Allah yardımcısı olsun cnmkızlar günaydın! dün akşam yine iştahsızdım.
annemle pizzacıya gittik. tabağın yarısını zorla bitirdim.
öğlen işyerinde yediğim yemek iştahımı kapttı resmen.
nalan-nalan kanuyuşmazlığı bende de var. ama senin iğnen neden ilk başta yapılıyor?
dün bir arkadaşımla konuştum. oda 7 haftalık hamile.
geçen gün kanaması olmuş. gece bir hastaneye gitmiş.
sigorta anlaşmalı özel bir hastane. doktor yokmuş. ebe ultrosona almış.
bebeğin kalp atışını görmüş.
ertesi gün cumartesi olduğu için acilden gitmiş tekrar. doktor kanama için ilaç vermiş.
bebeğe bakmış. kese küçükmüş. daha önce ultrosonda 9mm olan bebek 4 gün sonra 1,5 cm olması gerekiyormuş.
arkadaşımın 1,2 cm miş. alınması lazım filan demiş. bugün tekrar doktora gidecek.
eğer alınması lazım filan derse başka doktora gidecek.
üstelik kanaması var, doktorun rapor vermesi gerekir.
çok üzüldüm. ben gittiği o hastaneye güvenmiyorum. benim gittiğim hastaneyi önerdim.
bakalım bugün ne diyecek doktor!
sizde dua edin olur mu?
ii geldin cnm bende seni bekliyordum, afiyet şeker olsun sanada yiğenimizede, sabah aç karnına aldım ben pekmezi acaba doğrumuydu die merak ettim sana bi sorim dedim
bide bi şi daha sorcam ben demir ve vitamin hapı alıyorum ya, bu pekmez fazla gelmez onlarla birlikte dimi...
tadı güzelmiş üzüm pekmezi gibi değil daha hafif...
evet ağır gelmiyor canım bu. mideyi de kötü yapmıyor. ben sorun olacağını yani fazla geleceğini sanmıyorum, ben de demir hapı içiyorum hayatım.. dün sağlık ocağına ebeye söyledim çok iyi yapıyorsun dedi..ii geldin cnm bende seni bekliyordum, afiyet şeker olsun sanada yiğenimizede, sabah aç karnına aldım ben pekmezi acaba doğrumuydu die merak ettim sana bi sorim dedim
bide bi şi daha sorcam ben demir ve vitamin hapı alıyorum ya, bu pekmez fazla gelmez onlarla birlikte dimi...
tadı güzelmiş üzüm pekmezi gibi değil daha hafif...
canım anneler günü çoktan geçti, bir heyecan daha yaşarsın fena mı kaydirigubbakcemile3 hem burda allah izin verirse daha 6 ay hamilelik yaşicaz, sonra da bebiş büyütücez.. arkadaşlığımız uzun sürecek yani. güzel bir anı olur yerimsenibenkızlar çekilişe bende katılmak isterdim ama anneler günü için başka bir çekilişe katıldım.
keçiboynuzu pekmezi hayatım..kızlar üzüm pekmezi mi içiyorsunuz yoksa keçiboynuzu pekmezi mi?
bana annem alacaktı, almadan söyliyeyim bari.
azimliyim canım bulucam sana bir çekiliş arkadaşı :roflol:eet bijoux haklı ama yaaa
kızlar günaydın! dün akşam yine iştahsızdım.
nalan-nalan kanuyuşmazlığı bende de var. ama senin iğnen neden ilk başta yapılıyor?
ertesi gün cumartesi olduğu için acilden gitmiş tekrar. doktor kanama için ilaç vermiş.
bebeğe bakmış. kese küçükmüş. daha önce ultrosonda 9mm olan bebek 4 gün sonra 1,5 cm olması gerekiyormuş.
arkadaşımın 1,2 cm miş. alınması lazım filan demiş. bugün tekrar doktora gidecek.
çok üzüldüm. ben gittiği o hastaneye güvenmiyorum. benim gittiğim hastaneyi önerdim.
sizde dua edin olur mu?
azimliyim canım bulucam sana bir çekiliş arkadaşı :roflol:
prop olsaydı o katılırdı kesin propppp nerdesin canımm gel artıkk
evet valla ne bağlanmayan telefon kutusuymuş ya alsanaalsanasmile
kızlar üzüm pekmezi mi içiyorsunuz yoksa keçiboynuzu pekmezi mi?
bana annem alacaktı, almadan söyliyeyim bari.
evet ağır gelmiyor canım bu. mideyi de kötü yapmıyor. ben sorun olacağını yani fazla geleceğini sanmıyorum, ben de demir hapı içiyorum hayatım.. dün sağlık ocağına ebeye söyledim çok iyi yapıyorsun dedi..
GÜnaydın kıslar nasılsınızz.bugÜn gene İŞ var .ne sıkıcı ya
kızlar nihayet randevuyu alabildim 28 mayısta gidicem hocaya, önce detaylı ultrason ardındanda amniyo yapılacakmış, test sonuçlarına göre mutlaka yapılması gerekio demiş hoca, hakkımızda hayırlısı olsun, bakalım ne sonuç çıkacak...
meybie senin tarih bellimi? bu arada 600 TL amniyo için 600 TL de labarotuvar incelemesi içinmiş eğer 3 gün sonra fısh die bi ön netice varmış onuda istersen ek olarak 200 TL daha ödeniyormuş bide muayene ücreti var o da 300 TL miş bi de benim kan uyuşmazlığı için rhogam iğnem var o da 250 TL civarı yani toplamda ilk etapta 2.000 TL civarı bi toplam çıktı... hadi hayırlısı bakalım...
selam kızlar :ecrin_bebek:
cumartesi günü randevumuz vardı evimde internet olmadığı için yazamadım
ikili testimiz yapıldı sonucunu cumartesi alacağız ense kalınlığı normal dedi allaha şükür veeee cinsiyetimiz % 90 ERKEK
bulunur herhaşde helincim 14 haftalık olduk artık sabrıma hayranım yani
çok saol cnm hemşerim benim Allah dualrını kabul etsin, inşallah bu endişelerimizin hepsi boşa çıkacak ve bebişim gayet sağlıklı olacak bütün dualarım o yönde...
kızlar günaydın! dün akşam yine iştahsızdım.
sizde dua edin olur mu?
prop olsaydı o katılırdı kesin propppp nerdesin canımm gel artıkk
iyiyim cnm sen nasıl oldun geçtimi bulantın?
GÜnaydın kıslar nasılsınızz.bugÜn gene İŞ var .ne sıkıcı ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?