2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Allah yardımcısı olsun cnm

kızlar üzüm pekmezi mi içiyorsunuz yoksa keçiboynuzu pekmezi mi?
bana annem alacaktı, almadan söyliyeyim bari.

evet ağır gelmiyor canım bu. mideyi de kötü yapmıyor. ben sorun olacağını yani fazla geleceğini sanmıyorum, ben de demir hapı içiyorum hayatım.. dün sağlık ocağına ebeye söyledim çok iyi yapıyorsun dedi..

kızlar çekilişe bende katılmak isterdim ama anneler günü için başka bir çekilişe katıldım.
canım anneler günü çoktan geçti, bir heyecan daha yaşarsın fena mı kaydirigubbakcemile3 hem burda allah izin verirse daha 6 ay hamilelik yaşicaz, sonra da bebiş büyütücez.. arkadaşlığımız uzun sürecek yani. güzel bir anı olur yerimseniben

keçiboynuzu pekmezi hayatım..

bu arada arkadaşına da çok geçmiş olsun Allah yardımcısı olsun :Saruboceq:

arkadaşına çok üzüldüm ama hemen moralini bozmasın başka bi kaç dr.a daha görünsün belki biraz yavaş gelişiyordur, bu dr. larda hemen bebekleri öldürmeye ne kadar meraklı ya sinir oluyorum...

bu benim 2. gebeliğim ilk gebeliğim düşükle sonuçlandıktan sonra 72 saat içinde rhogam iğnesini olmam gerekiyordu ve oldum, şimdi amniyo sırasında bebekle benim kanımın birbirine teması söz konusu, ben negatif bebekte pozitif olduğu için vücut bebeği hemen atar ve düşük yaparım onun için her türlü içeriden yapılan işlemden sonra önlem olarak bu iğneyi olmam lazım.

ilk gebeliklerde her zaman gerek görülmüyormuş bu iğneye ama 2. ve sonraki bebeklerde mecburen yapılması gerekiyor, hatta ilk gebeliktede gebeliğin belli bi haftasından sonra yapılabiliyor die biliyorum, eğer doğduğunda bebekte bi sorun olursa hemen kanı değişecek ama iğne olunca gerek kalmıyo buna...

keçi boynuzu pekmezi...

ii o zaman aynen devam ii ki tavsiye etmişsin valla bu baya işimize yarayacak...

aç karnına içince içimi yakıyor pekmez ben de kahvaltıdan sonra içiyorum ne yapayım.

canım benim inşallahhh 28 mayıs sana da bana da ii gelir. benimde randevum o zaman. tüm testlerden yüzün gülerek çık inşallahhhhh :Saruboceq::Saruboceq:

annah bi pipili daha gamyoncuiremsu hayırlı olsun canım.testlerinde ii çıkar umarım

bulunur herhaşde helincim 14 haftalık olduk artık sabrıma hayranım yani

ayy bende hayranım valla 28 mayısa kadar beklicem. ilk zamanlar erkek gibi geliodu. şimdi nedense kız hissediyorum

çok saol cnm hemşerim benim Allah dualrını kabul etsin, inşallah bu endişelerimizin hepsi boşa çıkacak ve bebişim gayet sağlıklı olacak bütün dualarım o yönde...

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

inşallah bir sorun çıkmaz canım. bu doktorlar insanı çok tedirgin ediooo çokk.başta bende çok çektim kafamçokkarıştı

prop olsaydı o katılırdı kesin propppp nerdesin canımm gel artıkk

prop haftaya gelicek sanırım. 10 gün sürer demişti

günaydın kızlar hergün takip etmeme rağmen yorumları aranıza yeni katıldım lütfen yardım eden midesim hala bulanıyor beni özellikle akşamları 12+1 haftalık olmama rağmen(((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…