2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

aynen bende öyleyim canım..ve bu durum çok sıkıcı...eğer biraz kendini zorlamazsan bu uzun süre daha böyle gider...ben dün kendimi şartlarımı biraz zorladımm..çokta güzel oldu..psikolojim düzeldi bari azda olsa..

kızlar dediğiğniz gibi çikolata yedim gitmeden. baya faydası oldu.. değerler de normal çıktı çok şükür. ikili test sonucunu 2 gün sonra alıcam. rahatladım yaa. paranoyak olmuştum son zamanlarda.

oğlunun ii olmasına sevindim, cana geleceğine mala gelsin haklısın keşke hiç yaşanmasaydı bu olay...

maalesef o akılsızlardan burada yani istanbulda bolca var...kendi canını tehlikeye attığı yetmiormuş gibi bide başkalarını tehlikeye atıyorlar...

şu an okuldayım bilgisayar odasında ve pencerenin önünde bir kuş gördüm, yuva yapmış oraya ,yuvanın içinde de bir yumurta:)) o da bizim gibi yavrusunu bekliyor çok duygulandım:)

şu an okuldayım bilgisayar odasında ve pencerenin önünde bir kuş gördüm, yuva yapmış oraya ,yuvanın içinde de bir yumurta:)) o da bizim gibi yavrusunu bekliyor çok duygulandım:)
Ne kadar güzel bir görüntüdür o öyle.Resmini çekseydin keşke=)

merhaba ben yeni üye oldum ama uzun süredir sizleri takip ediyordum. bende 14+4 günlük hamileyim hepinizin anneler günü kutlu olsun

sen bi kaç kere daha duyur istersen cnm teolog, tosti gibi arkadaşlar var belki onlarında haberi olmamıştır... hoş katılmak istemeyenleri zorlamış gibi olmayalım tabi...
akşama kadar ara ara duyurayım canım. olmazsa bakıcaz bir çaresine...

arkadaşlar hediye çekilişimiz için bir kişi gerekiyor.. katılıp bu heyecana ortak olabilirsiniz. bir kişi ile eşleşip birbirinize hediye alacaksınız çam sakızı çoban armağanı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…