdiler, onun için şimdi her şeyini mecbur gelip yapıyorlar ama nasıl yapıyorlar tabi...
ay kıyamam yaçok geçmiş olsun dünde komşumuzun gelini pazar günü doğum yapmıştı bebek dün ölmüş onu öğrendim sinirim bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?