benim de randevum 28 indeee kaydirigubbakcemile3 ama büyük ihtimal haziran başına alıcam ben. bundan sonra aybaşlarında gideyim diye, çünkü ayın başı demek benim bir ayı doldurmam anlamına geliyor. yani 1 haziranda 5.aya girmiş olucam
1-2 gün ara ver. ceviz bende yiyemiyorum yağlı geliyor. ama başlamam lazım.
süt sabahları içiyordum şimdi akşam içmeye başlıyacağım.
birde şu ağzımdaki garip tad olmasa mafoldumben
inşallah gerek kalmaz cnm görümcem çok üzgün ama eldende bi şi gelmio maalesef, kayınvaldemde napsın kadın bi beni arıyo bi görümcemi her gün yine kötü haber alıcammı die ürker hale geldi kadıncağız, telefon ettiğimiz zaman kötü bi şi oldu zannedio hep garibim, hangimize üzüleceğini şaşırdı valla...
o garip tad gider canım 1-2 haftaya kadar ama benim bulantılar hala devam ediyor ona garanti veremiyorum kaydirigubbakcemile3
ne ceviz ne balık allaha emanet benim bebeğim.. ne yapalım böyle olmasını istemezdik ama kısmettt
canım sabahları bulanıyorsa uyandığında tuzlu kreker leblebi ye biraz.
yataktan kalkarken yavaş yavaş kal. benimde ani kalkınca midem bulanıyor.
akşam ise hafif şeyler atıştır.
yağlı, baharatlı şeylerden uzak dur.
benim dün yemekten sonra oldu bulantım. erik yiyince geçti.
akşam ekmek, tuzlu beyaz peynir yiyebilirsin.
içebiliyorsan ayran iç. birde mideni fazla boş bırakma o da bulantı yapıyor.
inşallah hemen geçer bulantıların
zemuszemus
benimde bulantılarım daha geçmedi sabırla bekliyorum ama geçiceğinide sanmıyorum artık bu 9 ay benle galiba:tomato:
bi şi değil ne demek, senin ilk gebeliğin olduğu için sorun olmaz ama herhangi bi işlem yapılacağı zaman bunu mutlaka belirt bu çok önemli bi ayrıntı... bu arada rhogam iğnesini mor reçeteyle alabiliyorsun eğer doğumdan sonra vurulacaksa onu önceden yada doğum olduğu hemen tedarik edecek şekilde ayarlamanız lazım, her eczanede bulunmuyor çünki...
teş.ederim melodi hepsini deniyorum ama delirtecek bu bulantılar hiç fayda etmiyor... birde gaz oluyor diye doktora söyledim oda gaviscon şurup verdi onuda kötü bişey olur diye içemiyorum sadece çekiyorum((
teş.ederim melodi hepsini deniyorum ama delirtecek bu bulantılar hiç fayda etmiyor... birde gaz oluyor diye doktora söyledim oda gaviscon şurup verdi onuda kötü bişey olur diye içemiyorum sadece çekiyorum((
canım benim de alerjim var. burun silmekten bıktım. uyurken bile hapşırıyorum, kollarım kaşınıyor vsvsbirde alerjim var. burnum tıkanıyor.
onu sormayı unuttum.
yaa ben senin geçti diye sevinmiştim adına. demek sen de aynısın. şu an nası bulanıyor midem valla anlatamam :bbo: Allah'ın gücüne gitmesin ama eski sağlıklı günlerimi çoook özledim mirmirmirmir
1-2 gün ara ver. ceviz bende yiyemiyorum yağlı geliyor. ama başlamam lazım.
süt sabahları içiyordum şimdi akşam içmeye başlıyacağım.
birde şu ağzımdaki garip tad olmasa mafoldumben
aynı dertten bende de var dr um hergun 2 kuru incir ve 2 tl su içceksin dedi. sürekli yapamadım yapsam düzelirdi belki. sen deneyebılırsın .
o garip tad gider canım 1-2 haftaya kadar ama benim bulantılar hala devam ediyor ona garanti veremiyorum kaydirigubbakcemile3
ne ceviz ne balık allaha emanet benim bebeğim.. ne yapalım böyle olmasını istemezdik ama kısmettt
yaa ben senin geçti diye sevinmiştim adına. demek sen de aynısın. şu an nası bulanıyor midem valla anlatamam :bbo: Allah'ın gücüne gitmesin ama eski sağlıklı günlerimi çoook özledim mirmirmirmir
ben ilk öğrendiğim zaman kahvaltıda kucuk bır kase ceviz yemeye başladım sonra sabah ac karnına 1 cay bardagı sulandırılmış pekmez içmeye baslamıştim çok sürmedi bıraktım. keşke en bastan az az yeseydım bıkmazdım belki. ilk hamileliğin heyecanından olsa gerek bi heves baslamıstım:)):CüvCüv:
günaydın kizlar..
umarim herkes çok iidir.
ben ii olmaya çalişiorum,söölemesi ayip kabizlik dişinda
probiotik yoğurt ii gelmişti bana bi kaç gün yiyemedim hemen fena oldum yine
bulantim kusmam yok hiç benim doktor hem ii hem kötü demişti
iiymiş çünkü rahat olurmuşum hep
kötüymüş,çok kilo alirmişim.
we aldim zaten balina gibi olcam yakinda ama napiim sağlikli olsun bebişte gerisi problem diil
sende ben kötü bişey çıkıcağına inanmıyorum niyemi ense kalınlığı çok güzel bi sorun olsa ense kalınlığı yüksek çıkardı ben buna canı gönülden inanıyorum yaştanda bişey olmaz sanmıyorumm ama bi süre daha kayınvaldenin gözyaşı dinmiycek sen ona müjdeli haberi verince rahatlar biraz torununun doğmasını sevinçle bekliycek o zaman
nalancım geçicek bugünler inşallah. her kara günün ardında aydınlık vardır merak etmeyin.. zorlu bir süreç sadece :teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?