bayağı bi masraf çıkarmışlar ama inşallh değecek ve güzel haberler alacaksın.dualarımız seninle olacak
o heyecanı bilmezmiyim.insanın içi içini yer zaman geçmek bilmez.belki cinsiyet tahmininde de bulunur.günaydın yarın doktora gidiyorum bugün nasıl geçecek bilmem sabırsızım.
günaydın yarın doktora gidiyorum bugün nasıl geçecek bilmem sabırsızım.
topic erkek doldu bunları evlendirecek kızları nirden bulacaksınız bakalım ileride anneleri, umarım seneyede kız senesi olurda durum biraz dengelenir...
2 senedir herkes erkek doğuruyor erkek patlaması oldu ülkede valla...akannehir
geçen sene 2009 ağostos annelerinde yazışıyordum.o kadar insanın içinde 3-4 kız oldu diğerleri hep erkek oldu.bakalım bişzim topiğin azınlıkta olan prenseslari kimler olacak.çok değerli olur kızlar artık
benimki 12 haftalıkken söylemedi.bi dahaki gidişimde 15 haftalık olacak.herkes çok sabırlısın başka bi doktora git diyor ama ben bekleyeceğim.kendi doktoruma gideceğim.oğlumda 14 haftalıkken kesin söylemişti doktorum.pipisinin forosunuda vermişti.gönlüm kızdan yana ama erkek olursada üzülmeme oğluma arkadaş gelir.yaş aralığıda az.hayırırlısı artıkbulunur herhaşde helincim 14 haftalık olduk artık sabrıma hayranım yani
benimki 12 haftalıkken söylemedi.bi dahaki gidişimde 15 haftalık olacak.herkes çok sabırlısın başka bi doktora git diyor ama ben bekleyeceğim.kendi doktoruma gideceğim.oğlumda 14 haftalıkken kesin söylemişti doktorum.pipisinin forosunuda vermişti.gönlüm kızdan yana ama erkek olursada üzülmeme oğluma arkadaş gelir.yaş aralığıda az.hayırırlısı artık
bilmiyorum erkek hissediyordum önceleri şimdiyse hiçbir şey bakalım ne olacak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?