canım hadi çok sevindim, müjdeli haberlerini beklioruz. Bu arada 2 milyar mııııııııııııı? Nasıl yani doğum mu yapacaksın da bu kadar para istiorlar. Valla hepsi para tuzağı olmuş. Allah doktorların eline düşürmesin. Ya bunu veremeyecek insan olursa ne olacak? Canım Allah sana da kolaylık versin, ama sağlık yine de herşeyden önce gelir özellikle bebişlerin:)))
saol cnm, napalım bebiş sağlıklı olsunda gerisi önemli değil artık, aslında devlet hastanesinde ssk hastanelerindede yapıyorlar o zaman bi ücret ödemiorsun ama orayada nasıl güveneceksinki?
benim özel sağlık sigortam var ve doğum paketim var cnm ordan karşılanacak limit yettiği kadar bakalım sonuna kadar yetecekmi, tabi özel sigorta her şeyi karşılamayabiliyor ama bi çok işlemi karşıladığı için çok avantajlı...
o zaman sorun yok tatlışşyerimseniben
nalan arkadaşım canım güsel haberler alıcaksın merak etme her gün yatsı dan sonra kenzül arş suresini oku bir defa zaten bi sayfa ve ben türkçe anlamını okudum çok anlamlı bi dua okuyunca farkediceksiniz birde her perşembe gecesi yasin suresinden sonra yine meryem suresinin türkçe anlamını oku oda çok anlamlı bu kenzül arş suresini bi dileğin varsa hergün okucakmışsın sizlerlede paylaşmak istedim arkadaşlar nalancım allaha bol bol dua et gereceksin bişi çıkmıycam canım
evet canım ilk hamileliğim göbek şova koydum resmimi =))) evet 2.hamileliklerde daha belirgin olduğunu duymuştumcanim sen kac haftaliksin zayifsan birde ilk bebeginse ondan fazla cikmamistir karnin beni görenler hemen anliyor hamile oldugumu bayagi belli oluyor disardan bakinca:CüvCüv:
benim de kahvaltıdan sonra şişiyor canım gaz şişiriyor maalesef. sabahları dümdüzüm kahvaltıdan sonra hoooop şişmeye başlıyorum :)neyse ki gaz meselesini çözdüm de biraz daha rahatladımasogkl ben de senin gibiyim yaklaşık 15 hafta olmasına rağmen hala karnım pek büyümedi küçük bir göbüşten ibaret :) ya birde sabah kalkınca o bile belli olmuyor aksama doğru göbüşüm çıkıyor biraz. inşallah bebişlerimiz iyilerdir.
kızlar nihayet randevuyu alabildim 28 mayısta gidicem hocaya, önce detaylı ultrason ardındanda amniyo yapılacakmış, test sonuçlarına göre mutlaka yapılması gerekio demiş hoca, hakkımızda hayırlısı olsun, bakalım ne sonuç çıkacak...
meybie senin tarih bellimi? bu arada 600 TL amniyo için 600 TL de labarotuvar incelemesi içinmiş eğer 3 gün sonra fısh die bi ön netice varmış onuda istersen ek olarak 200 TL daha ödeniyormuş bide muayene ücreti var o da 300 TL miş bi de benim kan uyuşmazlığı için rhogam iğnem var o da 250 TL civarı yani toplamda ilk etapta 2.000 TL civarı bi toplam çıktı... hadi hayırlısı bakalım...
kızlar nihayet randevuyu alabildim 28 mayısta gidicem hocaya, önce detaylı ultrason ardındanda amniyo yapılacakmış, test sonuçlarına göre mutlaka yapılması gerekio demiş hoca, hakkımızda hayırlısı olsun, bakalım ne sonuç çıkacak...
meybie senin tarih bellimi? bu arada 600 TL amniyo için 600 TL de labarotuvar incelemesi içinmiş eğer 3 gün sonra fısh die bi ön netice varmış onuda istersen ek olarak 200 TL daha ödeniyormuş bide muayene ücreti var o da 300 TL miş bi de benim kan uyuşmazlığı için rhogam iğnem var o da 250 TL civarı yani toplamda ilk etapta 2.000 TL civarı bi toplam çıktı... hadi hayırlısı bakalım...
canim buneya soygunculukmudur nedir :1shok:belki senin durumun iyidir ya fakir fukara napsin burdada bazi seyler icin para ödeniyor ama cok kücük rakamlar ben ne ilaclara para veriyorum nede muayene icin bu türkiyemizde artik düzelse negüzel olucak olan var olmayan var:1no2:kızlar nihayet randevuyu alabildim 28 mayısta gidicem hocaya, önce detaylı ultrason ardındanda amniyo yapılacakmış, test sonuçlarına göre mutlaka yapılması gerekio demiş hoca, hakkımızda hayırlısı olsun, bakalım ne sonuç çıkacak...
insallah gecer canim:1hug:ne güzel.inşallah benim de bi sabah kalktığımda bulantım ve halsizliğim geçmiş olur.13. haftadayım.geçsin artık.
evet canım ilk hamileliğim göbek şova koydum resmimi =))) evet 2.hamileliklerde daha belirgin olduğunu duymuştum
Kesinlikle iyi olduklarını görmek insanı mutlu ediyor.Gözünaydın canımkızlar bende cumartesi gittim dr bebegım iyiydi el salladı anneye babaya takla bile attı kuzum
ben adetıme yakın hamile kalmışım kızlar bebegım 11 haftalık cıktı bu yüzden ikili test cumartesiye kaldı
ense kalınlıgı içinde yan yatması gerekıyordu bebegın bizimkı sırtüstü oldugu için oda cumartesiye kaldı
iyi oldugunu görmek insanı cok rahatlatıyor kızlar
Canım inşalah bişey çıkmayacak bak gör.Doktor araştırıyormuşsun,bence de başka bir doktora görünmende fayda varbende bu amniyosentez için araştırma yapmaya başladım, recep has ve atıl yüksel i diolar bakalım ikisinden birine randevu ayarlamaya çalışıcam çok yoğunlarmış 3-4 ay sonraya randevu veriolarmış ama napalım diretecem bu konuda...
ben önce detaylı ultrasona gireyim diorum amniyo yaptırmadan önce eğer ordada bi sorun görünürse amniyo yaptırayım, bakalım dr. benim bu düşüncemi onaylayacakmı
kan gurubum negatif olduğu için çok korkuyorum amniyo sırasında kanlar karışacak bebişle die, eğer öle bi şi olursa bebeği hemen atıyormuş vucüt oooffff... yukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakal misali oldu bu yani...
benimde bugün itibariyle hicbir belirtim kalmadi sadece karnim büyük okadar insallah normaldir hersey yolundadir:Saruboceq:
selam kızlar :ecrin_bebek:
cumartesi günü randevumuz vardı evimde internet olmadığı için yazamadım
ikili testimiz yapıldı sonucunu cumartesi alacağız ense kalınlığı normal dedi allaha şükür veeee cinsiyetimiz % 90 ERKEK
akca ne güzel yakalamışsın. çok hoş yaa.
kızlar bende cumartesi gittim dr bebegım iyiydi el salladı anneye babaya takla bile attı kuzum
ben adetıme yakın hamile kalmışım kızlar bebegım 11 haftalık cıktı bu yüzden ikili test cumartesiye kaldı
ense kalınlıgı içinde yan yatması gerekıyordu bebegın bizimkı sırtüstü oldugu için oda cumartesiye kaldı
iyi oldugunu görmek insanı cok rahatlatıyor kızlar
selam kızlar :ecrin_bebek:
cumartesi günü randevumuz vardı evimde internet olmadığı için yazamadım
ikili testimiz yapıldı sonucunu cumartesi alacağız ense kalınlığı normal dedi allaha şükür veeee cinsiyetimiz % 90 ERKEK
Eki Görüntüle 44191
Eki Görüntüle 44192
bugun okulun pencere kenarındaki kuş , yuvası ve yumurtası:))
MAŞALLAH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?