2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sen bi kaç kere daha duyur istersen cnm teolog, tosti gibi arkadaşlar var belki onlarında haberi olmamıştır... hoş katılmak istemeyenleri zorlamış gibi olmayalım tabi...

offff iş yerindeyim ve sıkılıyorum. Eve de gitmek istemiyorum, bu hafta taşınıyorum ve ev berbat bir durumda. Değişik bir şeyler yapmak istiorum ama ne yapmak istediğimi de bilemiyorum:ecrin_bebek:

kıslarrrr selammm
beni listeden silmişsiniz ama olsun
benim bulantılarım azalmaya basladı şükürler olsun ama şu iki yad aneler çektiğimi anlatamam artık agzımdan burnumdan kan gelmeye baslamıştı vee bunun sonucunda sadece 7 haftada 10 kilo verdim
ama bugun doktora gitttik bebeklerim çok şükür iyiler hatta bir tanesi bir gun önde bile gidiyomuş
yarında ense kalınlıkları ölçülücek vee inşallah bulantısız gunlerim devam edicek vee tamamen biticeği gunleri iple çekiyorum

offff iş yerindeyim ve sıkılıyorum. Eve de gitmek istemiyorum, bu hafta taşınıyorum ve ev berbat bir durumda. Değişik bir şeyler yapmak istiorum ama ne yapmak istediğimi de bilemiyorum:ecrin_bebek:
Allah yardımcın olsun canım.taşınma işi çok zor.taşınıp iyice yerleşip düzenini kurana kadar bayağı zor olacak senin için.

çok geçmiş olsun.çok kötü günler geçirmişsin.10 kilo vermek ne demek.neyseki bebeklerin iyiymiş.üçüz mü seninkiler

işten çıkıp mağaza gezmek hayal olur kızlar! nerdeeeeeee.... taşınacağım için izin alacm nasıl izin alacam die aklı karayı seçiyorum. Gerçi müdür iyi bir insan ama sürekli izin istediğin zamanda suratına vuruor.

özlemcim merhaba,

senden haber alamadıgımzı ıcın silinmiştir tatlım. cok uzuldum sımdı ıyımısın bebeklerın ıyı olmasına cok sevındım

canim özledik nerelerdesin cok gecmis olsun bayagi kötü günler gecirmissin insallah bundan sonra hersey güzel olur insallah testlerin sonucuda iyi cikar:1hug:

Selamlar kızlar,
Herkes nasıl bakalım.Birkaç gündür yoktum,şehirdışındaydım.Geçmişi anca okuyup bitirebildim.Tweety için inanılmaz üzüldüm allah yardımcı olsun ona sabırlar versin.Yarın doktor kontrol günü sonunda beklenen gün geldi merakla yarını bekliyorum.Yarın 2li taramamız var,cinsiyetini de söylicem demişti en son gittiğimizde umarım söyler :) İnşallah yarın sağlığıyla ilgili güzel bilgiler alırım. Hemen sabah 9 olsun istiyorum bebeğimi çok özledim =)))):1rolleyes:

özlemcim merhaba,

senden haber alamadıgımzı ıcın silinmiştir tatlım. cok uzuldum sımdı ıyımısın bebeklerın ıyı olmasına cok sevındım
evet canım iyiyler çok şükür ama ben benliktek çıktım neyseki onlar iyi tek derdim onları besleyememekti şükürler olsun birde yarını atlatsaydım ense kalınlıklarıda iyi çıkarsa baska ne derdim olabilirki. canım troıdım azdı gebelik hormonuyla beraber bir yandanda o çok bulantı yaptı ama geçiyo gibi az kaldı inşallah atlatayımda bebeklerimin tadını çıkarayım doya doya
canim özledik nerelerdesin cok gecmis olsun bayagi kötü günler gecirmissin insallah bundan sonra hersey güzel olur insallah testlerin sonucuda iyi cikar:1hug:
hergun aglıyodum canım yaa hıçkıra hıçkıra bitsin artık ne olur diye.ALLAHIm kimseye bu bulantıları yasatmasın ne acılar çektim bu bebekler için ama bulantılar tahhammül edilemezdi. bende sizi özledim arada girip okuyorum ama sayfalar çokk hızlı ilerliyo yetişemiyorum size
sağoll canımm yaylanıyorlar diyo doktorumuz sabah cimlastiğine çıkmış kuzularım

selam kızlar..

bafocum listeye bi erkek daha ekleyebilirsin.

maşşallahh canım ne çabuk belli olmuş bugun sorduk doktor teyzesine bacaklarıda açıktı hepsinin ama sölemedi. 16. haftada sölerim dedi
belki yarın doktor amcamız söler ense kalınlıklarına bakarken

maşşallahh canım ne çabuk belli olmuş bugun sorduk doktor teyzesine bacaklarıda açıktı hepsinin ama sölemedi. 16. haftada sölerim dedi
belki yarın doktor amcamız söler ense kalınlıklarına bakarken

ben de söylemez herhalde diyordum. şaşırdım. sordum hatta kesin mi dedim. ben gördüğümü söylüyorum ultrasonun yalancısıyım dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…