2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

heyy süperr... kızlar nerde yahu ??

Eki Görüntüle 44191

Eki Görüntüle 44192

bugun okulun pencere kenarındaki kuş , yuvası ve yumurtası:))
süper yakalamışssın

günaydın yarın doktora gidiyorum bugün nasıl geçecek bilmem sabırsızım.

ay ne guzel benım daha cok var 24 üne

Kızınız olacaksa kabarık telefon faturalarına şimdiden alışın...
:roflol::roflol::roflol:

nalancım güvenebilir bir doktor bulmana çok sevindim cnmm inş.28 mayısta rahat nefes alırsın iyi sonuçlar çıkcaktır ben yürekten inanıyorum ve o güne kadar dua edicem sana canımmmmmmm:Saruboceq:

nalancım güvenebilir bir doktor bulmana çok sevindim cnmm inş.28 mayısta rahat nefes alırsın iyi sonuçlar çıkcaktır ben yürekten inanıyorum ve o güne kadar dua edicem sana canımmmmmmm:Saruboceq:

çok saol cnm hemşerim benim Allah dualrını kabul etsin, inşallah bu endişelerimizin hepsi boşa çıkacak ve bebişim gayet sağlıklı olacak bütün dualarım o yönde...

günaydın yarın doktora gidiyorum bugün nasıl geçecek bilmem sabırsızım.
ay hayatım bugün ve yarın geçmek bilmez sana.. çıkabilirsen evden çık derim kaydirigubbakcemile3 Allah gönlüne göre verir cinsiyetini umarımm...
bijoux nerde kaçtımı hemen, cnm bu keçiboynuzu pekmezini sabah 1 çorba kaşığımı alıyorduk? dün bende aldırdım eşime, bebişim beslensin biraz...
burdayım canım ekmek almaya gitmiştim, bugün sandviç yapıp yedim portakal suyuyla. artık bir gün de böyle idare etsin oğluşum kaydirigubbakcemile3
pekmezi ben sabahları 1 çorba kaşığı içiyorum aç karnına.. ama zamanı farketmez diye düşünüyorum yani unutursan da gün içinde al yeter..

Sevgili günlük; Artık buradan çıkacağım günleri iple çekiyorum.
Ama doktorun söylediğine göre daha çok da varmış...
buna bayıldımm :roflol: :roflol:

arkadaşlar hediyeleşmek isteyen var mı? bir kişiye ihtiyacımız var eşleşme yapıcam bir arkadaşla.. biz sürekli burda olanlar katılıyoruz zevkli olacak.. sonra pişman olursunuz bakın demedi demeyinn..

ay birazdan ütü yapıcam yine gözümde büyüyo valla ooffff nedense içimden ütü yapmak gelmio son zamanlarda...

günaydınn kızlarrr herkes iyidir umarım. ben bir geçmişe yol alıp geliyorum.

kızlar günaydın! dün akşam yine iştahsızdım.
annemle pizzacıya gittik. tabağın yarısını zorla bitirdim.
öğlen işyerinde yediğim yemek iştahımı kapttı resmen.
nalan-nalan kanuyuşmazlığı bende de var. ama senin iğnen neden ilk başta yapılıyor?

dün bir arkadaşımla konuştum. oda 7 haftalık hamile.
geçen gün kanaması olmuş. gece bir hastaneye gitmiş.
sigorta anlaşmalı özel bir hastane. doktor yokmuş. ebe ultrosona almış.
bebeğin kalp atışını görmüş.
ertesi gün cumartesi olduğu için acilden gitmiş tekrar. doktor kanama için ilaç vermiş.
bebeğe bakmış. kese küçükmüş. daha önce ultrosonda 9mm olan bebek 4 gün sonra 1,5 cm olması gerekiyormuş.
arkadaşımın 1,2 cm miş. alınması lazım filan demiş. bugün tekrar doktora gidecek.
eğer alınması lazım filan derse başka doktora gidecek.
üstelik kanaması var, doktorun rapor vermesi gerekir.
çok üzüldüm. ben gittiği o hastaneye güvenmiyorum. benim gittiğim hastaneyi önerdim.
bakalım bugün ne diyecek doktor!
sizde dua edin olur mu?

günaydın kızlar nasılsınız? yine yoğun bir gün olacak uzun zamandır da giremiyom zaten umarım herkes iyidir.

ii geldin cnm bende seni bekliyordum, afiyet şeker olsun sanada yiğenimizede, sabah aç karnına aldım ben pekmezi acaba doğrumuydu die merak ettim sana bi sorim dedim

bide bi şi daha sorcam ben demir ve vitamin hapı alıyorum ya, bu pekmez fazla gelmez onlarla birlikte dimi...

tadı güzelmiş üzüm pekmezi gibi değil daha hafif...

kızlar çekilişe bende katılmak isterdim ama anneler günü için başka bir çekilişe katıldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…