2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

saol cnm, napalım bebiş sağlıklı olsunda gerisi önemli değil artık, aslında devlet hastanesinde ssk hastanelerindede yapıyorlar o zaman bi ücret ödemiorsun ama orayada nasıl güveneceksinki?

benim özel sağlık sigortam var ve doğum paketim var cnm ordan karşılanacak limit yettiği kadar bakalım sonuna kadar yetecekmi, tabi özel sigorta her şeyi karşılamayabiliyor ama bi çok işlemi karşıladığı için çok avantajlı...

o zaman sorun yok tatlışşyerimseniben

nalan arkadaşım canım güsel haberler alıcaksın merak etme her gün yatsı dan sonra kenzül arş suresini oku bir defa zaten bi sayfa ve ben türkçe anlamını okudum çok anlamlı bi dua okuyunca farkediceksiniz birde her perşembe gecesi yasin suresinden sonra yine meryem suresinin türkçe anlamını oku oda çok anlamlı bu kenzül arş suresini bi dileğin varsa hergün okucakmışsın sizlerlede paylaşmak istedim arkadaşlar nalancım allaha bol bol dua et gereceksin bişi çıkmıycam canım

tamam cnm okumaya çalışırım sizlerde bebişim için dua edin nolur...:Saruboceq:

canim sen kac haftaliksin zayifsan birde ilk bebeginse ondan fazla cikmamistir karnin beni görenler hemen anliyor hamile oldugumu bayagi belli oluyor disardan bakinca:CüvCüv:
evet canım ilk hamileliğim göbek şova koydum resmimi =))) evet 2.hamileliklerde daha belirgin olduğunu duymuştum

benim de kahvaltıdan sonra şişiyor canım gaz şişiriyor maalesef. sabahları dümdüzüm kahvaltıdan sonra hoooop şişmeye başlıyorum :)neyse ki gaz meselesini çözdüm de biraz daha rahatladım

zemuszemus
tatlım hersey guzel olucak merak etme...

hep dua edicem.. sonu ıyı olsunda para nasıla kazanılır

nalancim Allahin izniyle hersey iyi olacak sen kalbini ferah tut
dualarim senin ve bebisinle canim opuyorumnanaktan

canim buneya soygunculukmudur nedir :1shok:belki senin durumun iyidir ya fakir fukara napsin burdada bazi seyler icin para ödeniyor ama cok kücük rakamlar ben ne ilaclara para veriyorum nede muayene icin bu türkiyemizde artik düzelse negüzel olucak olan var olmayan var:1no2:
ne güzel.inşallah benim de bi sabah kalktığımda bulantım ve halsizliğim geçmiş olur.13. haftadayım.geçsin artık.
insallah gecer canim:1hug:
evet canım ilk hamileliğim göbek şova koydum resmimi =))) evet 2.hamileliklerde daha belirgin olduğunu duymuştum

heralde öyle cünkü ben kizima hamileyken bes aylik oldugumda yeni yeni anlasiliyordu hamile oldugum bunda masallahimiz var bende resim koymak istiyorum ama bilmiyorum bilen biri bana detayli anlatirsa belki yapabilirim:CüvCüv:

Kesinlikle iyi olduklarını görmek insanı mutlu ediyor.Gözünaydın canım
Canım inşalah bişey çıkmayacak bak gör.Doktor araştırıyormuşsun,bence de başka bir doktora görünmende fayda var
benimde bugün itibariyle hicbir belirtim kalmadi sadece karnim büyük okadar insallah normaldir hersey yolundadir:Saruboceq:

2.Trimestere girdik.Bu gebeliğin en rahat dönemiymişopuyorumnanaktan

selam kızlar :ecrin_bebek:
cumartesi günü randevumuz vardı evimde internet olmadığı için yazamadım
ikili testimiz yapıldı sonucunu cumartesi alacağız ense kalınlığı normal dedi allaha şükür veeee cinsiyetimiz % 90 ERKEK

Sende mi canım?Hadi hayırlı olsun.
Erkek patlaması söz konusu topiktekafamçokkarıştı

MAŞALLAH

HAYIRLI OLSUN NE GÜZEL. MAŞALLAH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…