2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çok güzeller fiatları ne kadarmış

20-30 arasıymış. modele göre değişiyormuş. kargo parasıyla falan bir taca göre pahalıya gelecek. maliyeti 3-4 lirayı geçmez fiyatları bildiğim için söylüyorum ama modeller çok hoşuma gitti. sitede daha vardı model, bunlar hoşuma gittiği için koydum. siteyi merak edenler mesaj atarsa özelden adresi verebilirim. mail atıyorsunuz o da size fiyatı söylüyor..

çok güzellermiş gerçekten, ama sen daha güzellerini yaparsın kursa gittiysen...
yaparım heralde.. elime boncuk almayalı 1 seneyi geçti kaydirigubbakcemile3 silikon tabancam falan nerde bilmiyorum bile ama denicem kaydirigubbakcemile5

gerçekten pahalı bende eminönüne gidicem ordada var bide ordan bakıyım lohusa malzemesi satan yerler var

kıslarrr bende ölçtürdüm ense kalınlıkalrımızı ALLAHA şükür bi aksilik çıkmadı şükürle rolsun bebeklerimle devam edicem içeri girdiğimde öle korktumki birinden birine bişey olucak diye şükürler olsun bebeklerimi almayacaklar benden

hım yokuş ise sıkıntı tabi :bbo:
yoka düz alanda 45 dakika yürünürdü olumunekankayizsmile

sana mı dedi benneyaptımki neden benneyaptımki

anladım lady cim risk görmedenmi istedi amniyosentezi yoksa yaş faktöründenmi

nasıl yanifisfisfis
sana ne alaka amniyosentez CADIARZU

300 de bi risk gördü
ya amniyosentez yapalım dedi istemiyosan 4 lü test dedi
bende baska bi doktora daha gidicem
o da haftaya randevu alabildim ancak çok yoğun bi doktor :bbo:

seninkiler üç tane nasıl ultrasonda görüntüleri çok güzeldir yaa

tıb diye bi ölçüm var bende ama omu bilmiyorum sen bence o profesöre gitmeden başka bi doktora git balkide ölçümler çok iyi çıkıcak profesöre gerek bile kalmıycak

Prof a zaten kan testi kötü çıktı die gidiyorum içimi rahatlatmak için, aslında detaylı ultrason benim için amniyodan bile önemli, çünki orda yüzde yüz olmasada hemen belli olacak bebeğin durumu...

yok inceledim ultrasonları öle bi şi yok boyu, ensesi, tahmini doğum tarihi, kaç haftalık olduğu yazıyo başka bi bilgi yok...

ayyyyyy özlemcim üçüzlerin var demek.
ay ne hoş birşey.
çok sevindim canım.

elvan 1.1 olmaz diyo daha küçükmüş bendede yazmıyo sanırım yada ben çözemedim bilmiyorum cnmm

seninkiler üç tane nasıl ultrasonda görüntüleri çok güzeldir yaa

ayyyyyy özlemcim üçüzlerin var demek.
ay ne hoş birşey.
çok sevindim canım.

evet kıslarrr yaa çok guzeller inanın yüzümdeki izlerken alan gülümsemeyi görseniz hem şaşakın hem mutlu

elimde üç boyutlu cd leri var doktor amcamız verdi defalarca izledim özledikçede açıp izliyorum birbirlerini aradada beni tekmeleyip duruyolar ama hissedemiyorum daha tabiii

birini dışlamışlar onlardan ayrı duruyo acaba onun cinsiyeti farklımı diye düşündüm sölemediler cinsiyetlerini ama sanki biz iki pipi gördük :)))

gözünaydın, Allah tamamına erdirsin, sağlıkla kucağına al inşallah...

aa bak sen sıpalara erkek kız ayrımımı yapıyolar şimdiden iki erkek birlik olmuşş yazık kızımızı ezmesinler klava:

gözünaydın, Allah tamamına erdirsin, sağlıkla kucağına al inşallah...
aminnnn canım inşallahh hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alıcaz bebeklerimizi inşallahhh inşlalahhhhh
aa bak sen sıpalara erkek kız ayrımımı yapıyolar şimdiden iki erkek birlik olmuşş yazık kızımızı ezmesinler klava:

vallahi biz öle tamin ettik ne dediysek söletemedik doktorumuza cumartesi gene gidicem baska bir doktora belki o söler

sen doğumdan sonra çalışmıycaksın dimi cnmm

gözün aydınnn canımmm hihoyyyt darısı bekleyen herkese

Allahhh göstermesin. öyle şeler hiç düşünmeee yaaa. dua ediyoruz bişey olmıcak inşallah :Saruboceq:

hahhh bafo bende bugün bu konuyu sorcaktım. dün 2 kere kustum bugün sabahta kustum :sinifsinif: bende demi yeni başlıoki :1ninca: bu arada çokkk geçmiş olsun tatlım dikkat et. bendede var baş dönmeleri inanılmaz ohaoldumsmile

başka bi doktorada git evet ladyim. inşallahh daha güzel haber versin o sana :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…