ya benimki demedi hiç bi şi, demek söleyen doktorlar var burda çoğu kişidede okudum sölemiş doktoru, onu söleseydi içim rahat olurdu, yok ille tedirgin edecekler ya bizi sinir oldum doktoruma, bi dahaki gittiğimde sorucam bunun hesabını olmadı başka doktora geçerim...
banada sölemedi ayrıca bende ölçüm olarak sadece boyu ve ense kalınlığı yazıyo...
eren sezencim maşallah
ben dörtlü test yaptırıcam :sinifsinif:
ultrason kağıdındamı yazıyo bakıyım hemen
tıs:1.1/tıb:2.9 yazıyo bumu acaba
banada sölemedi ayrıca bende ölçüm olarak sadece boyu ve ense kalınlığı yazıyo...
bende baktım hiç bi şi yazmıyo...
sezencim doktor amniyosentez dedi net sonuc için
ama ben istemedim dörtlü test yaptıralım dedim :uhm:
sezencim doktor amniyosentez dedi net sonuc için
ama ben istemedim dörtlü test yaptıralım dedim :uhm:
valla çalışan annelerin Allah yardımcısı olsun, hamişken çalışmak zaten zor bi de bu havada çalışmak iyice zor olacak sizin için Allah hep yanınızda olsun...:Saruboceq:
mümkün oldukça yürüyüş yapın hava güzel otobuse bınmekten ıyıdır
hem sabahları yuruyus yapmak iyi gelir hihoyyyt
ne güzel dinlenirsin olumunekankayizsmile
şimdiye kadar 13 gün rapor aldım
15 iş günü de yıllık izinim var
inşallah doğum ile birleştireceğim aksilik olmazsa
yazın tatile çıkmayacağım şimdilik çıkmayı düşünmüyorum aoa o zaman ne gösterir bilmem :bbo:
dörtlü test yaptıracak olan var mı :uhm:
günaydın mrblar kızlarr a.s.
yok cnm tıb die bi şi yok bende demek hiç ölçmemiş, çok ii doktor die gittik şu yaptığına bak adamın, bide anabilim dalı başkanı...
kızlar lohusa tacları.. fiyatlarını sordum maille bana biraz pahalı geldi. kendim takı tasarım kursunu bitirdim zaten. yapıcam böyle bişeyler çok hoşuma gitti yaa opuyorumnanaktan
dört beş tane ultrason resmi var dimi cnmm ölçümlere dair sadece birinde yazıyo hepsinde yazmıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?