2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
GÜnaydınn arkadaŞlar topıkte kımse yok pek bıjoux arkadaŞım yaptın mı kıs eŞleŞtırmeyı aÇıklıycan mı bugun :)
eşleşmeler tamam.. adres bilgilerini vermeyen arkadaşlar var onlar da tamamlansın, özel mesajla bildiricem herkese :)

süprrr nasılsın msn nim açılmıyor pekmez ne pekmezi içiyorsun kıss bende alayimmm üzüm pekmezimi
yok keçiboynuzu pekmezi içiyorum. burda konuşmuştuk atladın heralde canım. hemen senin yan taraftaki büyük aktardan alabilirsin.her sabah 1 kaşık. bebek iyi beslensin kilo alsın diye. bir arkadaşım söylemişti. özgeyle başladık 1 hafta oldu nerdeyse..

günaydın kızlar...

dün konturolümüz vardı...malesef bebeklerimden birinin trizomi 18 riski yüksek çıktı..durum demek o kadar ciddi kii bursa nın en ünlü profa yönlendirdi beni..moralim bozuk..üzgünüm .canım acıyor..amniosentez yapılacak önümüzdeki günlerde..ne olur duanızı eksik etmeyin...allahım hayırlısı ile sağlıkla sıhatle bebeklerimi bana bağışlasın..

günaydın kızlarrrr sositosositosositososito

kızlar geçer sandım geçmedi hala devamlı uykum var hem de nasıl, sizin de hep uykunuz geliyor mu ne kadar çok uyumuş olsanız da?

canım bende öyleyim. ben işte olduğum için uyuyamıyorum bide tansiyonumu düşürüo oda.sürekli baş dönmesi sonucu mirmirmirmirmirmirmirmir

bijoux günaydın canım bugün dr gidicem inş. güüzel sonuçlarla dönerim sen nasılsın cnm

hadi güzel haberlerle gel canım. belki sen de öğrenirsin cinsiyetini. ben taa 28 mayısta gidicem bi daa. ozaman sölese bari

eşleşmeler tamam.. adres bilgilerini vermeyen arkadaşlar var onlar da tamamlansın, özel mesajla bildiricem herkese :)

abbowww çok merak ettim yaaa :jeyyar: benim kini yolla bari kızz :jeyyar::jeyyar:

günaydın canımm.kendini üzme o kadar. ikiz olduğu için gebeliğin önlem olsun die profa yönlendirmişlerdir. inşallah birşey çıkmayacak nalan arkadaşımızda da sende de canım. dua edelim gönlünü ferah tut. üzme bebişlerini

Günaydın, meybie canım içini ferah tut Allahım hayırlısından ayırmasın, bence de ikiz bebiş olduğu prof.un kontrol etmesi gerekiyordur. belki bilgilerinde yanlış giriş yapılmış olabilir.
dr.um kan verdiğim laboratuvarda özellikle iletmemi istedi, yanlış bilgiler girilebiliyormuş.

inş öyledir canımm..

dünyam karardı resmen...allah hepimiz için hayırlısını nasib etsinn...

canım içini ferah tut Allah'ın izniyle iyi çıkacak sonucun..

abbowww çok merak ettim yaaa :jeyyar: benim kini yolla bari kızz :jeyyar::jeyyar:
adres bilgileri tamamlansın. kurbanlarınızı ve adreslerini birlikte yollicam. herkese özel mesaj attım tamamlanır sanıyorum bugün
:1ninca:

canım içini rahat tut tatlım güzel haberler geleceğine inanıyorum canım benim. tatlım
ikiz oldukları için bu konuda uzman birine yönlendirmişler seni sanırım inş. iyi sonuçlarla bize haber verecek canım olumunekankayizsmile

bende atlamışım bu pekmez kısmını
peki tadı nasıl?
bu arada bijoux sende ticker yapsana takip etmem zor oluyordasempatiksalakcinni

günaydın,
üzüm pekmezi olmaz mı canım? demir takviyesi yerine mi içiyordun?

nalancım çok üzüldüm..benimde kan testim kötü çıktı..1/83 benimde amniyosentez yaptırmam lazım..umarım rabbim hakkımızda hayırlsını nasib eder..ama çok ii perinatoloji uzmanına yaptır...tabii umarım merhatmetlisine ve uzamnına denk gelirsin..doktorumun yönlendirdiği prof sadece benden 800 tl muayane ücreti istedi..amniyosentez içinde bebek başına 800 istedi..tabiiki önemli değil bi yerde bu rakamlar..yeterki bebişlerimiz sağlıklı olsun..

Meybiecim dualarım seninle canım inşallah herşey yolundadır.:Saruboceq:
Allah bebişlerini sağlıklı sihhatli sana bağışlasın.

Ama böyle durumlarda bir kaç doktora gidip iyice emin olmak gerekiyor.
Bir arkadaşım var bizimle aynı dönemde hamile kalan geçenlerde ikili testte ense kalınlığına 3.0 çıktı ve doktor çok riskli kan sonuçlarına bakalım demiş.
Kızın 2 günü zehir oldu sonra başka bir hastanede baktırdı 1.4 çıktı ve kan sonuçlarıda çok iyi çıktı.

Allah hepimizin bebişininin sağlık ve sıhhatle doğmasını nasip etsin :Saruboceq:

günaydın kıslar!
geçmişe bakamadım.
meybie canım üzme kendini gönlünü ferah tut. bir yalnışlık olamsın diye prof.a gitmen daha iyi canım.
güzel haberlerle geleceksin. bol bol dua et.
inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebişleri.

randevum ayın 17 sinde...zaman nasıl geçecek bilmiyorum...resmen kafam durdu..düşünemez hale geldiim.

meybiecim inşallah birşeycik yoktur canım. yalnız 800lira çok çok fazla geldi, tabii ben muayene ücretlerini bilmiyorum. Ama yine de bir maaş yani.. Biraz insafsızca geldi bana.

nalancım canım üzme kendini.
inşallah herşey yoluna girer. peki bu yaptırdığınız kan testi 2 li test mi oluyor.
ben ilk gittiğimde kan vermiştim orada mı belli olacak?
normal değerin kaç olması lazım?

canım bu özel doktor mu? sigorta karşılamıyor mu?
çok fazla bu rakam!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…