benim doktorum da emin olmamakla birlikte erkek diyebiliriz dedi bebişime ikili teste geldiğinde kesin sonucu o zaman öğrenirsin dedi
size bişey sorucam ikili test için alttan mı bakıyorlar bir ark bana öyle dedi de
ben bebeğe almayı düşünüyorum annenin zevkini bilemediğim için riske girmiycemm
mrb kızlar nasılsınız dün artık baş dönmedinden dolayı dr a gittim tansiyonum 8 e 3 çıktı
dr um bu durumun gayet normal olabileceğini bişeyler yemem konusunda kendimi zorlamamam gerektiğini söyledi
3.ayın bitinceye kadar gününü kurtarmaya calış dedi
bebişimi ultrasonda gördüm kıpır kıpır dı
ilk tahmin cinsiyeti erkek olabilir dedi
Günaydın annişlera.s.
Kuralar,eşleştirmeler belli olacakmış.Ben bebeğe hediye alırım sanıyorum.
Kızlar dün kontrolümüz vardı.Çok güzel geçti.Eşim de gelebildi ve hareketlerini gördü.Çok hareketliydiler,özellikle bir tanesi zıpladı durdu.Ense kalınlıklarını ölçtü doktor.İyi çıktı.
sanırım 1,5 gibi bir değerdi,kan da verdim.Haftaya çarşamba alıp sonuçlarını dktoruma göstereceğim.Sırtlarını da ölçtü,mideleri oluşmuş dedi.Sağolsun doktorumuz iyi şeyler söyledi,rahatlattı.Cinsiyet tahmini için erken dedi doktor.
Kızlar maşallahı var benimkilerin 1 hafta önden gidiyorlarmış.Bende burda duydum ya,hemen sordum erkek olasılığı bu durumda artıyormuş,doğru mu dedim.Belli olmaz,yok öyle bir şey dedi.Bakalım
karından bakıyolar cnm
bende öyle düşünüyorum aslında. şöle cinsiyeti de kesin birine çıkarsam kolay olur sositososito kaydirigubbakcemile3
bende de çok arttı baş dönmeleri. düşüp kalıcam bi yerde ona korkuyorum eyvahedigeldismile
amaninnn bi tahmin daha ne güzelll :asigim:
herhalde en sona ben kalıcam :tomato:
benim doktorum da emin olmamakla birlikte erkek diyebiliriz dedi bebişime ikili teste geldiğinde kesin sonucu o zaman öğrenirsin dedi
size bişey sorucam ikili test için alttan mı bakıyorlar bir ark bana öyle dedi de
bende öyle düşünüyorum aslında. şöle cinsiyeti de kesin birine çıkarsam kolay olur sositososito kaydirigubbakcemile3
bende de çok arttı baş dönmeleri. düşüp kalıcam bi yerde ona korkuyorum eyvahedigeldismile
amaninnn bi tahmin daha ne güzelll :asigim:
herhalde en sona ben kalıcam :tomato:
benimde yarin ikili test günüm.
ama doktor bugüne kadar hep alttan bakti bana.
sanirim yarinda öle bakicak.
dedim ki arkadaşıma sadece ilk muayeneye alttan bakıyorkar ondan sonrası için karından dedim hayır olur mu öle şey alttan dedi açıkcası korkmuştum sevindim şimdi
Günaydın annişlera.s.
Kuralar,eşleştirmeler belli olacakmış.Ben bebeğe hediye alırım sanıyorum.
Kızlar dün kontrolümüz vardı.Çok güzel geçti.Eşim de gelebildi ve hareketlerini gördü.Çok hareketliydiler,özellikle bir tanesi zıpladı durdu.Ense kalınlıklarını ölçtü doktor.İyi çıktı.
sanırım 1,5 gibi bir değerdi,kan da verdim.Haftaya çarşamba alıp sonuçlarını dktoruma göstereceğim.Sırtlarını da ölçtü,mideleri oluşmuş dedi.Sağolsun doktorumuz iyi şeyler söyledi,rahatlattı.Cinsiyet tahmini için erken dedi doktor.
Kızlar maşallahı var benimkilerin 1 hafta önden gidiyorlarmış.Bende burda duydum ya,hemen sordum erkek olasılığı bu durumda artıyormuş,doğru mu dedim.Belli olmaz,yok öyle bir şey dedi.Bakalım
kimi doktor alttan bakma taraftarı daha iyi sonuç alınması bakımından hayırlısı benim ilk muayenede canım çok acıdı nerdeyse aglayacaktım o yüzden alttan muayene deyince o kadar korktum ki
ölçümlerin iyi çıkmış kandada sorun olmaz inş.. cinsiyet gözükür aslında niye tahminde bulunmadıki doktorun
hadi seninde gözün aydın canımm kaydirigubbakcemile5 bir hafta önden gidiolar demek.. bakalım seninkilerin c,insiyeti belli olduğunda nasıl çıkacak.
3 hafta önce gittiğimde karnimdan bakti ama göremedi.
alttan bakmam lazim dedi.rahmim tersmiş benim ama önemli bişi diil dedi.
benimde canım çok yanio ama napiim,çiğlik çiğilia ultrason çektiriom :umursamaz:
3 hafta önce gittiğimde karnimdan bakti ama göremedi.
alttan bakmam lazim dedi.rahmim tersmiş benim ama önemli bişi diil dedi.
benimde canım çok yanio ama napiim,çiğlik çiğilia ultrason çektiriom :umursamaz:
canın niye bu kadar acıyo o alet çok kalın değil ince bişeyy rahim ters olduğundanmı acıyı acaba
benim de acnım çok acımıştı heralde kendimizi çok kasıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?