2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kizlar moralim inanilmaz bozuk
az once wcye girdim birde ne goruyum koyu kahverengi akinti seklinde lekeler peceteyle sildikcede az az geliyo acaba ne yapsam hastaneye gitsemmi yoksa normalmidir

canim gecmis olsun naptin doktora gittinmi

Dün doktordaydık bebişmizin cınsıyetınıde ögrendık erkekmiş kızlarr haberınız olsun
Hayırlı olsun
az once wcye girdim birde ne goruyum koyu kahverengi akinti seklinde lekeler peceteyle sildikcede az az geliyo acaba ne yapsam hastaneye gitsemmi yoksa normalmidir

Bence canım hemen doktora git.Bebeğini görür,rahatlarsın

Dün doktordaydık bebişmizin cınsıyetınıde ögrendık erkekmiş kızlarr haberınız olsun

canım hayırlı olsun

dalicım korkulacak bıseyyoktur benc ama dr u aramayı ıhmal etmesydın merak ettık

Çok geçmiş olsun canım.Arkadaşların dediği gibi farklı bir doktora da gidebilirsin.Çaresizlik çok kötü,Allah yardımcın olsun.İnşallah senin de Nalan ın da sonuçları iyi çıkacak.İnanıyorum buna

Benim bebişlerin ultrason ölçümleri güzel çıktı ama kan da verdim.Sonuıçları 3 gün sonra öğreneceğim.Sanırım her hastanede aynı uygulama yok
Benim amniyosentez dr. umun muayenehanesinde yapılacakmış, amniyo konusunda uzman başka bi Prof. abla gelip yapacakmış, hakkımızda hayırlısı...

Hadi hayırlısı canım.Ama çok pahalıymış gerçekten yaa.

kizlar sagolun
hastaneye gittim doktor herhangi bir sorun yok dedi kan ve idrar tahlili yapildi
idrarda bakteri cikti antibiyotik verdi 1 hafta kullanicam ama cok korktum yuregim agzima geldi Rabbim kimseye yasatmasin
buarada ikili test sonucumda temiz cikmis onuda ogrenmis oldum darisi bekleyenlerin basina

Süper o zamana.s.

İyi olmana sevindim, ben hala progestanı kesemedim o kahverengi lekelenmeler yüzünden,korkunu anlayabiliyorum, geçmiş olsun canım..

kızlar yazdıklarınızı okudum ben de ekim 2010 annesiyim allahım nasip ederse
amniyosentez yaptıracaklar için söylüyorum hiç korkmayın hiç canınız yanmıyor ama kesinlikle iyi bir doktora yaptırın

iyi geceler kızlar galıba kımse yok ama..
bende yalovaya annemın yanına gıtmıstım bugun geldım ıyı bır degısıklık oldu stres attım evde otur otur bunalmısım.salı gunude Allah kısmet ederse ıkılı test ıcın dr.a gıdıyorum ınsallah bı sorun yoktur..sızlerın dualarını beklıyorum..hepınızı opuyorumopuyorumnanaktan

Bugün gecirdigim engüzel günlerden biriydi:=)
Artık bende anne adayıyım.Bu duygu bile yetiyor inan
insana.Bugun dışarda annesine gül veren birsürü
kücük afacanlar gördüm.ışallah o günleride görürüz
arkadaşlaropuyorumnanaktan
Canım annelerin ve anne adalarının anneler günü
Kutlu olsuna.s.

herkese günaydınnn,
bugün hastaneye gidicem. kan sulandırıcı iğne raporlarımı kaybetmişin tekrar çıkarıcam akannehir ama önce teyzem doktorlar programına çıkıcakmış onu seyredicem kaydirigubbakcemile3

bir de hatırlatma,

asogkl

helin hivda

melcan81

3 ünüz kaldınız. lütfen bana özel mesajla nickinizi, adınızı soyadınızı, adresinizi ve telefon numaralarınızı bildirin.

bir de birkaç sorun var onları hallettikten sonra adresleri yollamaya başlicam. hediye topiğine de yazdım buraya da yazayım 24 mayıs - 30 mayıs hediye gönderme tarih aralığı. daha önce veya daha sonra yollamıyoruz..cinsiyetleri bekleyelim diyen arkadaşlar için de en son bu tarihi ayarlayabildim çünkü haziranda yazlığa gidecek veya bu işlerle ilgilenemeyecek arkadaşlar var..

yine de merak ettiğiniz birşey olursa imzamda yazan mail adresim ile bana msn den ulaşabilirsiniz opuyorumnanaktan

canim cok sevindim testinde iyi cikmis ne güzel birgünde güzel iki haber birden:1hug:
İyi olmana sevindim, ben hala progestanı kesemedim o kahverengi lekelenmeler yüzünden,korkunu anlayabiliyorum, geçmiş olsun canım..
bende dün son progestanimi ictim artik almiycam:bbo:
dualarimiz seninle insallah hersey güzel olur:Saruboceq:
tüm annelerin ve gelecekteki annelerin anneler kutlu olsunnnn kızlarr...
seninde kutlu olsun canima.s.

seninde tatlima.s.

sositosositogünaydınn günaydın herkese sositososito
öncelikle dün giremediğim için heppinizin annişler gününü kutluyorum canlarım a.s.
geçmişe bir göz atıp geliyorum

ne hediyesi bende katılabilirmiyim bilemedimde

ne hediyesi bende katılabilirmiyim bilemedimde
duygus canım ben sana haber vereyim gün sonunda. birbirimize süpriz hediyeler alıcaz..

asogkl arkadaşımız hala adresini yollamadı. bir tek o kaldı onu bekliyoruz. eğer gün sonuna kadar gelip yazmazsa malesef listeden çıkarmak zorunda kalıcam.. inşallah gelir ve adresini yazar bugün..

bir de dalia arkadaşım seninle bir konuda konuşmam lazım. msn adresimi ekler misin veya geldiğinde bana bir özel mesaj atar mısın lütfen?

ben şimdi hazırlanayım, hastaneye doğru yol alayım. sonra da sağlık ocağına gitmem lazım. ayın 1 inde kontrolüm vardı ayın 10 u oldu anca gidicem akannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…