merhabalarrrr
şimdi doktordan geldimmm . Bebeğimi gördümmmm oynuyordu elleri ayakları .. Bi ara elini kaldırdı el salladı sankiikaydirigubbakcemile2
ense kalınlığını ölçtü sizinki uslu bebek dedi hemen ölçtü :) 1,1 çıktı . Kan verdim . Herşey güzel dedi doktor. 3lü teste gerek yok dedi.
Tam 12 haftalık olmuş öndeymiş çok sevindimm.
Cinsiyeti söylemedi genelde yanılma oluyor. 1 ay sonra kesinleşir dedi .
çok mutluyummm çok şükür allahıma :cüvcüv:
merhabalarrrr
şimdi doktordan geldimmm . bebeğimi gördümmmm oynuyordu elleri ayakları .. bi ara elini kaldırdı el salladı sankiikaydirigubbakcemile2
ense kalınlığını ölçtü sizinki uslu bebek dedi hemen ölçtü :) 1,1 çıktı . kan verdim . herşey güzel dedi doktor. 3lü teste gerek yok dedi.
tam 12 haftalık olmuş öndeymiş çok sevindimm.
cinsiyeti söylemedi genelde yanılma oluyor. 1 ay sonra kesinleşir dedi .
çok mutluyummm çok şükür Allahıma :CüvCüv:
cok sevındım tatlım hep boyle devam etsn ınsallah
gözünaydın cnm, Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah...
yarencim çok sevindim. bende çarşambayı sabırsızlıkla bekliyorum.
kızlar çikolata yiyince bebek hareketli mi oluyor?
aminnn hepimizin canımm
aminnn sağol cnm
sizin boyu kaç cm di benimki 5,44 az değil dimi bilmiyorumkismile
gözünaydın canım.ne güzel bi çoğunuz öğrendiniz.benim garantici doktorum söylemedi.bi daha bu ayın sonunda gideceğim.o zaman öğrenirim inşallah
Bizimki de normalde söylemiyorum ama çok net göründü yüksek ihtimalle kız diye ağzından kaçırdıohaoldumsmile, öncelikle sağlığı tabi gönlüne göre versin Allah sana da..
eline sağlık nalan bende de ütüler biriktii.. yapmam lazım ama ne zaman?
benim devam edio..herhangi bir sakınca yok ama yinede twsiye etmiorum dedi doktor.
Zaten 7 aylik ewliyim ben.hiçbişey anlamadim kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
bovidik seni listeye almayacakmıyızbilmiyorumkismile
canim cok sevindim hersey yolundaymis gözün aydin eldemi salladi bebisin teyzesi yesin onuopuyorumnanaktanmerhabalarrrr
şimdi doktordan geldimmm . bebeğimi gördümmmm oynuyordu elleri ayakları .. bi ara elini kaldırdı el salladı sankiikaydirigubbakcemile2
ense kalınlığını ölçtü sizinki uslu bebek dedi hemen ölçtü :) 1,1 çıktı . kan verdim . herşey güzel dedi doktor. 3lü teste gerek yok dedi.
tam 12 haftalık olmuş öndeymiş çok sevindimm.
cinsiyeti söylemedi genelde yanılma oluyor. 1 ay sonra kesinleşir dedi .
çok mutluyummm çok şükür Allahıma :CüvCüv:
Aslında özelden mesaj atmaya çalıştım mesaj saym yetersizmiş sana ulaştıramadım:roflol:
Sonra burdan yazdım gözüne ilişmedi sanırsam
Hemmen yazıyorum bilgilerimi zevkle sengözlerimebaksanab SAT:10 Şubat
BDT:17 Kasım Yaşım:33 Kilom:62 Cinsiyet:kız
İkili test sonucumuzu 10 Mayısta alıcaz
Bu arada bugün boyu 58.8mm NT:0.8 mm bu NT ense kalınlığı sanırım 12 hafta 3 günlük diye yazmış notunda doktorum nazal kemik (+) burnu oluşmuş demek galiba:ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?