bilmiyorum ki canım bak ona hiç dikkat etmedim..prophetic olsaydı belki katılırdı ama haberi bile yok. hala da gelmedi neti heralde. ben sürekli duyuru yapıyorum ki belki gelir birisi daha.. heyecan süper oluyor kızlar hadi bekliyoruz :)
Allah yardımcın olsun canım.taşınma işi çok zor.taşınıp iyice yerleşip düzenini kurana kadar bayağı zor olacak senin için.offff iş yerindeyim ve sıkılıyorum. Eve de gitmek istemiyorum, bu hafta taşınıyorum ve ev berbat bir durumda. Değişik bir şeyler yapmak istiorum ama ne yapmak istediğimi de bilemiyorum:ecrin_bebek:
çok geçmiş olsun.çok kötü günler geçirmişsin.10 kilo vermek ne demek.neyseki bebeklerin iyiymiş.üçüz mü seninkilerkıslarrrr selammm
beni listeden silmişsiniz ama olsun
benim bulantılarım azalmaya basladı şükürler olsun ama şu iki yad aneler çektiğimi anlatamam artık agzımdan burnumdan kan gelmeye baslamıştı vee bunun sonucunda sadece 7 haftada 10 kilo verdim
ama bugun doktora gitttik bebeklerim çok şükür iyiler hatta bir tanesi bir gun önde bile gidiyomuş
yarında ense kalınlıkları ölçülücek vee inşallah bulantısız gunlerim devam edicek vee tamamen biticeği gunleri iple çekiyorum
offff iş yerindeyim ve sıkılıyorum. Eve de gitmek istemiyorum, bu hafta taşınıyorum ve ev berbat bir durumda. Değişik bir şeyler yapmak istiorum ama ne yapmak istediğimi de bilemiyorum:ecrin_bebek:
çok geçmiş olsun.çok kötü günler geçirmişsin.10 kilo vermek ne demek.neyseki bebeklerin iyiymiş.üçüz mü seninkiler
kıslarrrr selammm
benim bulantılarım azalmaya basladı şükürler olsun ama şu iki yad aneler çektiğimi anlatamam artık agzımdan burnumdan kan gelmeye baslamıştı vee bunun sonucunda sadece 7 haftada 10 kilo verdim
ama bugun doktora gitttik bebeklerim çok şükür iyiler hatta bir tanesi bir gun önde bile gidiyomuş
yarında ense kalınlıkları ölçülücek vee inşallah bulantısız gunlerim devam edicek vee tamamen biticeği gunleri iple çekiyorum
kıslarrrr selammm
evet teyzesi üçüz benim bebeklerim hop hop hopluyolardı bugun onları görünce bütün çektiklerimi unutuyorum
Hayırlı olsun prensin :) Herkesten erkek haberleri alıyoruz bakalım benim yarın ne çıkacak :) Cinsiyet listesi nerde acaba?selam kızlar..
bafocum listeye bi erkek daha ekleyebilirsin.
evet canım iyiyler çok şükür ama ben benliktek çıktım neyseki onlar iyi tek derdim onları besleyememekti şükürler olsun birde yarını atlatsaydım ense kalınlıklarıda iyi çıkarsa baska ne derdim olabilirki. canım troıdım azdı gebelik hormonuyla beraber bir yandanda o çok bulantı yaptı ama geçiyo gibi az kaldı inşallah atlatayımda bebeklerimin tadını çıkarayım doya doyaözlemcim merhaba,
senden haber alamadıgımzı ıcın silinmiştir tatlım. cok uzuldum sımdı ıyımısın bebeklerın ıyı olmasına cok sevındım
hergun aglıyodum canım yaa hıçkıra hıçkıra bitsin artık ne olur diye.ALLAHIm kimseye bu bulantıları yasatmasın ne acılar çektim bu bebekler için ama bulantılar tahhammül edilemezdi. bende sizi özledim arada girip okuyorum ama sayfalar çokk hızlı ilerliyo yetişemiyorum sizecanim özledik nerelerdesin cok gecmis olsun bayagi kötü günler gecirmissin insallah bundan sonra hersey güzel olur insallah testlerin sonucuda iyi cikar:1hug:
sağoll canımm yaylanıyorlar diyo doktorumuz sabah cimlastiğine çıkmış kuzularımoy maşallah
Hayırlı olsun prensin :) Herkesten erkek haberleri alıyoruz bakalım benim yarın ne çıkacak :) Cinsiyet listesi nerde acaba?
selam kızlar..
selam kızlar..
selam kızlar..
maşşallahh canım ne çabuk belli olmuş bugun sorduk doktor teyzesine bacaklarıda açıktı hepsinin ama sölemedi. 16. haftada sölerim dedi
belki yarın doktor amcamız söler ense kalınlıklarına bakarken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?