canım FINFIK arkadaşımıza katılıyorum başka bir yerde daha bu testi yaptırsan belki de sonuç yanlış olabilir tatlım
geçmişte okudum ilona nın başına gelmişti başka bir yerde yaptırtığında değerleri normal çıkmıştı
tatlım canını sıkma hep boyle cıkıyor ama sonra sapasağlam oluyor yavrular. ıkız oldugu ıcın doktor emın olmak ıcın yapmıstır. ama doktor bıraz fazla ıstememısmı resmen acımasızlık acaba ıstanbula mı gelsen. adam orda tek dıye belkı bu kadar yuksektır.
meybiecim inşallah birşeycik yoktur canım. yalnız 800lira çok çok fazla geldi, tabii ben muayene ücretlerini bilmiyorum. Ama yine de bir maaş yani.. Biraz insafsızca geldi bana.
canım bu özel doktor mu? sigorta karşılamıyor mu?
çok fazla bu rakam!
biraz tatlı ama tavsiye ederim sen de iç canım pekmezi..bende atlamışım bu pekmez kısmını
peki tadı nasıl?
bu arada bijoux sende ticker yapsana takip etmem zor oluyordasempatiksalakcinni
olur heralde canım.. bana arkadaşım söyledi bebeğe kilo aldırıyomuş çabuk geliştiriyormuş diye. ben de içiyorum.. pekmezden zarar gelmez sonuçta. hem düşünürsek doğumda ve sonrasında baya kan kaybedicez, o yüzden bize baya faydası olur..günaydın,
üzüm pekmezi olmaz mı canım? demir takviyesi yerine mi içiyordun?
çekiliş sonuçlarını merak ediyormuşsunuz hadi nickleri mesaj atayım, adresleri de sonra atarım artık :)
tamam canım boşalttım..canım msj kutun dolmuş boşaltırsan msj göndericem sana
cnm endişelenecek bişey yok bi tüp alıyor sadece. ne zaman senin kontrol?
evet cnmm ancak dua etmek lazım hiç bişeyin garantisi yok aslında doğunca gözümle görmeden bebişimi içim rahat etmiycekk
günaydın kızlar...
dün konturolümüz vardı...malesef bebeklerimden birinin trizomi 18 riski yüksek çıktı..durum demek o kadar ciddi kii bursa nın en ünlü profa yönlendirdi beni..moralim bozuk..üzgünüm .canım acıyor..amniosentez yapılacak önümüzdeki günlerde..ne olur duanızı eksik etmeyin...allahım hayırlısı ile sağlıkla sıhatle bebeklerimi bana bağışlasın..
nalancım çok üzüldüm..benimde kan testim kötü çıktı..1/83 benimde amniyosentez yaptırmam lazım..umarım rabbim hakkımızda hayırlsını nasib eder..ama çok ii perinatoloji uzmanına yaptır...tabii umarım merhatmetlisine ve uzamnına denk gelirsin..doktorumun yönlendirdiği prof sadece benden 800 tl muayane ücreti istedi..amniyosentez içinde bebek başına 800 istedi..tabiiki önemli değil bi yerde bu rakamlar..yeterki bebişlerimiz sağlıklı olsun..
allah razı olsun kızlar...umarım nalanda bende güzel haberlerle geliriz....
nalancım canım üzme kendini.
inşallah herşey yoluna girer. peki bu yaptırdığınız kan testi 2 li test mi oluyor.
ben ilk gittiğimde kan vermiştim orada mı belli olacak?
normal değerin kaç olması lazım?
çekiliş sonuçlarını merak ediyormuşsunuz hadi nickleri mesaj atayım, adresleri de sonra atarım artık :)
kime hediye alacağımı öğrendiiim çok mutluyum, ayy ne alsam acabaaa:)
mrb arkadaşlar.
meybie canım bu işte bir bit yeniği var.ikiz hamileliklerde kesinlike ama kesinlikle kan testi yapılmıyor.çünkü değerler yanlış çıkıyormuş.o yüzden yapmadılar.bana da yapılmadı.sadece ense kalınlıkları ölçüldü.bir tanesi 3.3 çıktı.doktor bunu önemsemedi bile.burun kemiğini görmek çok önemliymiş.onu gördüğüm için çok önemli değil dedi.
yalnız kan testi yaptırmak çok çok çok hatalı birşey.doktorun bunu bilmiyor mu.dikkat et.ben sağlık sektöründe olduğum için az çok bazı şeyleri görüyorum.iki doktor arasında anlaşma yapılmış olabilir.
hem istanbulda en ünlü perinatoloji doktorunun muayenesi bile 300-400 arası değişiyor.800 de neymiş.kesinlikle inanma derim ben.iç kendini üzme.bir de amniosentezin allah korusun bir sürü yan etkisi var.düşükle sonuçlanabiliyor.o yüzden lütfen iyi araştır düşün ve öyle karar ver.hakkında en hayırlısı neyse o olsun canım.bebeklerinde hiçbirşey yoktur inşallah.sağlıkla gelirler annelerine.merak etme.
Selam kızlar nasılsınız..
Bende amniyosentez ücretini sordum 1.000 TL dediler maşallah valla, Allah insanların yardımcısı olsun...
Bir ailenin 1 aylık maaşı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?