çok güzeller fiatları ne kadarmış
yaparım heralde.. elime boncuk almayalı 1 seneyi geçti kaydirigubbakcemile3 silikon tabancam falan nerde bilmiyorum bile ama denicem kaydirigubbakcemile5çok güzellermiş gerçekten, ama sen daha güzellerini yaparsın kursa gittiysen...
sezencim doktor amniyosentez dedi net sonuc için
ama ben istemedim dörtlü test yaptıralım dedim :uhm:
20-30 arasıymış. modele göre değişiyormuş. kargo parasıyla falan bir taca göre pahalıya gelecek. maliyeti 3-4 lirayı geçmez fiyatları bildiğim için söylüyorum ama modeller çok hoşuma gitti. sitede daha vardı model, bunlar hoşuma gittiği için koydum. siteyi merak edenler mesaj atarsa özelden adresi verebilirim. mail atıyorsunuz o da size fiyatı söylüyor..
ben yürüsem bile tekrar otobüse binmek zorundayım.
45 dakika sürüyor yürümek.
evim yokuşta olduğundan çok zor olur.
acaba bende nöbet izinlerimi alıp, yıllık iznimi doğumla birleştirsem mi?
14 gün iznim var. bugünlerde isterler izin dilekçemizi.
yazın hiçbirşey yapamam.
4 lü test neden yapılıyor canım?
sana mı dedi benneyaptımki neden benneyaptımki
anladım lady cim risk görmedenmi istedi amniyosentezi yoksa yaş faktöründenmi
nasıl yanifisfisfis
sana ne alaka amniyosentez CADIARZU
kıslarrr bende ölçtürdüm ense kalınlıkalrımızı ALLAHA şükür bi aksilik çıkmadı şükürle rolsun bebeklerimle devam edicem içeri girdiğimde öle korktumki birinden birine bişey olucak diye şükürler olsun bebeklerimi almayacaklar benden
tıb diye bi ölçüm var bende ama omu bilmiyorum sen bence o profesöre gitmeden başka bi doktora git balkide ölçümler çok iyi çıkıcak profesöre gerek bile kalmıycak
Prof a zaten kan testi kötü çıktı die gidiyorum içimi rahatlatmak için, aslında detaylı ultrason benim için amniyodan bile önemli, çünki orda yüzde yüz olmasada hemen belli olacak bebeğin durumu...
yok inceledim ultrasonları öle bi şi yok boyu, ensesi, tahmini doğum tarihi, kaç haftalık olduğu yazıyo başka bi bilgi yok...
seninkiler üç tane nasıl ultrasonda görüntüleri çok güzeldir yaa
ayyyyyy özlemcim üçüzlerin var demek.
ay ne hoş birşey.
çok sevindim canım.
kıslarrr bende ölçtürdüm ense kalınlıkalrımızı ALLAHA şükür bi aksilik çıkmadı şükürle rolsun bebeklerimle devam edicem içeri girdiğimde öle korktumki birinden birine bişey olucak diye şükürler olsun bebeklerimi almayacaklar benden
evet kıslarrr yaa çok guzeller inanın yüzümdeki izlerken alan gülümsemeyi görseniz hem şaşakın hem mutlu
elimde üç boyutlu cd leri var doktor amcamız verdi defalarca izledim özledikçede açıp izliyorum birbirlerini aradada beni tekmeleyip duruyolar ama hissedemiyorum daha tabiii
birini dışlamışlar onlardan ayrı duruyo acaba onun cinsiyeti farklımı diye düşündüm sölemediler cinsiyetlerini ama sanki biz iki pipi gördük :)))
yaparım heralde.. elime boncuk almayalı 1 seneyi geçti kaydirigubbakcemile3 silikon tabancam falan nerde bilmiyorum bile ama denicem kaydirigubbakcemile5
300 de bi risk gördü
ya amniyosentez yapalım dedi istemiyosan 4 lü test dedi
bende baska bi doktora daha gidicem
o da haftaya randevu alabildim ancak çok yoğun bi doktor :bbo:
aminnnn canım inşallahh hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alıcaz bebeklerimizi inşallahhh inşlalahhhhhgözünaydın, Allah tamamına erdirsin, sağlıkla kucağına al inşallah...
aa bak sen sıpalara erkek kız ayrımımı yapıyolar şimdiden iki erkek birlik olmuşş yazık kızımızı ezmesinlerklava:
elvan 1.1 olmaz diyo daha küçükmüş bendede yazmıyo sanırım yada ben çözemedim bilmiyorum cnmm
aminnnn canım inşallahh hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alıcaz bebeklerimizi inşallahhh inşlalahhhhh
vallahi biz öle tamin ettik ne dediysek söletemedik doktorumuza cumartesi gene gidicem baska bir doktora belki o söler
Günaydın arkadaşlar teşekkür ederim :1rolleyes:
Detayları yazıyorum kıssslar akşam doktora gittim ultrasyonu karnıma koyar koymaz çıktı bebişim ayyyyyy diye bağırmışım o kadar şaşırdım ki nasıl büyüdü yaaaa inanamıyorum kuzucuğuma bi sağa dönüyor bi sola dönüyor kıpır kıpır doktora ense kalınlığınnı bile ölçtürmedi bak bak görüyormusun hemen şımarıveriyorlar diyohihoyyyt uzun uğraştan sonra ölçebildi ense kalınlığını 1,3 sonra burnuna bak burnuna küçüçükk onu da ölçtü 0.3 çıktı herşey çok güsel gelişimi çok güzel bi problemi yok dedi çok şükür hıçkırıyor gibiydi sanki ağzını açıp kapatıyor ellerini bi yukarı bi aşağı doktor hepsini tek tek gösterdi bak kolları bak ayaklarıı diye allahım sen ne büyüksünn ne büyük bi lütuf bu anlamıyorum daha önce 8 haftalıkken gittiğimde cen şeklindeydi hiç bişey belli değildi ama 4 haftada nasıl değişti allaha şükürler olsun kızlar allah hepimizn kucağına almayı nasip etsin inşş
cinsiyetini sorduğum da iseeeeee
tam olarak kesin değil sadece bi ihtimal ama kız olabilir dedi kafam karıştı bu konuda arkadşlar içime o kadar çok erkek doğuyordukii inanamadım doktoraaCADIARZU
10 haziran da 4 lü tarama testimiz yapılacak
ne kadar strese girmiyorum desemde yalan olur zeynepcim kim olsa stres yapar, insanın elinde değil, aklıma gelince bi endişe kaplıyo içimi, bi sorun çıkıpta alınması gerekirse suni sancıyla doğurtuyorlarmış die okudum, düşünsene 5 ay içimde büyüttüğüm yavrumu... neyse bunları düşünmek istemiorum şimdilik inşallah o safhaya gelmeyiz hiç... Allah bebeğimi korusun...
dr kontrolü olan arakadşlara bol şans diliyorum. umarım hersey yolunda gider.
kızlar gunaydın
bugun işe gelirken yolda bayılmışım.bilmiyorumkismile
dr u aradım hemen dunde cıkartmıstım ..4.ayda başladı bende de ne hikmetse... 5 te gidicem bakalımboshayallersmile bana da dua edin:uhm:
hım yokuş ise sıkıntı tabi :bbo:
yoka düz alanda 45 dakika yürünürdü olumunekankayizsmile
300 de bi risk gördü
ya amniyosentez yapalım dedi istemiyosan 4 lü test dedi
bende baska bi doktora daha gidicem
o da haftaya randevu alabildim ancak çok yoğun bi doktor :bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?