valla bende seninle aynı durumdayım çok güvenerek gittiğim ve ayrıca Prof. olan doktoruma güvenim azaldı, aynı şeyi bende düşünüyorum...
bende anlamadım 300 risk grubuna girmiyo ama :bbo:
sende risk ölçümü ne çıktı nalancım
1/73 çıkmış cnm, test sonucu çıkınca doktoruma gitti ben hiç görmedim bile..
bende yazmıyo ölçüm yaparken söyledimi hatırlamıyorum ben o anda ekrana bakmaktan hiç dikkat etmedim ne dediğine
benim kendi doktorumda bişey söylememişti burun kemiği ile alakalı
sonra gittiğimiz görüntüleme merkezindeki doktor dedi burun kemiğide oluşmuş diye
bende kendi doktorumuza söyledim böyle dedi diye evet canım onu bende gördüm dedi
belki söyleme gereği duymamıştır canınızı sıkmayın
evet down sendoromunda burun kemiği çok önemliymiş
sadece burun kemiğinin ölçüldüğü görüntü var bende ama yanımda değiller akşam bakar söylerim belki sizinkinde de yazıyodur ama neyin ne olduğunu bilmiyoruz tabi
içinizi ferah tutun hepimizin bebişleri sağlıklı olucak allahın izniyle:Saruboceq:
bazı doktorlar söylemiyorlar ama kendileri bakıp kontrol ediyorlar. bilmiyorlar ki biz bu kadar araştırıyoruz biliyoruz.. kendisi bakmışsa burun kemiğine mesela size söylemeye gerek duymamıştır böyle de olabilir..
ben gidip ütü yapayım sonra da duş alıp yürüyerek arkadaşıma gideyim. yolda da hediye bakayımmm.. sağlık ocağındaki ebe yürüyüş yap bol bol dedi. hem hazımsızlık için hem de hareketsiz kalmamamız gerekiyormuş.
senin değerin kaçtı :uhm:
valla ben bişi anlasam yazacam da doktoru anlamadım kafamçokkarıştı
evet canım annem bakıcak bakar annem yeterki bebek olsun babamda bakar sabırsızlıkla ilk torunlarını bekliyolar şimdiden neler örüldü neler tek sağlıkal dogsunlarda inşallahhh ama sütüm maalesef yetmiycek yapıcağım bişey yok mamaya dayancaz
inşallahh canım yaaa inana üç bebeğin bulantısı bambaşkaydı 10 kilo verdim 7 haftada ama tek dileğim sağlıkları başka hiçç bişey değil tabii hepimiz için tek dileğim buuu
sen hangi hastaneye gidiyorsun :uhm:
sınır değer 1/280 miş ladyim akannehir
Down sendromu için kabul edilen sınır 1:280'dir. Riskin daha yüksek çıkması durumunda (örneğin 1:100 ya da 1:40) ileri tetkik olan amniyosentez önerilir. Risk 1:40 olarak belirlenmiş olsa bile bebeğin sağlıklı olma olasılığı Down sendromu olma olasılığından yaklaşık 40 kat fazladır.
Risk kabul edilen sınırdan daha yüksek olduğunda test pozitif olarak değerlendirilir.
böyle yazıyo bi sitede
1/73 cnm
ben kaçar kızlar bugün emirgana gidicemm günümüz varr sırada bende paralanıcam anlıycağınızz hadi byy
ben kaçar kızlar bugün emirgana gidicemm günümüz varr sırada bende paralanıcam anlıycağınızz hadi byy
bence yaş faktöründen böyle çıkmıştırr allaha emanet bebişlerimiz hiç bişeyin garantisi yok canım
evet bende öle biliyorum
ama 300 sınırdaymış :mymeka:
sınrıda olduğundan nolur nolmaz diyo bilmiyorumkismile
ay ben bi prof dr a gidim de kafamçokkarıştı
sen amniyosentez yaptırıcan mı yoksa 4 lü test mi :uhm:
dr. un kendi muayenehanesine gidiyorum cnm, ama ayrıca Academic Hospital ve Marmara Ün.Devlet hastanelerindede çalışıyo benim doktorum...
evet bende öle biliyorum
ama 300 sınırdaymış :mymeka:
sınrıda olduğundan nolur nolmaz diyo bilmiyorumkismile
ay ben bi prof dr a gidim de kafamçokkarıştı
sen amniyosentez yaptırıcan mı yoksa 4 lü test mi :uhm:
evet cnm dışarıda yapıyoruz lokantaya gidiyoruz herkez kendi kesesinden yiyo gün sahibi pasta getiriyone güzel dışarıdamı yapıyorsunuz günü çok ii akıl etmişsiniz...
Koruya mı gidiyorsun yoksa opuyorumnanaktan
Of mis gibidir şimdi orası boshayallersmile
Sanki çok uzaktaymışım gibi gitmiyorum ne zamandır:umursamaz:
Bu akşam iş çıkışı gidip yürüyüş yapayım bari opuyorumnanaktan
Ne güzel günlere katılabiliyorsunuz bilmiyorumkismile
Ben sadece parayı veriyorum. kekler pastalar böreklerden mahrum kalıyorum çalıştığım için mafoldumben
evet cnm dışarıda yapıyoruz lokantaya gidiyoruz herkez kendi kesesinden yiyo gün sahibi pasta getiriyo
evet güzeldir laleler arasında serindirde orası temiz hava alıyım yakınmı oturuyosun emirgana?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?