eşleşmeler tamam.. adres bilgilerini vermeyen arkadaşlar var onlar da tamamlansın, özel mesajla bildiricem herkese :)GÜnaydınn arkadaŞlar topıkte kımse yok pek bıjoux arkadaŞım yaptın mı kıs eŞleŞtırmeyı aÇıklıycan mı bugun :)
yok keçiboynuzu pekmezi içiyorum. burda konuşmuştuk atladın heralde canım. hemen senin yan taraftaki büyük aktardan alabilirsin.her sabah 1 kaşık. bebek iyi beslensin kilo alsın diye. bir arkadaşım söylemişti. özgeyle başladık 1 hafta oldu nerdeyse..süprrr nasılsın msn nim açılmıyor pekmez ne pekmezi içiyorsun kıss bende alayimmm üzüm pekmezimi
kızlar geçer sandım geçmedi hala devamlı uykum var hem de nasıl, sizin de hep uykunuz geliyor mu ne kadar çok uyumuş olsanız da?
bijoux günaydın canım bugün dr gidicem inş. güüzel sonuçlarla dönerim sen nasılsın cnm
eşleşmeler tamam.. adres bilgilerini vermeyen arkadaşlar var onlar da tamamlansın, özel mesajla bildiricem herkese :)
günaydın kızlar...
dün konturolümüz vardı...malesef bebeklerimden birinin trizomi 18 riski yüksek çıktı..durum demek o kadar ciddi kii bursa nın en ünlü profa yönlendirdi beni..moralim bozuk..üzgünüm .canım acıyor..amniosentez yapılacak önümüzdeki günlerde..ne olur duanızı eksik etmeyin...allahım hayırlısı ile sağlıkla sıhatle bebeklerimi bana bağışlasın..
günaydın canımm.kendini üzme o kadar. ikiz olduğu için gebeliğin önlem olsun die profa yönlendirmişlerdir. inşallah birşey çıkmayacak nalan arkadaşımızda da sende de canım. dua edelim gönlünü ferah tut. üzme bebişlerini
Günaydın, meybie canım içini ferah tut Allahım hayırlısından ayırmasın, bence de ikiz bebiş olduğu prof.un kontrol etmesi gerekiyordur. belki bilgilerinde yanlış giriş yapılmış olabilir.
dr.um kan verdiğim laboratuvarda özellikle iletmemi istedi, yanlış bilgiler girilebiliyormuş.
canım içini ferah tut Allah'ın izniyle iyi çıkacak sonucun..günaydın kızlar...
dün konturolümüz vardı...malesef bebeklerimden birinin trizomi 18 riski yüksek çıktı..durum demek o kadar ciddi kii bursa nın en ünlü profa yönlendirdi beni..moralim bozuk..üzgünüm .canım acıyor..amniosentez yapılacak önümüzdeki günlerde..ne olur duanızı eksik etmeyin...allahım hayırlısı ile sağlıkla sıhatle bebeklerimi bana bağışlasın..
adres bilgileri tamamlansın. kurbanlarınızı ve adreslerini birlikte yollicam. herkese özel mesaj attım tamamlanır sanıyorum bugün :1ninca:abbowww çok merak ettim yaaa :jeyyar: benim kini yolla bari kızz :jeyyar::jeyyar:
günaydın kızlar...
yok keçiboynuzu pekmezi içiyorum. burda konuşmuştuk atladın heralde canım. hemen senin yan taraftaki büyük aktardan alabilirsin.her sabah 1 kaşık. bebek iyi beslensin kilo alsın diye. bir arkadaşım söylemişti. özgeyle başladık 1 hafta oldu nerdeyse..
kızlar kantestim kötü çıkmış 1/73 amniyosentez yaptırmam gerekiyormuş, üzüldüm ama yapacak bi şi yok bakalım sonuç ne çıkacak, tarihi daha sonra bildireceklermiş, Allahım bebişimi bize bağışlasın...
günaydın kızlar...
nalancım çok üzüldüm..benimde kan testim kötü çıktı..1/83 benimde amniyosentez yaptırmam lazım..umarım rabbim hakkımızda hayırlsını nasib eder..ama çok ii perinatoloji uzmanına yaptır...tabii umarım merhatmetlisine ve uzamnına denk gelirsin..doktorumun yönlendirdiği prof sadece benden 800 tl muayane ücreti istedi..amniyosentez içinde bebek başına 800 istedi..tabiiki önemli değil bi yerde bu rakamlar..yeterki bebişlerimiz sağlıklı olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?