2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende anlamadım 300 risk grubuna girmiyo ama :bbo:

sınır değer 1/280 miş ladyim akannehir

Down sendromu için kabul edilen sınır 1:280'dir. Riskin daha yüksek çıkması durumunda (örneğin 1:100 ya da 1:40) ileri tetkik olan amniyosentez önerilir. Risk 1:40 olarak belirlenmiş olsa bile bebeğin sağlıklı olma olasılığı Down sendromu olma olasılığından yaklaşık 40 kat fazladır.

Risk kabul edilen sınırdan daha yüksek olduğunda test pozitif olarak değerlendirilir.

böyle yazıyo bi sitede

ben kaçar kızlar bugün emirgana gidicemm günümüz varr sırada bende paralanıcam anlıycağınızz hadi byy

bende yazmıyo ölçüm yaparken söyledimi hatırlamıyorum ben o anda ekrana bakmaktan hiç dikkat etmedim ne dediğine

bende onun için zaten eşimle giriyorum
ben ekrana bakıyom doktoru dinlediğim yok
doktordan çıkıyom eşim bana anlatıyo kaydirigubbakcemile3

saol bilgi verdiğin için cnm, böyle önemli bi ölçümü neden sölemezler annamadım valla, ille başka yeremi yaptırmamız lazım ölçümü, ense kalınlığını ölçerken bakıp söleseler olmazmı sanki, insanları endişelendiriyorlar böle...

kolay gelsin sana cnm ii gezmeler...

senin artık hayatın boyunca kilo sorunun olmaz herhalde canım üçünün peşinde koşacam die daha çok kilo verirsin sen...:teytey:

evet bende öle biliyorum
ama 300 sınırdaymış :mymeka:
sınrıda olduğundan nolur nolmaz diyo bilmiyorumkismile
ay ben bi prof dr a gidim de kafamçokkarıştı

sen amniyosentez yaptırıcan mı yoksa 4 lü test mi :uhm:

ben kaçar kızlar bugün emirgana gidicemm günümüz varr sırada bende paralanıcam anlıycağınızz hadi byy

Koruya mı gidiyorsun yoksa opuyorumnanaktan
Of mis gibidir şimdi orası boshayallersmile
Sanki çok uzaktaymışım gibi gitmiyorum ne zamandır:umursamaz:
Bu akşam iş çıkışı gidip yürüyüş yapayım bari opuyorumnanaktan
Ne güzel günlere katılabiliyorsunuz bilmiyorumkismile
Ben sadece parayı veriyorum. kekler pastalar böreklerden mahrum kalıyorum çalıştığım için mafoldumben

Amniyosentez burada öğrendiğim kadarıyla pahalı bir test
bu testi Memorial yapıyormu, eğer öyleyse para kazanmak için bile istemiş olabilirlerbenneyaptımki.

yaptırcam cnm benim kaçışım yok yani, değerim baya düşük çıkmış...

ne güzel dışarıdamı yapıyorsunuz günü çok ii akıl etmişsiniz...
evet cnm dışarıda yapıyoruz lokantaya gidiyoruz herkez kendi kesesinden yiyo gün sahibi pasta getiriyo

evet güzeldir laleler arasında serindirde orası temiz hava alıyım yakınmı oturuyosun emirgana?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…