2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sealm kizlar..
benimde yarin 2li test günüm..
sabah 9 da randewun doktorla.
heyecanliyim çok.

Günaydın annişlera.s.
Kuralar,eşleştirmeler belli olacakmış.Ben bebeğe hediye alırım sanıyorum.

Kızlar dün kontrolümüz vardı.Çok güzel geçti.Eşim de gelebildi ve hareketlerini gördü.Çok hareketliydiler,özellikle bir tanesi zıpladı durdu.Ense kalınlıklarını ölçtü doktor.İyi çıktı.

sanırım 1,5 gibi bir değerdi,kan da verdim.Haftaya çarşamba alıp sonuçlarını dktoruma göstereceğim.Sırtlarını da ölçtü,mideleri oluşmuş dedi.Sağolsun doktorumuz iyi şeyler söyledi,rahatlattı.Cinsiyet tahmini için erken dedi doktor.

Kızlar maşallahı var benimkilerin 1 hafta önden gidiyorlarmış.Bende burda duydum ya,hemen sordum erkek olasılığı bu durumda artıyormuş,doğru mu dedim.Belli olmaz,yok öyle bir şey dedi.Bakalım

benim doktorum da emin olmamakla birlikte erkek diyebiliriz dedi bebişime ikili teste geldiğinde kesin sonucu o zaman öğrenirsin dedi
size bişey sorucam ikili test için alttan mı bakıyorlar bir ark bana öyle dedi de

ben bebeğe almayı düşünüyorum annenin zevkini bilemediğim için riske girmiycemm

bende öyle düşünüyorum aslında. şöle cinsiyeti de kesin birine çıkarsam kolay olur sositososito kaydirigubbakcemile3

bende de çok arttı baş dönmeleri. düşüp kalıcam bi yerde ona korkuyorum eyvahedigeldismile
amaninnn bi tahmin daha ne güzelll :asigim:
herhalde en sona ben kalıcam :tomato:

ölçümlerin iyi çıkmış kandada sorun olmaz inş.. cinsiyet gözükür aslında niye tahminde bulunmadıki doktorun

kızlar netim gitti yazdıklarım silinmiş.
çarpıntı hissim bugünde oldu ama reviri aradım. endişelenek birşey yok dedi hemşire ablam.
bu aylarda normal derin nefes al stres yapma dedi.
şükür şu an daha iyiyim.
kızlar iş yerinde arada acıkıyoruz ya. ben hep çubuk kreker yiyordum.
bugün peynirli eti crax aldım. daha hoşuma gitti.
daha doyurucu. bundan sonra favorim olacak eğer bulantı yapmazsa.

en güzeli orta renkler almak ne olur ne olmaz beyaz sarı yeşil gibi..

benim doktorum da emin olmamakla birlikte erkek diyebiliriz dedi bebişime ikili teste geldiğinde kesin sonucu o zaman öğrenirsin dedi
size bişey sorucam ikili test için alttan mı bakıyorlar bir ark bana öyle dedi de

benimde yarin ikili test günüm.
ama doktor bugüne kadar hep alttan bakti bana.
sanirim yarinda öle bakicak.

tansiyonuna baktırdın mı bnm ki tansiyon kaynaklıymış

benimde yarin ikili test günüm.
ama doktor bugüne kadar hep alttan bakti bana.
sanirim yarinda öle bakicak.

kimi doktor alttan bakma taraftarı daha iyi sonuç alınması bakımından hayırlısı benim ilk muayenede canım çok acıdı nerdeyse aglayacaktım o yüzden alttan muayene deyince o kadar korktum ki

dedim ki arkadaşıma sadece ilk muayeneye alttan bakıyorkar ondan sonrası için karından dedim hayır olur mu öle şey alttan dedi açıkcası korkmuştum sevindim şimdi

benimde ilk kontrollerim alttan oldu kalp atışını duyduk ondan sonra karına geçtik ölçümüde karından baktıı zaten kocaman olmuşlar karındanda net gözüküyo

hadi seninde gözün aydın canımm kaydirigubbakcemile5 bir hafta önden gidiolar demek.. bakalım seninkilerin c,insiyeti belli olduğunda nasıl çıkacak.

kimi doktor alttan bakma taraftarı daha iyi sonuç alınması bakımından hayırlısı benim ilk muayenede canım çok acıdı nerdeyse aglayacaktım o yüzden alttan muayene deyince o kadar korktum ki

3 hafta önce gittiğimde karnimdan bakti ama göremedi.
alttan bakmam lazim dedi.rahmim tersmiş benim ama önemli bişi diil dedi.
benimde canım çok yanio ama napiim,çiğlik çiğilia ultrason çektiriom :umursamaz:

ölçümlerin iyi çıkmış kandada sorun olmaz inş.. cinsiyet gözükür aslında niye tahminde bulunmadıki doktorun

hadi seninde gözün aydın canımm kaydirigubbakcemile5 bir hafta önden gidiolar demek.. bakalım seninkilerin c,insiyeti belli olduğunda nasıl çıkacak.

Sağolun kızlar. Darısı diğer arkadaşlarımın başına.:Saruboceq:
Nalan;ın da sonuçları iyi çıkacak inanıyorum:Saruboceq:

Şimdi kahvaltı zamanı,görüşürüz kızlarzemuszemus

benimde canım çok yanio ama napiim,çiğlik çiğilia ultrason çektiriom :umursamaz:

canın niye bu kadar acıyo o alet çok kalın değil ince bişeyy rahim ters olduğundanmı acıyo acaba

allahalla neden o kadar acıyo ki canım. bu arada daha ben hiçççç alttan muayene olmadım biliomusunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…