canım 11 haftalıkken mi öğrendin????
kızlar ben haftada 6 gün çalışıyorum işim masabaşı ama buda yorucu oluyor.
pazar günleri dışarı çıkmak istiyorum ama bütün gün yatıyorum.
baya bir halsiz oluyorum. benim gibi olan var mı aranızda.
dışarı çıkmayı özledim. mafoldumben
oğlum daha iyi.bahar dolayısıyla öksürüğü oluyor.alerjik yapılı olmak hayatı zorlaştırıyor.
arabamız henüz tamir olmadı.hasar var biraz.ön kısım gitmiş çarpmanın etkisiyle.çok şükür ne bize ne karşıdakilere bi şey olmadı.zengin daha 18 yaşında altında 50-60 milşyarlık arabayla kırmızı ışıkta geçen bi akılsız az daha kötü sonuçlara sebebiyet verebilirdi.
selam kızlar..
bafocum listeye bi erkek daha ekleyebilirsin.
kızlarr ikili test için kan verirken aç olmak gerekmiyor dimi...
Ne kadar güzel bir görüntüdür o öyle.Resmini çekseydin keşke=)şu an okuldayım bilgisayar odasında ve pencerenin önünde bir kuş gördüm, yuva yapmış oraya ,yuvanın içinde de bir yumurta:)) o da bizim gibi yavrusunu bekliyor çok duygulandım:)
slm kıslar nsılsınız.benm karnım ağrıyo adet olcakmışım gibi.budurmunu yaşayan var mı
Canım biraz daha sabret 12-13.haftada bitiyor nerdeyse.arkadaşlar bu mide bulantıları ne zaman geçiçek artık dayanılmaz oldu hiç birşey yiyemiyorum sadece peynir ,zeytin :bbo:
arkadaşlar bu mide bulantıları ne zaman geçiçek artık dayanılmaz oldu hiç birşey yiyemiyorum sadece peynir ,zeytin :bbo:
Süper olur valla ne kadar güzelbir doğa harikası
akşama kadar ara ara duyurayım canım. olmazsa bakıcaz bir çaresine...sen bi kaç kere daha duyur istersen cnm teolog, tosti gibi arkadaşlar var belki onlarında haberi olmamıştır... hoş katılmak istemeyenleri zorlamış gibi olmayalım tabi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?