2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gunaydin kizlar opuyorumnanaktan

hepinizin anneler gunu kutlu olsun a.s.insallah seneye bebislerimizle birlikte kutlariz

günaydin hanimlar hepinizin anneler günü kutlu olsuna.s.insallah seneye bebeklerimizle kutlariz:1hug:

arkadaşlar,14 haftalık olup da bebişinin cinsiyetini öğrenen var mı acabaaa??

12 haftada bile öğrenen var tabi eğer doktorun söler ve bebeğinde cinsiyetini gösterirse, erkeklerde daha çabuk belli oluyomuş diolar, benim doktorum sölemedi mesela 16. haftaya kadar bekleyelim kesin olsun dedi...

Bütün anne ve anne adaylarının anneler günü kutlu olsun arkadaslar...

Dün doktordaydık bebişmizin cınsıyetınıde ögrendık erkekmiş kızlarr haberınız olsun

kizlar moralim inanilmaz bozuk
az once wcye girdim birde ne goruyum koyu kahverengi akinti seklinde lekeler peceteyle sildikcede az az geliyo acaba ne yapsam hastaneye gitsemmi yoksa normalmidir

kizlar moralim inanilmaz bozuk
az once wcye girdim birde ne goruyum koyu kahverengi akinti seklinde lekeler peceteyle sildikcede az az geliyo acaba ne yapsam hastaneye gitsemmi yoksa normalmidir

korkma canım.bende de 15 günde bir oluyor.yarın bir doktora git.ama pembe ya da kırmızıya dönmedikçe sorun yoktur büyük ihtimalle.ama gerekirse progesteron iğnesi yapıyorlar.bol istirahat et ve doktora da mutlaka git.
çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…